UpOneTR Üye hikmet366' Alıntı: ya şu Turkcel t20 neden çok ısınıyor Genişletmek için tıkla ... her telefon çok ısnyor.
hikmet366' Alıntı: ya şu Turkcel t20 neden çok ısınıyor Genişletmek için tıkla ... her telefon çok ısnyor.
_YldZEneS_ Üye İlyas' Alıntı: sen dinleme abini lise en guzel çağ hayatnı yaş okuyup nabacan Genişletmek için tıkla ... ilk dönem yoğunlaş 2, dönem yavaş yavaş bırak benim gibi sonra kızlar falan
İlyas' Alıntı: sen dinleme abini lise en guzel çağ hayatnı yaş okuyup nabacan Genişletmek için tıkla ... ilk dönem yoğunlaş 2, dönem yavaş yavaş bırak benim gibi sonra kızlar falan
teknolojibaronu Üye Benim laptop ta inşaat çalışması gibi ses çıkıyordu bir de toshiba olunca içini açmak daha zormus 3 saatte temizledim yani şimdi p3ten sessiz
Benim laptop ta inşaat çalışması gibi ses çıkıyordu bir de toshiba olunca içini açmak daha zormus 3 saatte temizledim yani şimdi p3ten sessiz
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: fingir fingir D - - - Eklendi - - - mega 1200 mediamarkta Genişletmek için tıkla ... bana moto x bulsana türkiyede
anil41kocaeli' Alıntı: fingir fingir D - - - Eklendi - - - mega 1200 mediamarkta Genişletmek için tıkla ... bana moto x bulsana türkiyede
_YldZEneS_ Üye mehmet yasir' Alıntı: Şimdi pc de aşağıda nasıl alabilirim planları lazım Genişletmek için tıkla ... helaya uğra sonra helanin ışığıni kapatma pcyi kap ışığı kapat merkeze geri dön
mehmet yasir' Alıntı: Şimdi pc de aşağıda nasıl alabilirim planları lazım Genişletmek için tıkla ... helaya uğra sonra helanin ışığıni kapatma pcyi kap ışığı kapat merkeze geri dön
hikmet366 Üye İlyas' Alıntı: her telefon çok ısnyor. Genişletmek için tıkla ... ama şarj 1 saat zor dayanıyor.
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: bende laptobuma uyuzum ya Genişletmek için tıkla ... niye ne oldu ki
UpOneTR Üye hikmet366' Alıntı: ama şarj 1 saat zor dayanıyor. Genişletmek için tıkla ... bataryasi yetmiyodur oyun oynaynca benimkide 1 saat dayanyo :l
hikmet366' Alıntı: ama şarj 1 saat zor dayanıyor. Genişletmek için tıkla ... bataryasi yetmiyodur oyun oynaynca benimkide 1 saat dayanyo :l