UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Kür şad ve 40 çerisini biliyon mu? - - - Eklendi - - - bulamadım la dediğin müziği - - - Eklendi - - - anlamadım da zaten, öyle bir müzik hiç dinlemedim galiba Genişletmek için tıkla ... pek aşina değilim o konulara sadece büyüklerimi ornek alyorum ama bi araştrma yapcam
-qarapapaq-' Alıntı: Kür şad ve 40 çerisini biliyon mu? - - - Eklendi - - - bulamadım la dediğin müziği - - - Eklendi - - - anlamadım da zaten, öyle bir müzik hiç dinlemedim galiba Genişletmek için tıkla ... pek aşina değilim o konulara sadece büyüklerimi ornek alyorum ama bi araştrma yapcam
Invoke Üye 5 tane koyaydın maxicep ! - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: pek aşina değilim o konulara sadece büyüklerimi ornek alyorum ama bi araştrma yapcam Genişletmek için tıkla ... Büyüklerim diye cahil ülkücüleri örnek alma, yanlış anlaşılmasın ülkücüler cahil demiyorum cahil olan ülkücüleri örnek alma diyorum. Öğren bunları
5 tane koyaydın maxicep ! - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: pek aşina değilim o konulara sadece büyüklerimi ornek alyorum ama bi araştrma yapcam Genişletmek için tıkla ... Büyüklerim diye cahil ülkücüleri örnek alma, yanlış anlaşılmasın ülkücüler cahil demiyorum cahil olan ülkücüleri örnek alma diyorum. Öğren bunları
achambo Üye -qarapapaq-' Alıntı: Kür şad ve 40 çerisini biliyon mu? - - - Eklendi - - - bulamadım la dediğin müziği - - - Eklendi - - - anlamadım da zaten, öyle bir müzik hiç dinlemedim galiba - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız u nasıl ? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bundakini arıyorum işte
-qarapapaq-' Alıntı: Kür şad ve 40 çerisini biliyon mu? - - - Eklendi - - - bulamadım la dediğin müziği - - - Eklendi - - - anlamadım da zaten, öyle bir müzik hiç dinlemedim galiba - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız u nasıl ? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bundakini arıyorum işte
UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: 5 tane koyaydın maxicep ! - - - Eklendi - - - Büyüklerim diye cahil ülkücüleri örnek alma, yanlış anlaşılmasın ülkücüler cahil demiyorum cahil olan ülkücüleri örnek alma diyorum. Öğren bunları Genişletmek için tıkla ... senin ne düşndüğünün zaten benim için bi önemi yok benim neyi doğru gördüğüm bana yeter
-qarapapaq-' Alıntı: 5 tane koyaydın maxicep ! - - - Eklendi - - - Büyüklerim diye cahil ülkücüleri örnek alma, yanlış anlaşılmasın ülkücüler cahil demiyorum cahil olan ülkücüleri örnek alma diyorum. Öğren bunları Genişletmek için tıkla ... senin ne düşndüğünün zaten benim için bi önemi yok benim neyi doğru gördüğüm bana yeter
Invoke Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: senin ne düşndüğünün zaten benim için bi önemi yok benim neyi doğru gördüğüm bana yeter Genişletmek için tıkla ... Basit bir tavsiye de bulundum, madem önemsemiyorsun ne düşündüğümü konuşmayalım. Umarım doğruları doğru görürsün o zaman.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: senin ne düşndüğünün zaten benim için bi önemi yok benim neyi doğru gördüğüm bana yeter Genişletmek için tıkla ... Basit bir tavsiye de bulundum, madem önemsemiyorsun ne düşündüğümü konuşmayalım. Umarım doğruları doğru görürsün o zaman.
UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Basit bir tavsiye de bulundum, madem önemsemiyorsun ne düşündüğümü konuşmayalım. Umarım doğruları doğru görürsün o zaman. Genişletmek için tıkla ...
-qarapapaq-' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Basit bir tavsiye de bulundum, madem önemsemiyorsun ne düşündüğümü konuşmayalım. Umarım doğruları doğru görürsün o zaman. Genişletmek için tıkla ...
Invoke Üye achambo' Alıntı: o değil ya şarkının kendisi yok Genişletmek için tıkla ... şarkıyı boş ver la komik değil mi
achambo' Alıntı: o değil ya şarkının kendisi yok Genişletmek için tıkla ... şarkıyı boş ver la komik değil mi
achambo Üye -qarapapaq-' Alıntı: şarkıyı boş ver la komik değil mi Genişletmek için tıkla ... izledim onları
Invoke Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - niye kimse yok la sıkıldım böyle.
achambo Üye In their tongue he's Dovahkiin, Dragonborn FUS ROH DAH !!! (Nuz aan sul), fent alok, fod fin vul dovah nok, Fen kos nahlot mahfaeraak ahrk ruz! Paaz Keizaal fen kos stin nol bein Alduin jot, Dovahkiin, Dovahkiin, naal ok zin los vahriin, Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal! - - - Eklendi - - - bulduumm - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: 1:39a bakman lazım Genişletmek için tıkla ...
In their tongue he's Dovahkiin, Dragonborn FUS ROH DAH !!! (Nuz aan sul), fent alok, fod fin vul dovah nok, Fen kos nahlot mahfaeraak ahrk ruz! Paaz Keizaal fen kos stin nol bein Alduin jot, Dovahkiin, Dovahkiin, naal ok zin los vahriin, Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal! - - - Eklendi - - - bulduumm - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: 1:39a bakman lazım Genişletmek için tıkla ...
achambo Üye -qarapapaq-' Alıntı: Adamsın Genişletmek için tıkla ... yakında dragon dili öğrenicem öyle konuşucam canım sıkılınca millet bön bön bakar herhade
-qarapapaq-' Alıntı: Adamsın Genişletmek için tıkla ... yakında dragon dili öğrenicem öyle konuşucam canım sıkılınca millet bön bön bakar herhade
Invoke Üye achambo' Alıntı: yakında dragon dili öğrenicem öyle konuşucam canım sıkılınca millet bön bön bakar herhade Genişletmek için tıkla ... sen ne konuşuyon lan degisik derler
achambo' Alıntı: yakında dragon dili öğrenicem öyle konuşucam canım sıkılınca millet bön bön bakar herhade Genişletmek için tıkla ... sen ne konuşuyon lan degisik derler
achambo Üye -qarapapaq-' Alıntı: sen ne konuşuyon lan degisik derler Genişletmek için tıkla ... sonu kötü olmasın da
-qarapapaq-' Alıntı: sen ne konuşuyon lan degisik derler Genişletmek için tıkla ... sonu kötü olmasın da