UpOneTR Üye mehmet yasir' Alıntı: Sırf touchwiz yüzünden s4 ten vazgeçen arkadaşlar varmış :confused::confused: Genişletmek için tıkla ... touchwiz kim
mehmet yasir' Alıntı: Sırf touchwiz yüzünden s4 ten vazgeçen arkadaşlar varmış :confused::confused: Genişletmek için tıkla ... touchwiz kim
hikmet366 Üye İlyas' Alıntı: bataryasi yetmiyodur oyun oynaynca benimkide 1 saat dayanyo :l Genişletmek için tıkla ... evet oyun açınca çok gidiyor
İlyas' Alıntı: bataryasi yetmiyodur oyun oynaynca benimkide 1 saat dayanyo :l Genişletmek için tıkla ... evet oyun açınca çok gidiyor
UpOneTR Üye hikmet366' Alıntı: evet oyun açınca çok gidiyor Genişletmek için tıkla ... butun androidler oyle
hikmet366 Üye mehmet yasir' Alıntı: Hikmet o 'nun değişim vakti gelmiş. Genişletmek için tıkla ... öyle görünüyor
ANIL Admin İyi geceler. Cep genel olmuş bura soru varsa alayım Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 3 misafir) ANIL*, _YldzEnes_, Joker+, hikmet366+, anil41kocaeli, scorpion11, Anti-Okul
İyi geceler. Cep genel olmuş bura soru varsa alayım Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 3 misafir) ANIL*, _YldzEnes_, Joker+, hikmet366+, anil41kocaeli, scorpion11, Anti-Okul
UpOneTR Üye ANIL' Alıntı: İyi geceler. Cep genel olmuş bura soru varsa alayım Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 3 misafir) ANIL*, _YldzEnes_, Joker+, hikmet366+, anil41kocaeli, scorpion11, Anti-Okul Genişletmek için tıkla ... niye tam ben başka konuya baknca bilgilendiriyon bunu hı niye
ANIL' Alıntı: İyi geceler. Cep genel olmuş bura soru varsa alayım Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 3 misafir) ANIL*, _YldzEnes_, Joker+, hikmet366+, anil41kocaeli, scorpion11, Anti-Okul Genişletmek için tıkla ... niye tam ben başka konuya baknca bilgilendiriyon bunu hı niye
Joker Emekli Yönetici ANIL' Alıntı: İyi geceler. Cep genel olmuş bura soru varsa alayım Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 3 misafir) ANIL*, _YldzEnes_, Joker+, hikmet366+, anil41kocaeli, scorpion11, Anti-Okul Genişletmek için tıkla ... Niye ifşa ediyorsun hacı
ANIL' Alıntı: İyi geceler. Cep genel olmuş bura soru varsa alayım Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 3 misafir) ANIL*, _YldzEnes_, Joker+, hikmet366+, anil41kocaeli, scorpion11, Anti-Okul Genişletmek için tıkla ... Niye ifşa ediyorsun hacı
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: Hikmet hangi teli kullanıyon Genişletmek için tıkla ... 5800 da bir arkadaştan aldım 1 günlük de ondan fark ettim
_YldzEnes_' Alıntı: Hikmet hangi teli kullanıyon Genişletmek için tıkla ... 5800 da bir arkadaştan aldım 1 günlük de ondan fark ettim
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: team awesome oyununu bulabılırmısın ? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
anil41kocaeli' Alıntı: team awesome oyununu bulabılırmısın ? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: 5800 da bir arkadaştan aldım 1 günlük de ondan fark ettim Genişletmek için tıkla ... hikme t millet zengin walla biz s4 ler mega lar falan biz hala 5800
hikmet366' Alıntı: 5800 da bir arkadaştan aldım 1 günlük de ondan fark ettim Genişletmek için tıkla ... hikme t millet zengin walla biz s4 ler mega lar falan biz hala 5800
ANIL Admin Joker' Alıntı: Niye ifşa ediyorsun hacı Genişletmek için tıkla ... Gizli olsaydın etmezdim anil41kocaeli' Alıntı: team awesome oyununu bulabılırmısın ? Genişletmek için tıkla ... Google kullan. Forumda paylaşılmış ama link kırık.
Joker' Alıntı: Niye ifşa ediyorsun hacı Genişletmek için tıkla ... Gizli olsaydın etmezdim anil41kocaeli' Alıntı: team awesome oyununu bulabılırmısın ? Genişletmek için tıkla ... Google kullan. Forumda paylaşılmış ama link kırık.
_YldZEneS_ Üye anil41kocaeli' Alıntı: dedem gecen gun telefon bulmus tusları yok diye almamıs meger telefon dokunmatikmiş Genişletmek için tıkla ...
anil41kocaeli' Alıntı: dedem gecen gun telefon bulmus tusları yok diye almamıs meger telefon dokunmatikmiş Genişletmek için tıkla ...
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: hacı turkcelden aldık pesin paramı var Genişletmek için tıkla ... onuda alamayan milyonlarca insan var
anil41kocaeli' Alıntı: hacı turkcelden aldık pesin paramı var Genişletmek için tıkla ... onuda alamayan milyonlarca insan var