UpOneTR Üye _YldzEnes_' Alıntı: bırakın gangstarı dolmuş driver oynayın android markette var 45 mb oyun müthiş Genişletmek için tıkla ... çok dandik ya crayzy taxi daha iyi ona gore
_YldzEnes_' Alıntı: bırakın gangstarı dolmuş driver oynayın android markette var 45 mb oyun müthiş Genişletmek için tıkla ... çok dandik ya crayzy taxi daha iyi ona gore
Uhops Üye ANIL' Alıntı: iOS'te de pek farklı değil. Yüksek grafikleri oyunların boyutları yüksek olur. Android'te Gangstar Vegas 2.6 gb mesela Genişletmek için tıkla ... 1 sene önce ben o boyutu görünce pc için bile fazla diye indirmiyordum
ANIL' Alıntı: iOS'te de pek farklı değil. Yüksek grafikleri oyunların boyutları yüksek olur. Android'te Gangstar Vegas 2.6 gb mesela Genişletmek için tıkla ... 1 sene önce ben o boyutu görünce pc için bile fazla diye indirmiyordum
UpOneTR Üye ANIL' Alıntı: Mobil için pek uygun değil. Ben yüklemedim. Genişletmek için tıkla ... nasıl yani mobil oyun değil mi mobil için uygun değil diyosun
ANIL' Alıntı: Mobil için pek uygun değil. Ben yüklemedim. Genişletmek için tıkla ... nasıl yani mobil oyun değil mi mobil için uygun değil diyosun
_YldZEneS_ Üye anil41kocaeli' Alıntı: kac kere oynadım onu Genişletmek için tıkla ... neden bozuyosun beni
UpOneTR Üye mehmet yasir' Alıntı: ha bire sayfayı f5 lemekten başka bi kısa yol yok mu???? Genişletmek için tıkla ... tapatalk
mehmet yasir' Alıntı: ha bire sayfayı f5 lemekten başka bi kısa yol yok mu???? Genişletmek için tıkla ... tapatalk
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: bide şu cfw lerde menü düzenini ayarlamayi öğret tamam Genişletmek için tıkla ... bak SIMDI Telefonda menü düzenini ayarla telefonu aç kapat sonra c/private/200113DD klasörunü bul klasörü kopyala telefonun hafıza kartına pcye tak o klasörü prıvate klasörün içine at flaşla bu kadar
_YldzEnes_' Alıntı: bide şu cfw lerde menü düzenini ayarlamayi öğret tamam Genişletmek için tıkla ... bak SIMDI Telefonda menü düzenini ayarla telefonu aç kapat sonra c/private/200113DD klasörunü bul klasörü kopyala telefonun hafıza kartına pcye tak o klasörü prıvate klasörün içine at flaşla bu kadar
ANIL Admin Anti-Okul' Alıntı: 1 sene önce ben o boyutu görünce pc için bile fazla diye indirmiyordum Genişletmek için tıkla ... Benim hafıza konusunda sıkıntım yok. 32 GB modeli kullanıyorum. İlyas' Alıntı: he aynen Genişletmek için tıkla ... anil41kocaeli' Alıntı: bende ndn paket ayrıstırma hatası dıyor ANIL Genişletmek için tıkla ... Bilmem, denemedim.
Anti-Okul' Alıntı: 1 sene önce ben o boyutu görünce pc için bile fazla diye indirmiyordum Genişletmek için tıkla ... Benim hafıza konusunda sıkıntım yok. 32 GB modeli kullanıyorum. İlyas' Alıntı: he aynen Genişletmek için tıkla ... anil41kocaeli' Alıntı: bende ndn paket ayrıstırma hatası dıyor ANIL Genişletmek için tıkla ... Bilmem, denemedim.
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: nerden yola cıkarak soyledın ben tele dandik ? Genişletmek için tıkla ... samsung dandik bir marka
anil41kocaeli' Alıntı: nerden yola cıkarak soyledın ben tele dandik ? Genişletmek için tıkla ... samsung dandik bir marka