Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Invoke

Üye

Zeka bu işte

Uhops

Üye
hız için tamir ederim zevk için kızların yanında el freni çekerim lazım olduğu zaman aşkımı dağlara çekerim yedi deveyi çekmişim arabayı her şey için sürerim
anladınmı

tamir falan edebiliyorsan çok iyi söküp takıp iyi zaman geçirirsin

hız için tamir ederim zevk için kızların yanında el freni çekerim lazım olduğu zaman aşkımı dağlara çekerim yedi deveyi çekmişim arabayı her şey için sürerim
anladınmı

bir çin ata söüzü derki bozuk değilse tamir etme

tamir falan edebiliyorsan çok iyi söküp takıp iyi zaman geçirirsin

4 sene çalıştım iyi bilirim hele dediğim gibi 0.8 silindirin hakkını vermek lazım araba neredeyse kanatlandı
çalışmanı bende tavsiye ederim sanayide trafikler birşey demez usta benim arabayı denemem için veriyordu trafikler beni gördü olayı anlattım tamam gidebilirsin dediler

Invoke

Üye
İyi uykular maxicep yarın 00:00da görüşürüz.

Invoke

Üye
maxiceeeeeeeep orda mısın?

UpOneTR

Üye
cumleten selamun aleykum
hayırlı geceler

Invoke

Üye
Aleyküm selam gardas.

- - - Eklendi - - -

maxiceeeeeep bu kadar mısın? Kimse yok mu

- - - Eklendi - - -

Yine telefonu bozdum, sürekli hata veriyordu sorun kerneldendir diye tekrar flashladım olmadı. Aynı romu tekrar kurdum işin yoksa tekrar ayarla. Neden backup almadın? Bilmiyorum. Hattımı kaybettim çok sinirliyim, elektrikli süpürgenin ağzına kadar toz toprak dolmuş torbasını bile milim milim inceledim elledim baktım yoktu.

- - - Eklendi - - -

Şeytan aldı götürdü satamayınca da çöpe atmıştır kesin, niye geri getirsin ki. Bir yakalasam kafasını koparacam da.

UpOneTR

Üye

allah kurtarsn karde§im

Invoke

Üye
gidersem kurtarır da gitmiyorum ki çok ayıp oluyo.

Anil-D

Üye
bana dersane hakkında yardım edin bu konunun bi altı

Anil-D

Üye
ilyas yeni pm var baksan iyi edersin