Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Anil-D

Üye
anladım saol yardımcı oldugun için

- - - Eklendi - - -

matamatik geometri yok cozmucem öylemi

Uhops

Üye
Selamın aleyküm. Kaç gündür doğru düzgün konuşamadık. Okullarda açıldı oldu. Zaten sayısala gidiyorum. İntahar mı edem napam
20 gün falan kaldı

Anil-D

Üye
ben 5 gun maxicepte yoktum yazlıktaydım o yuzdenmi hosgeldin

UpOneTR

Üye
Selamın aleyküm. Kaç gündür doğru düzgün konuşamadık. Okullarda açıldı oldu. Zaten sayısala gidiyorum. İntahar mı edem napam
20 gün falan kaldı

aleykum selam
nerelerdesin sen ya
zorlamı okutuyolar sevmiyosan sayısalı hiç okuma sevdiğin işi yaparsan hiç çalşmak zorunda kalmazsn

Anil-D

Üye
sözel olmalıydın

UpOneTR

Üye
ben kaçar erken yatmaya alışmak gerek
cumleten hayırlı geceler.

Uhops

Üye
Bilgisayar bölümü okumak istiyorum okulla aramda iyi ama geometri olayı olması...
Matematiği sevmem ama hocası iyi(45den geçtim )
fizikte iyi sayılır kimyam ve biom çok iyi. Ama geo bozuyor : (

Invoke

Üye
oku la işinin adı ne adın anti okul yumulmuşum msi'a takılıp duruyon, git fen çalış. Ya da zor geliyorsa tm geç.

- - - Eklendi - - -

Bilgisayar bölümü okumak istiyorum okulla aramda iyi ama geometri olayı olması...
Matematiği sevmem ama hocası iyi(45den geçtim )
fizikte iyi sayılır kimyam ve biom çok iyi. Ama geo bozuyor : (

la çalış düzelir. geo test çözmekle gelişir.

Anil-D

Üye
ben mat geo nefret ediyorum

- - - Eklendi - - -

ben sınavda cozucemmi

Invoke

Üye
anıl attım ya linki matematik ygsde sana bir sorusu 0.5 puan getirecek türkçe 1.6 sosyal 1 puan fen 0.4 bunlar birinci sınav için
İkincisinde lys-3e gireceksn edebiyat ve coğrafya var. burda edebiyat sana 2.4 puan getirecek her sorusu 56soru var edebiyattan 24de cografta. felsefede çözmelisin her sorusu 0.9 tarih 1.3

Detaylı bilgi için okulun rehberliğiyle bir görüş.

- - - Eklendi - - -

sana bir getirisi yok yani 1 türkçe sorun 3matematiğe bedel.

Anil-D

Üye
anladımda cozmem şartmı

Invoke

Üye
anladımda cozmem şartmı

Hacı gireceğin üniversitenin puanı kaç mesela? Çözmeden de girebiliyor musun? Girebiliyorsan kasma. Hedefin ne ki? Bence bir rehberlikci ile konusmalısın, böyle sınava girilmez. Lise 4'e geçtin öğrenmedin mi?

Uhops

Üye
Konuyu anlamadıktan sonra testde çözülmüyorki lise konusunda adam diyo küme parantezine alın diyor. Ben ilkokulda matematik kitabını açmadım ki. Hoca hep deftere yazdır

Anil-D

Üye
benim hedev umut tepeye gtmek ögretmen olmak bizim rehberlıkci dogru duzgun okulda yokki ben napim

Uhops

Üye
Herkese iyi geceler çok fena uykum geldi çok yoruldum bugün az önce esnerken farkettim ağzımda yara çıkacak heralde

Invoke

Üye
Konuyu anlamadıktan sonra testde çözülmüyorki lise konusunda adam diyo küme parantezine alın diyor. Ben ilkokulda matematik kitabını açmadım ki. Hoca hep deftere yazdır

ahauha, ben lise boyunca aynı defteri kullandım onu da hep karaladım, karikatür çizdim vs. Daha geçen gün attım rahat 60-70 yaprağı duruyordu

- - - Eklendi - - -

Herkese iyi geceler çok fena uykum geldi çok yoruldum bugün az önce esnerken farkettim ağzımda yara çıkacak heralde

hadi iyi geceler.

Anil-D

Üye
neden yara cıkcak

Invoke

Üye
benim hedev umut tepeye gtmek ögretmen olmak bizim rehberlıkci dogru duzgun okulda yokki ben napim

Kazanırsın la zor görünmüyor. Bir dersane ile konuş bence, yazılmasan bile yazılacak gibi git bilgi al

- - - Eklendi - - -

380 puan filan yapman lazım.