Uhops Üye BLooD_ReG' Alıntı: Sa millet ben varım Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam. Ben aslında yoğum.
_YldZEneS_ Üye Furkan Emekli' Alıntı: Neyse gençler hayat denilen bu kısa sürede mutlu olmaya çalışın. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... yalnızken mutlu olamıyor insan
Furkan Emekli' Alıntı: Neyse gençler hayat denilen bu kısa sürede mutlu olmaya çalışın. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... yalnızken mutlu olamıyor insan
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Anti-Okul' Alıntı: Aleyküm Selam. Ben aslında yoğum. Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun adam yog beyler
Anti-Okul' Alıntı: Aleyküm Selam. Ben aslında yoğum. Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun adam yog beyler
Uhops Üye _YldzEnes_' Alıntı: yalnızken mutlu olamıyor insan Genişletmek için tıkla ... Önemli olan insanın kendi kendineyken mutlu olması.(İmzama tıkla)
_YldzEnes_' Alıntı: yalnızken mutlu olamıyor insan Genişletmek için tıkla ... Önemli olan insanın kendi kendineyken mutlu olması.(İmzama tıkla)
Uhops Üye BLooD_ReG' Alıntı: Gecmis olsun adam yog beyler Genişletmek için tıkla ... . Gene kahkaha attım youtubeye ben aslında yoğum yaz
BLooD_ReG' Alıntı: Gecmis olsun adam yog beyler Genişletmek için tıkla ... . Gene kahkaha attım youtubeye ben aslında yoğum yaz
Anil-D Üye benim arabam yok mavi s4 üm var ama yazım kurallarına uymamamın nedeni hızlı yazmaya alısık olmam
_YldZEneS_ Üye Anti-Okul' Alıntı: Önemli olan insanın kendi kendineyken mutlu olması.(İmzama tıkla) Genişletmek için tıkla ... önce tuzak sandım sonra dayanamadım tıkladim geçen
Anti-Okul' Alıntı: Önemli olan insanın kendi kendineyken mutlu olması.(İmzama tıkla) Genişletmek için tıkla ... önce tuzak sandım sonra dayanamadım tıkladim geçen
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap _YldzEnes_' Alıntı: önce tuzak sandım sonra dayanamadım tıkladim geçen Genişletmek için tıkla ... Fazla merak iyi değidir
_YldzEnes_' Alıntı: önce tuzak sandım sonra dayanamadım tıkladim geçen Genişletmek için tıkla ... Fazla merak iyi değidir
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: benim arabam yok mavi s4 üm var ama yazım kurallarına uymamamın nedeni hızlı yazmaya alısık olmam Genişletmek için tıkla ... Araba'sı' yazdım Bende hızlı yazarım ama imla kurallarına uyarak. Edebiyatçımı olacaktın ?
anil41kocaeli' Alıntı: benim arabam yok mavi s4 üm var ama yazım kurallarına uymamamın nedeni hızlı yazmaya alısık olmam Genişletmek için tıkla ... Araba'sı' yazdım Bende hızlı yazarım ama imla kurallarına uyarak. Edebiyatçımı olacaktın ?
Uhops Üye _YldzEnes_' Alıntı: önce tuzak sandım sonra dayanamadım tıkladim geçen Genişletmek için tıkla ...
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: evet normal hayatta bılıyorumda kullanıyorumda rahatsız oluyosan dıkkat ederim Genişletmek için tıkla ... Yok istediğin gibi yaz fakat düzgün yazmak her zaman en iyisi. İmlaya dikkat etmemem sorun değil ama hacı panpa şekil olmuş cix olmuş vb. Kelimelere uyuz olurum : )
anil41kocaeli' Alıntı: evet normal hayatta bılıyorumda kullanıyorumda rahatsız oluyosan dıkkat ederim Genişletmek için tıkla ... Yok istediğin gibi yaz fakat düzgün yazmak her zaman en iyisi. İmlaya dikkat etmemem sorun değil ama hacı panpa şekil olmuş cix olmuş vb. Kelimelere uyuz olurum : )
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: enes sen beni nasıl tanıyorsun Genişletmek için tıkla ... Yazı rengi falan değişmiş dün Anıl notdefteri falan çalındı diyordu onun hesabınamı girdin
anil41kocaeli' Alıntı: enes sen beni nasıl tanıyorsun Genişletmek için tıkla ... Yazı rengi falan değişmiş dün Anıl notdefteri falan çalındı diyordu onun hesabınamı girdin