ANIL Admin İlyas' Alıntı: nasıl yani mobil oyun değil mi mobil için uygun değil diyosun Genişletmek için tıkla ... Mobil oyun ama gta tarzında. PC için daha uygun.
İlyas' Alıntı: nasıl yani mobil oyun değil mi mobil için uygun değil diyosun Genişletmek için tıkla ... Mobil oyun ama gta tarzında. PC için daha uygun.
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: bak SIMDI Telefonda menü düzenini ayarla telefonu aç kapat sonra c/private/200113DD klasörunü bul klasörü kopyala telefonun hafıza kartına pcye tak o klasörü prıvate klasörün içine at flaşla bu kadar Genişletmek için tıkla ... yok öyle değil 5e 4 istiyorum ben
hikmet366' Alıntı: bak SIMDI Telefonda menü düzenini ayarla telefonu aç kapat sonra c/private/200113DD klasörunü bul klasörü kopyala telefonun hafıza kartına pcye tak o klasörü prıvate klasörün içine at flaşla bu kadar Genişletmek için tıkla ... yok öyle değil 5e 4 istiyorum ben
UpOneTR Üye ANIL' Alıntı: Mobil oyun ama gta tarzında. PC için daha uygun. Genişletmek için tıkla ... ha bi deneyim bakarız yaşkaç
ANIL' Alıntı: Mobil oyun ama gta tarzında. PC için daha uygun. Genişletmek için tıkla ... ha bi deneyim bakarız yaşkaç
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: hangi benmi ANIL bumu Genişletmek için tıkla ... hayır anıla dedim
_YldZEneS_ Üye Anti-Okul' Alıntı: Benim 8Gblik sd şifre istedi durduk yere şimdi açılmıyor 2gb kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... biçimlendir şifre kalkar
Anti-Okul' Alıntı: Benim 8Gblik sd şifre istedi durduk yere şimdi açılmıyor 2gb kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... biçimlendir şifre kalkar
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: yok öyle değil 5e 4 istiyorum ben Genişletmek için tıkla ... he o mu samsunda olsam verirdim modunu r@sımde olması lazım ona sor olmadı onun mod arşifıni indir bak içine.
_YldzEnes_' Alıntı: yok öyle değil 5e 4 istiyorum ben Genişletmek için tıkla ... he o mu samsunda olsam verirdim modunu r@sımde olması lazım ona sor olmadı onun mod arşifıni indir bak içine.
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: o senden büyük bendende ve adımız aynı ? Genişletmek için tıkla ... işte ondan soruyorum
anil41kocaeli' Alıntı: o senden büyük bendende ve adımız aynı ? Genişletmek için tıkla ... işte ondan soruyorum
ANIL Admin İlyas' Alıntı: ha bi deneyim bakarız yaşkaç Genişletmek için tıkla ... Firmaları kötülemeye yönelik mesaj atmassan iyi olur. 20 yaşındayım.
İlyas' Alıntı: ha bi deneyim bakarız yaşkaç Genişletmek için tıkla ... Firmaları kötülemeye yönelik mesaj atmassan iyi olur. 20 yaşındayım.
UpOneTR Üye ANIL' Alıntı: Firmaları kötülemeye yönelik mesaj atmassan iyi olur. 20 yaşındayım. Genişletmek için tıkla ... abi sohbet ediyoruz tartışyoruz ya
ANIL' Alıntı: Firmaları kötülemeye yönelik mesaj atmassan iyi olur. 20 yaşındayım. Genişletmek için tıkla ... abi sohbet ediyoruz tartışyoruz ya
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: he o mu samsunda olsam verirdim modunu r@sımde olması lazım ona sor olmadı onun mod arşifıni indir bak içine. Genişletmek için tıkla ... hikmet mod falan pek anlamıyorum bana anlatım lazım
hikmet366' Alıntı: he o mu samsunda olsam verirdim modunu r@sımde olması lazım ona sor olmadı onun mod arşifıni indir bak içine. Genişletmek için tıkla ... hikmet mod falan pek anlamıyorum bana anlatım lazım
Uhops Üye İlyas' Alıntı: hayır anıla dedim Genişletmek için tıkla ... Anıl'lar karıştı Gerçek isimden nick olmaz. Olsaydı adı nick olmazdı.®©™ -Burak Ç.
İlyas' Alıntı: hayır anıla dedim Genişletmek için tıkla ... Anıl'lar karıştı Gerçek isimden nick olmaz. Olsaydı adı nick olmazdı.®©™ -Burak Ç.
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Anıl'lar karıştı Gerçek isimden nick olmaz. Olsaydı adı nick olmazdı.®©™ -Burak Ç. Genişletmek için tıkla ... haklsn mesela forumda 3 tane ilyas gordum ama burda yoklar allahtan
Anti-Okul' Alıntı: Anıl'lar karıştı Gerçek isimden nick olmaz. Olsaydı adı nick olmazdı.®©™ -Burak Ç. Genişletmek için tıkla ... haklsn mesela forumda 3 tane ilyas gordum ama burda yoklar allahtan
ANIL Admin İlyas' Alıntı: abi sohbet ediyoruz tartışyoruz ya Genişletmek için tıkla ... Kurallara göre edelim Anti-Okul' Alıntı: Anıl'lar karıştı Gerçek isimden nick olmaz. Olsaydı adı nick olmazdı.®©™ -Burak Ç. Genişletmek için tıkla ... Sadece mod demesi yeterdi aslında
İlyas' Alıntı: abi sohbet ediyoruz tartışyoruz ya Genişletmek için tıkla ... Kurallara göre edelim Anti-Okul' Alıntı: Anıl'lar karıştı Gerçek isimden nick olmaz. Olsaydı adı nick olmazdı.®©™ -Burak Ç. Genişletmek için tıkla ... Sadece mod demesi yeterdi aslında