Bilgisayar bölümü okumak istiyorum okulla aramda iyi ama geometri olayı olması...
Matematiği sevmem ama hocası iyi(45den geçtim )
fizikte iyi sayılır kimyam ve biom çok iyi. Ama geo bozuyor : (
Bilgisayar bölümü okumak istiyorum okulla aramda iyi ama geometri olayı olması...
Matematiği sevmem ama hocası iyi(45den geçtim )
fizikte iyi sayılır kimyam ve biom çok iyi. Ama geo bozuyor : (
anıl attım ya linki matematik ygsde sana bir sorusu 0.5 puan getirecek türkçe 1.6 sosyal 1 puan fen 0.4 bunlar birinci sınav için
İkincisinde lys-3e gireceksn edebiyat ve coğrafya var. burda edebiyat sana 2.4 puan getirecek her sorusu 56soru var edebiyattan 24de cografta. felsefede çözmelisin her sorusu 0.9 tarih 1.3
Detaylı bilgi için okulun rehberliğiyle bir görüş.
- - - Eklendi - - -
sana bir getirisi yok yani 1 türkçe sorun 3matematiğe bedel.
Hacı gireceğin üniversitenin puanı kaç mesela? Çözmeden de girebiliyor musun? Girebiliyorsan kasma. Hedefin ne ki? Bence bir rehberlikci ile konusmalısın, böyle sınava girilmez. Lise 4'e geçtin öğrenmedin mi?
Konuyu anlamadıktan sonra testde çözülmüyorki lise konusunda adam diyo küme parantezine alın diyor. Ben ilkokulda matematik kitabını açmadım ki. Hoca hep deftere yazdır
Konuyu anlamadıktan sonra testde çözülmüyorki lise konusunda adam diyo küme parantezine alın diyor. Ben ilkokulda matematik kitabını açmadım ki. Hoca hep deftere yazdır