UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Durum kötü, uzun bi yazı yazdıydım ama vazgeçtim. Genişletmek için tıkla ... boşver
Anti-Okul' Alıntı: Durum kötü, uzun bi yazı yazdıydım ama vazgeçtim. Genişletmek için tıkla ... boşver
x1osman1x Üye _YldzEnes_' Alıntı: hacı sen bu geceyi atlatırsan kendime 1 günlük ban ataçam Genişletmek için tıkla ... allah razı olsun
_YldzEnes_' Alıntı: hacı sen bu geceyi atlatırsan kendime 1 günlük ban ataçam Genişletmek için tıkla ... allah razı olsun
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: gelcek toptan yicez kurunun yanında yaşta gidecek haberiniz yok Genişletmek için tıkla ... Nolduki :blmm:
anil41kocaeli' Alıntı: gelcek toptan yicez kurunun yanında yaşta gidecek haberiniz yok Genişletmek için tıkla ... Nolduki :blmm:
x1osman1x Üye _YldzEnes_' Alıntı: yarin uyandıgimda bakıcam duruyomu durmuyomu herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... bakacaz
_YldzEnes_' Alıntı: yarin uyandıgimda bakıcam duruyomu durmuyomu herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... bakacaz
_YldZEneS_ Üye İlyas' Alıntı: şuan mod admin yok konuda haberiniz olsun hepsi uyuyo test edildi Genişletmek için tıkla ... planlar nedir başkanım
İlyas' Alıntı: şuan mod admin yok konuda haberiniz olsun hepsi uyuyo test edildi Genişletmek için tıkla ... planlar nedir başkanım
Uhops Üye İlyas' Alıntı: şuan mod admin yok konuda haberiniz olsun hepsi uyuyo test edildi Genişletmek için tıkla ... İnvisible mod=1 yazıklar
İlyas' Alıntı: şuan mod admin yok konuda haberiniz olsun hepsi uyuyo test edildi Genişletmek için tıkla ... İnvisible mod=1 yazıklar
Anil-D Üye o bitane terbıyesız paylasmış 10 tane dıyo bırı olayı blmdgm ıcın uzaktan seyretmek en iyısı
UpOneTR Üye _YldzEnes_' Alıntı: planlar nedir başkanım Genişletmek için tıkla ... neyse havamda değilim siz taklın
_YldzEnes_' Alıntı: planlar nedir başkanım Genişletmek için tıkla ... neyse havamda değilim siz taklın
Joker Emekli Yönetici Beyler konuşmalarına dikkat etmenizi öneririm.Hiçbir moderatör keyfi olarak birine ban atamaz.Ama çok istiyen varsa ilgilenebilirim
Beyler konuşmalarına dikkat etmenizi öneririm.Hiçbir moderatör keyfi olarak birine ban atamaz.Ama çok istiyen varsa ilgilenebilirim
UpOneTR Üye Joker' Alıntı: Beyler konuşmalarına dikkat etmenizi öneririm.Hiçbir moderatör keyfi olarak birine ban atamaz.Ama çok istiyen varsa ilgilenebilirim Genişletmek için tıkla ... 6 saat ban yok mu sen uyumamışmydin
Joker' Alıntı: Beyler konuşmalarına dikkat etmenizi öneririm.Hiçbir moderatör keyfi olarak birine ban atamaz.Ama çok istiyen varsa ilgilenebilirim Genişletmek için tıkla ... 6 saat ban yok mu sen uyumamışmydin