Uhops Üye İlyas' Alıntı: cumlenize hayırlı sabahlar dilerim keyifli sohbetler iyi forumlar bana müsade Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sabahlar??
İlyas' Alıntı: cumlenize hayırlı sabahlar dilerim keyifli sohbetler iyi forumlar bana müsade Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sabahlar??
UpOneTR Üye Joker' Alıntı: Arkadaşlar forum kuralları çerçevesinde muhabbete devam edin.Hayırlı geceler dilerim. Genişletmek için tıkla ... dikkat dikkat moderatör konuştu hayırlı geceler sanada sağolasn
Joker' Alıntı: Arkadaşlar forum kuralları çerçevesinde muhabbete devam edin.Hayırlı geceler dilerim. Genişletmek için tıkla ... dikkat dikkat moderatör konuştu hayırlı geceler sanada sağolasn
_YldZEneS_ Üye x1osman1x' Alıntı: arkadaşlar çok terbiyeli olduklari için ben bi +18 fikra paylastim o yuzden Genişletmek için tıkla ... bi tane ?
x1osman1x' Alıntı: arkadaşlar çok terbiyeli olduklari için ben bi +18 fikra paylastim o yuzden Genişletmek için tıkla ... bi tane ?
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Hayırlı sabahlar?? Genişletmek için tıkla ... bir iki saat varmş ben 4 felan sanyom
Anti-Okul' Alıntı: Hayırlı sabahlar?? Genişletmek için tıkla ... bir iki saat varmş ben 4 felan sanyom
x1osman1x Üye İlyas' Alıntı: terbiyesizleri hep dışlarlar maxicepten Genişletmek için tıkla ... aman kardeş terbiyen bozulmasın evde kalın yoksa
İlyas' Alıntı: terbiyesizleri hep dışlarlar maxicepten Genişletmek için tıkla ... aman kardeş terbiyen bozulmasın evde kalın yoksa
Uhops Üye İlyas' Alıntı: terbiyesizleri hep dışlarlar maxicepten Genişletmek için tıkla ... Gerçek hayattada bu böyledir. Fakat küfür etmeyene laf atan (bebe/süt) tiplerde var. - - - Eklendi - - - Yeni nesil bozdu.
İlyas' Alıntı: terbiyesizleri hep dışlarlar maxicepten Genişletmek için tıkla ... Gerçek hayattada bu böyledir. Fakat küfür etmeyene laf atan (bebe/süt) tiplerde var. - - - Eklendi - - - Yeni nesil bozdu.
UpOneTR Üye x1osman1x' Alıntı: aman kardeş terbiyen bozulmasın evde kalın yoksa Genişletmek için tıkla ... evdeyim sürekli maxicepteyim zaten
x1osman1x' Alıntı: aman kardeş terbiyen bozulmasın evde kalın yoksa Genişletmek için tıkla ... evdeyim sürekli maxicepteyim zaten
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Gerçek hayattada bu böyledir. Fakat küfür etmeyene laf atan (bebe/süt) tiplerde var. - - - Eklendi - - - Yeni nesil bozdu. Genişletmek için tıkla ... bi insan kendi neslinden utanr mı? ben utanyorum.
Anti-Okul' Alıntı: Gerçek hayattada bu böyledir. Fakat küfür etmeyene laf atan (bebe/süt) tiplerde var. - - - Eklendi - - - Yeni nesil bozdu. Genişletmek için tıkla ... bi insan kendi neslinden utanr mı? ben utanyorum.
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: yalan söyleyeni kulda Allahta sevmez benım boyle bir anım var anlatim isterseniz Genişletmek için tıkla ... kimse kalmadı yarna sakla
anil41kocaeli' Alıntı: yalan söyleyeni kulda Allahta sevmez benım boyle bir anım var anlatim isterseniz Genişletmek için tıkla ... kimse kalmadı yarna sakla
_YldZEneS_ Üye x1osman1x' Alıntı: 2 de iste ne farkeder Genişletmek için tıkla ... hacı sen bu geceyi atlatırsan kendime 1 günlük ban ataçam
x1osman1x' Alıntı: 2 de iste ne farkeder Genişletmek için tıkla ... hacı sen bu geceyi atlatırsan kendime 1 günlük ban ataçam
Uhops Üye İlyas' Alıntı: bi insan kendi neslinden utanr mı? ben utanyorum. Genişletmek için tıkla ... Durum kötü, uzun bi yazı yazdıydım ama vazgeçtim.
İlyas' Alıntı: bi insan kendi neslinden utanr mı? ben utanyorum. Genişletmek için tıkla ... Durum kötü, uzun bi yazı yazdıydım ama vazgeçtim.
UpOneTR Üye _YldzEnes_' Alıntı: hacı sen bu geceyi atlatırsan kendime 1 günlük ban ataçam Genişletmek için tıkla ... beraberiz
_YldzEnes_' Alıntı: hacı sen bu geceyi atlatırsan kendime 1 günlük ban ataçam Genişletmek için tıkla ... beraberiz