Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Adilx05

Üye
Tek Takilcak Olan Kimdi Birazda Telefonla Takilayim Dedim Tekrardan Selamun Aleykum

Adilx05

Üye
Tek Hortlayan Ben Degilmisim

Invoke

Üye
hea, artık buralarda mısın?

- - - Eklendi - - -

uzun süredir girmiyormuşsun ya ondan sordum*

Adilx05

Üye
Sayilir Yani Geceleri Cogunlukla Ama Evet Bundan Sonra Buralardayim Sanirim

Invoke

Üye
O zaman kasabayı hortlatalım

Adilx05

Üye
Ooo Insallah Bakam Yarinki Isimiz O Olcak Sanirim

moli diye korku filimi değniyordum molu kafa buldukca halisasyon görüyo
la böyle korku filimi olur

Uhops

Üye
Bugün muhabbet var gibi

Nextman

Emekli Yönetici
Reklam

Tepkiler: Invoke

Geçmiş olsun. Bende 4-5 gündür evde değilim kayseriye geldim günde 15-20 dakika girebiliyorum

benim anlamadığım şimdi sen olsan tıkır tıkır işleyen yolun ortasına traktör koymazsın dimi
ama adamın biri koymuş bende en az 130 la geliyordum bir yandan vites düşüyorum bir yandan fren kökledim hatta kaput traktöre deydi bile ama iyiki fark ettim

Nextman

Emekli Yönetici

Geçmiş olsun. Bende 4-5 gündür evde değilim kayseriye geldim günde 15-20 dakika girebiliyorum

- - - Eklendi - - -

www güzel olmuş ama .com yazısıda biraz cafcaflı olsa olurmuş dengesiz kalmış.

Uzun zaman önce yapmıştım şimdi sayfayı yormasın diye düşük çözünürlükte ayarladım binlerce effect var zaten bunlardan sadce bir tanesi.

Uhops

Üye

anayoldamıı? Traktörü uzaktan gözükmedimi viraja falan mı koymuş

Invoke

Üye
ehehe ne muhabet, cep telefonları bölümüne dalmısım

Uhops

Üye

Uzun zaman önce yapmıştım şimdi sayfayı yormasın diye düşük çözünürlükte ayarladım binlerce effect var zaten bunlardan sadce bir tanesi.

Hangi program? Bende photoshop işine girmeye çalıştım bi baktım program 6gb indircek olsam kaç saat olur allah bilir. Açtım oynumu oynadım : )

anayoldamıı? Traktörü uzaktan gözükmedimi viraja falan mı koymuş

virajda olsa yavaşlardım ben uzaktan bir hareketlilik gördüm baktım birşey yok yaklaştım araba 130 140 arası geziniyordu sonra bir baktım traktör hemde kralı nevholland 8052 8164 öyle birşeydi nasıl olduysa rektevi görmeden durdum birde kızla buluşmaya gidiyordum düşünsene kaza olsa buluşmadan gideceksin

Uhops

Üye
ehehe ne muhabet, cep telefonları bölümüne dalmısım

: ) : ) ben pek girmem oralara

- - - Eklendi - - -

: ) kıza ne gerek var ki