Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

UpOneTR

Üye
Aslinda Merhaba Yunancadan Gelme Biliyo Musun Yine Ozentilik Var Yani En Guzel Ve En Dogali Selamun Aleykum Aleykum Selam Hemde Sevabi Var Yani

bodrumda hep merhaba merhaba vardı ya ankaraya gelince dinimi hatrladm resmen

Invoke

Üye
Ben içmem sigara bu arada, öylesine dedim

Adilx05

Üye

bodrumda hep merhaba merhaba vardı ya ankaraya gelince dinimi hatrladm resmen

Bence Ozentilik Iyi Bisey Degil Ya Sonucta Senin Ozunde Olmayan Bisey Yani Batililasma Adi Altinda Butun Kulturumuzu Elimizden Alicaklar Neredeyse Lutfen Dikkat Edelim Helede Siz Bak Daha 16 Yasindaydin Yanlis Hatirlamiyosam Demi Bunlara Bu Yaslarda Baslaman Lazim

- - - Eklendi - - -

Sorun yok şimdi kardeşim eyvallah sağol çözüldü.

Ne Oldu Birden Bi Isik Mi Indi ?

Benim hayatım kararmış güneş gelse ne yazar.

Adilx05

Üye
Neyse Arkadaslar Kardesler Ben Yatiyim Artik Yoksa Yarin Tobede Kalkamam Hadi Herkese Allah Rahatlik Versin Iyi Uykular

UpOneTR

Üye

ya bodrumda yaşarken
selamı bi kenara braktm ne cuma namazları vardı ezanin duyulmadiği yerler vardi
bayram namazlarnda bi kalabalk oluyodu o kadar
oruç desen kimsede yoktu kosloca mahallede 3 ev oruç tutardk

şukurki ankaraya donduk
mesela sanki burda cuma gunu camiler taşyo ramaza da teravihdede ayni sanki herkes oruç tutuyo gibiyde o kadar güzel bişey ki bunu hisssetmek

UpOneTR

Üye
neyse ben yatyorum
cümlenize hayırlı geceler.

Adilx05

Üye

Iste Ben Boyle Bilincli Bi Neslin Yetistigini Gorunce Dahada Fazla Umutla Bakiyorum Ileriye Insallah Hepiniz Ilerde Vataniniza Sadik Dinini Bilen Ozunden Kopmamis Bireyler Olucaksiniz Yolunuzu Cizginizi Kaybetmeyin Hatta Benden Sana Bi Tavsiye Ister Abi De Ister Arkadas Tavsiyesi De Ama Bence Bunu Burda Kendine Bi Konu Ac Ve Boyle Senin Jenerasyondan Olan Insanlari Topla

UpOneTR

Üye

yarın yaparm ama
şunuda belirteyim ki ben neslimden gerçekten utanıyorum ya oyle olaylar konuşmalar düşünceler varki yaşıtlarımdan resmen utanıyorum ben ya

Tepkiler: .caner.

Adilx05

Üye
Neyse Haydi Bende Yattim Yarin Yorucu Bi Gun Olucak Malum Haftabasi Hepiniz Allaha Emanet Olun :j

- - - Eklendi - - -

yarın yaparm ama
şunuda belirteyim ki ben neslimden gerçekten utanıyorum ya oyle olaylar konuşmalar düşünceler varki yaşıtlarımdan resmen utanıyorum ben ya

Belki Sen Ornek Olursun Neyse Ben Yattim Hadi Iyi Geceler Yoksa Sabahlayacam

Tepkiler: UpOneTR

Invoke

Üye
İyi geceler yatanlar

Invoke

Üye
hadi ben de yattım

tüh merzifonluda burdaymis kaçırdım

Dünyanın özü kötüdür. Yapılması gereken en iyi şey yaşam istencini
reddetmektir...

[ Arthur Schopenhauer ]