fnldstntn Üye Selamünalyküm arkadaşlar... Bu gece nasılsınız... Beni soracak olursanız ben çok iyiyim...
Perfect! Üye yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... FinalDestinatioN' Alıntı: Selamünalyküm arkadaşlar... Bu gece nasılsınız... Beni soracak olursanız ben çok iyiyim... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz nasılsınız
yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... FinalDestinatioN' Alıntı: Selamünalyküm arkadaşlar... Bu gece nasılsınız... Beni soracak olursanız ben çok iyiyim... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz nasılsınız
Yasminozz Üye idare eder bnm de ne olsun...bi yandan sıcak fenalık hissii vs.. diğer yandan alerji uğraşıyoruz işte... sizler naparsınız.. ??
idare eder bnm de ne olsun...bi yandan sıcak fenalık hissii vs.. diğer yandan alerji uğraşıyoruz işte... sizler naparsınız.. ??
Yasminozz Üye evet yaa...sağ kol bileğim çok fena kaşınıyo..minik minik kabarcıklarla doldu... nazara geldim nazara..
evet yaa...sağ kol bileğim çok fena kaşınıyo..minik minik kabarcıklarla doldu... nazara geldim nazara..
Perfect! Üye yasminoz' Alıntı: evet yaa...sağ kol bileğim çok fena kaşınıyo..minik minik kabarcıklarla doldu... nazara geldim nazara.. Genişletmek için tıkla ... olabilir vallaha sıcaklar çok fena geçer umarım yakında
yasminoz' Alıntı: evet yaa...sağ kol bileğim çok fena kaşınıyo..minik minik kabarcıklarla doldu... nazara geldim nazara.. Genişletmek için tıkla ... olabilir vallaha sıcaklar çok fena geçer umarım yakında
Praetor Emekli Yönetici Bu ne sıcak yahu Merhaba arkadaşlar. Artık yazları güney yarım kürede, kışları kuzey yarım kürede yaşamaya karar verdim.
Bu ne sıcak yahu Merhaba arkadaşlar. Artık yazları güney yarım kürede, kışları kuzey yarım kürede yaşamaya karar verdim.
Perfect! Üye haltie' Alıntı: herkese selam Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın Praetor' Alıntı: Bu ne sıcak yahu Merhaba arkadaşlar. Artık yazları güney yarım kürede, kışları kuzey yarım kürede yaşamaya karar verdim. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın iyi fikir benide götür sefaa55' Alıntı: Aleyküm Selam Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın sahra25' Alıntı: Selam gececiler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoşgeldin nasılsın
haltie' Alıntı: herkese selam Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın Praetor' Alıntı: Bu ne sıcak yahu Merhaba arkadaşlar. Artık yazları güney yarım kürede, kışları kuzey yarım kürede yaşamaya karar verdim. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın iyi fikir benide götür sefaa55' Alıntı: Aleyküm Selam Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın sahra25' Alıntı: Selam gececiler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoşgeldin nasılsın
Yasminozz Üye hoşgeldiniz.. evet Ata ya çok sıcak...bugün bayılıyodum ztn... 8 e 4 e düştü tansiyonum fln...fenalık geçirdim vallaa...
hoşgeldiniz.. evet Ata ya çok sıcak...bugün bayılıyodum ztn... 8 e 4 e düştü tansiyonum fln...fenalık geçirdim vallaa...