UpOneTR Üye Selamun aleykum cumleten hayırlı geceler anil41kocaeli' Alıntı: selamun aleyküm iyi geceler ben yalnızlığıma gömülüyüm Genişletmek için tıkla ... aleykum selam
Selamun aleykum cumleten hayırlı geceler anil41kocaeli' Alıntı: selamun aleyküm iyi geceler ben yalnızlığıma gömülüyüm Genişletmek için tıkla ... aleykum selam
.caner. Üye İlyas' Alıntı: niye silindi sizin mesajlar? Genişletmek için tıkla ... saatleri yazdık Bi nevi oyun oynadik
İlyas' Alıntı: niye silindi sizin mesajlar? Genişletmek için tıkla ... saatleri yazdık Bi nevi oyun oynadik
Nextman Emekli Yönetici Gereksiz mesajlar atmayınız uyarmadan silinir ve tekrarı olursa ceza alırsınız.Hayırlı geceler
UpOneTR Üye Nextman' Alıntı: Gereksiz mesajlar atmayınız uyarmadan silinir ve tekrarı olursa ceza alırsınız.Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... bu gereksizlerde değilmiydi abi zaten? değilmiş ya ben bunu gereksizlerde sanyodum
Nextman' Alıntı: Gereksiz mesajlar atmayınız uyarmadan silinir ve tekrarı olursa ceza alırsınız.Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... bu gereksizlerde değilmiydi abi zaten? değilmiş ya ben bunu gereksizlerde sanyodum
.caner. Üye İlyas' Alıntı: bu gereksizlerde değilmiydi abi zaten? değilmiş ya ben bunu gereksizlerde sanyodum Genişletmek için tıkla ... Gereksizler değilmiş vallaha Gereksizler sanmıştım.
İlyas' Alıntı: bu gereksizlerde değilmiydi abi zaten? değilmiş ya ben bunu gereksizlerde sanyodum Genişletmek için tıkla ... Gereksizler değilmiş vallaha Gereksizler sanmıştım.
.caner. Üye anil41kocaeli' Alıntı: ebru acınca onla konusuyodum 19 yaşım Genişletmek için tıkla ... bende 16.