Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: o bitane terbıyesız paylasmış 10 tane dıyo bırı olayı blmdgm ıcın uzaktan seyretmek en iyısı Genişletmek için tıkla ... hala anlayamadım.
anil41kocaeli' Alıntı: o bitane terbıyesız paylasmış 10 tane dıyo bırı olayı blmdgm ıcın uzaktan seyretmek en iyısı Genişletmek için tıkla ... hala anlayamadım.
UpOneTR Üye _YldzEnes_' Alıntı: işallah admin mod benden önce uyanır Genişletmek için tıkla ... bence yarn girme sen
_YldzEnes_' Alıntı: işallah admin mod benden önce uyanır Genişletmek için tıkla ... bence yarn girme sen
x1osman1x Üye _YldzEnes_' Alıntı: işallah admin mod benden önce uyanır Genişletmek için tıkla ... bakacaz
Uhops Üye Joker' Alıntı: Beyler konuşmalarına dikkat etmenizi öneririm.Hiçbir moderatör keyfi olarak birine ban atamaz.Ama çok istiyen varsa ilgilenebilirim Genişletmek için tıkla ... Böyle yazı yazınca tazesinden bi buçuk kilo alayım' yazasım geliyor ama yazmıyacam az önce yazdım
Joker' Alıntı: Beyler konuşmalarına dikkat etmenizi öneririm.Hiçbir moderatör keyfi olarak birine ban atamaz.Ama çok istiyen varsa ilgilenebilirim Genişletmek için tıkla ... Böyle yazı yazınca tazesinden bi buçuk kilo alayım' yazasım geliyor ama yazmıyacam az önce yazdım
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: beyler dmsn burda olaya karısmayanda var Genişletmek için tıkla ... hep anıl başlattı anil41kocaeli yuzumden butun olanlar sayın modum
anil41kocaeli' Alıntı: beyler dmsn burda olaya karısmayanda var Genişletmek için tıkla ... hep anıl başlattı anil41kocaeli yuzumden butun olanlar sayın modum
Joker Emekli Yönetici İlyas' Alıntı: 6 saat ban yok mu sen uyumamışmydin Genişletmek için tıkla ... 1 günlük atayım istersen ?
İlyas' Alıntı: 6 saat ban yok mu sen uyumamışmydin Genişletmek için tıkla ... 1 günlük atayım istersen ?
UpOneTR Üye Joker' Alıntı: 1 günlük atayım istersen ? Genişletmek için tıkla ... yok ya o çok uyaninca girmem gerek yoksa ölürm
Joker' Alıntı: 1 günlük atayım istersen ? Genişletmek için tıkla ... yok ya o çok uyaninca girmem gerek yoksa ölürm
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: ılyas kızıyorum joker beni tanır ve yapmayacgmda bılır sorun ? Genişletmek için tıkla ...
anil41kocaeli' Alıntı: ılyas kızıyorum joker beni tanır ve yapmayacgmda bılır sorun ? Genişletmek için tıkla ...
x1osman1x Üye anil41kocaeli' Alıntı: ılyas kızıyorum joker beni tanır ve yapmayacgmda bılır sorun ? Genişletmek için tıkla ... adam saka yapiyor
anil41kocaeli' Alıntı: ılyas kızıyorum joker beni tanır ve yapmayacgmda bılır sorun ? Genişletmek için tıkla ... adam saka yapiyor
Joker Emekli Yönetici Beyler önce bir sakin olun kimseye ban falan yok eğer çok istiyorsanız adminle iletişime geçebilirsiniz.Yada kendiniz uzaklaşabilirsiniz.Bence bu güzel ve anlamlı geceyi boş boş geçirmeyin.
Beyler önce bir sakin olun kimseye ban falan yok eğer çok istiyorsanız adminle iletişime geçebilirsiniz.Yada kendiniz uzaklaşabilirsiniz.Bence bu güzel ve anlamlı geceyi boş boş geçirmeyin.