hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam enes nasılsın hoş geldin
_YldzEnes_' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam enes nasılsın hoş geldin
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: aleyküm selam enes nasılsın hoş geldin Genişletmek için tıkla ... iyiyim hikmet sen nasılsın - - - Eklendi - - - Anti-Okul' Alıntı: Banlandımı Genişletmek için tıkla ... evet
hikmet366' Alıntı: aleyküm selam enes nasılsın hoş geldin Genişletmek için tıkla ... iyiyim hikmet sen nasılsın - - - Eklendi - - - Anti-Okul' Alıntı: Banlandımı Genişletmek için tıkla ... evet
Uhops Üye _YldzEnes_' Alıntı: iyiyim hikmet sen nasılsın - - - Eklendi - - - evet Genişletmek için tıkla ... hahahah sesli güldüm gece gece. Ban sebebi ne yazıyor
_YldzEnes_' Alıntı: iyiyim hikmet sen nasılsın - - - Eklendi - - - evet Genişletmek için tıkla ... hahahah sesli güldüm gece gece. Ban sebebi ne yazıyor
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: iyiyim hikmet sen nasılsın - - - Eklendi - - - evet Genişletmek için tıkla ... fındık bitti keyif yapıyorum ne olsun öyle gidiyoruz - - - Eklendi - - - _YldzEnes_' Alıntı: iyiyim hikmet sen nasılsın - - - Eklendi - - - evet Genişletmek için tıkla ... fındık bitti keyif yapıyorum ne olsun öyle gidiyoruz
_YldzEnes_' Alıntı: iyiyim hikmet sen nasılsın - - - Eklendi - - - evet Genişletmek için tıkla ... fındık bitti keyif yapıyorum ne olsun öyle gidiyoruz - - - Eklendi - - - _YldzEnes_' Alıntı: iyiyim hikmet sen nasılsın - - - Eklendi - - - evet Genişletmek için tıkla ... fındık bitti keyif yapıyorum ne olsun öyle gidiyoruz
_YldZEneS_ Üye Anti-Okul' Alıntı: hahahah sesli güldüm gece gece. Ban sebebi ne yazıyor Genişletmek için tıkla ... bakmadım ama bütün küfürlü espirilerinî şikayet ettim
Anti-Okul' Alıntı: hahahah sesli güldüm gece gece. Ban sebebi ne yazıyor Genişletmek için tıkla ... bakmadım ama bütün küfürlü espirilerinî şikayet ettim
UpOneTR Üye _YldzEnes_' Alıntı: bakmadım ama bütün küfürlü espirilerinî şikayet ettim Genişletmek için tıkla ... bende ettim
_YldzEnes_' Alıntı: bakmadım ama bütün küfürlü espirilerinî şikayet ettim Genişletmek için tıkla ... bende ettim
Uhops Üye _YldzEnes_' Alıntı: bakmadım ama bütün küfürlü espirilerinî şikayet ettim Genişletmek için tıkla ... ben 2 tanesini şikayet ettiydim. - - - Eklendi - - - hikmet366' Alıntı: Osman Kim Tanıyormuyum . Genişletmek için tıkla ... Yok. Yeniydi heralde eskimeden gitti :
_YldzEnes_' Alıntı: bakmadım ama bütün küfürlü espirilerinî şikayet ettim Genişletmek için tıkla ... ben 2 tanesini şikayet ettiydim. - - - Eklendi - - - hikmet366' Alıntı: Osman Kim Tanıyormuyum . Genişletmek için tıkla ... Yok. Yeniydi heralde eskimeden gitti :
Furkan Emekli Üye "Mutsuzluğu tatmadan, hep mutlu olmak istersin. Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını bilemezsin" [ Sigmund Freud ] Herkese iyi geceler.
"Mutsuzluğu tatmadan, hep mutlu olmak istersin. Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını bilemezsin" [ Sigmund Freud ] Herkese iyi geceler.
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: Osman Kim Tanıyormuyum . Genişletmek için tıkla ... birkaç gündür gececilerde takılıyodu sürekli küfürlü fıkralar paylaşıyodu
hikmet366' Alıntı: Osman Kim Tanıyormuyum . Genişletmek için tıkla ... birkaç gündür gececilerde takılıyodu sürekli küfürlü fıkralar paylaşıyodu
hikmet366 Üye Anti-Okul' Alıntı: ben 2 tanesini şikayet ettiydim. - - - Eklendi - - - Yok. Yeniydi heralde eskimeden gitti : Genişletmek için tıkla ... neyse birşey diyecektim ama vaz geçtim gülmekten çatlıyorum suan
Anti-Okul' Alıntı: ben 2 tanesini şikayet ettiydim. - - - Eklendi - - - Yok. Yeniydi heralde eskimeden gitti : Genişletmek için tıkla ... neyse birşey diyecektim ama vaz geçtim gülmekten çatlıyorum suan
Uhops Üye hikmet366' Alıntı: neyse birşey diyecektim ama vaz geçtim gülmekten çatlıyorum suan Genişletmek için tıkla ... merak ettim
hikmet366' Alıntı: neyse birşey diyecektim ama vaz geçtim gülmekten çatlıyorum suan Genişletmek için tıkla ... merak ettim
hikmet366 Üye Furkan Emekli' Alıntı: "Mutsuzluğu tatmadan, hep mutlu olmak istersin. Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını bilemezsin" [ Sigmund Freud ] Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Hoş Geldin furkan iyi geceler. - - - Eklendi - - - _YldzEnes_' Alıntı: birkaç gündür gececilerde takılıyodu sürekli küfürlü fıkralar paylaşıyodu Genişletmek için tıkla ... o zaman iyi olmuş !
Furkan Emekli' Alıntı: "Mutsuzluğu tatmadan, hep mutlu olmak istersin. Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını bilemezsin" [ Sigmund Freud ] Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Hoş Geldin furkan iyi geceler. - - - Eklendi - - - _YldzEnes_' Alıntı: birkaç gündür gececilerde takılıyodu sürekli küfürlü fıkralar paylaşıyodu Genişletmek için tıkla ... o zaman iyi olmuş !
Uhops Üye Furkan Emekli' Alıntı: "Mutsuzluğu tatmadan, hep mutlu olmak istersin. Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını bilemezsin" [ Sigmund Freud ] Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Kitabını falan mı okuyorsun ?
Furkan Emekli' Alıntı: "Mutsuzluğu tatmadan, hep mutlu olmak istersin. Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını bilemezsin" [ Sigmund Freud ] Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Kitabını falan mı okuyorsun ?