Adilx05 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Kazak Türkçesi olabilir tam emin değilim ne Türkçesi olduğundan. Sana da hayırlı geceler ilyas. Nereye gittiniz modlar? Genişletmek için tıkla ... Modlar Göreve Gitmiştir
-qarapapaq-' Alıntı: Kazak Türkçesi olabilir tam emin değilim ne Türkçesi olduğundan. Sana da hayırlı geceler ilyas. Nereye gittiniz modlar? Genişletmek için tıkla ... Modlar Göreve Gitmiştir
Invoke Üye anil41kocaeli' Alıntı: ya cok uykum var şarjın dolmasını bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Yat uyu, dolar o :d
anil41kocaeli' Alıntı: ya cok uykum var şarjın dolmasını bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Yat uyu, dolar o :d
Adilx05 Üye anil41kocaeli' Alıntı: bende anıl memnun oldum Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Dostum Bende Memnun Oldum. Da Gökçenin Akıbetiyle ilgili Haber Alamadım Daha
anil41kocaeli' Alıntı: bende anıl memnun oldum Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Dostum Bende Memnun Oldum. Da Gökçenin Akıbetiyle ilgili Haber Alamadım Daha
Adilx05 Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben alısmısım bekliyorum işte Genişletmek için tıkla ... S4ün Bataryaya Yazık Ediyon
anil41kocaeli' Alıntı: ben alısmısım bekliyorum işte Genişletmek için tıkla ... S4ün Bataryaya Yazık Ediyon
Adilx05 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Buralarda ben tanışmıyorum ama görürüm hep. Gececilerde pek görmüyorum. Genişletmek için tıkla ... Eskiden Gececilerde , Kasabada Neyi Takılıyodukta Ondan Sordum . Kasabada İlgisizlikten Battı Zaten Yeniden İnşa Aşamasında - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: Bu arada senin imza da istediği kadar divanı lügatı türkde olsun hadis olma ihtimali zor Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum Artık Ben Yazılanı Yazıyorum - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: nedenki Genişletmek için tıkla ... Şarjdayken Telefonla İnternete Mi Girilir Hiç Duymadın Mı Bataryayı Bitirirsin
-qarapapaq-' Alıntı: Buralarda ben tanışmıyorum ama görürüm hep. Gececilerde pek görmüyorum. Genişletmek için tıkla ... Eskiden Gececilerde , Kasabada Neyi Takılıyodukta Ondan Sordum . Kasabada İlgisizlikten Battı Zaten Yeniden İnşa Aşamasında - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: Bu arada senin imza da istediği kadar divanı lügatı türkde olsun hadis olma ihtimali zor Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum Artık Ben Yazılanı Yazıyorum - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: nedenki Genişletmek için tıkla ... Şarjdayken Telefonla İnternete Mi Girilir Hiç Duymadın Mı Bataryayı Bitirirsin
Invoke Üye Valla bilemem belki de öyledir de bence değil yani ben inanmıyorum hadis olduğuna. Ben de isterdim olsun, gurur duyardım tabi ama uydurma gibi
Valla bilemem belki de öyledir de bence değil yani ben inanmıyorum hadis olduğuna. Ben de isterdim olsun, gurur duyardım tabi ama uydurma gibi
Adilx05 Üye anil41kocaeli' Alıntı: suan kullandgm net miktarı 5 gb olmuş Genişletmek için tıkla ... Sınırlı Mı Diye Sorma Gereği Bile Duymuyom Düşün Artık Nasıl Abarttıysan Kullanmayı Bende Aylık 1 Gb Var 500 Mb En Az Artıyo
anil41kocaeli' Alıntı: suan kullandgm net miktarı 5 gb olmuş Genişletmek için tıkla ... Sınırlı Mı Diye Sorma Gereği Bile Duymuyom Düşün Artık Nasıl Abarttıysan Kullanmayı Bende Aylık 1 Gb Var 500 Mb En Az Artıyo
Adilx05 Üye memeto9898' Alıntı: İyi Geceler Bu Konuya Gündüz Mesaj Atılmıyormu ? Genişletmek için tıkla ... Gece 1 De İlgili Modlar Tarafından Açılır Sabah 5 Veya 6 Da Yeni Saati Bilmiyorum İlgili Modlar Tarafından Kilitlenir
memeto9898' Alıntı: İyi Geceler Bu Konuya Gündüz Mesaj Atılmıyormu ? Genişletmek için tıkla ... Gece 1 De İlgili Modlar Tarafından Açılır Sabah 5 Veya 6 Da Yeni Saati Bilmiyorum İlgili Modlar Tarafından Kilitlenir
Invoke Üye memeto9898' Alıntı: İyi Geceler Bu Konuya Gündüz Mesaj Atılmıyormu ? Genişletmek için tıkla ... Sana da iyi geceler. 00:00-06:00 arası atılıyor.
memeto9898' Alıntı: İyi Geceler Bu Konuya Gündüz Mesaj Atılmıyormu ? Genişletmek için tıkla ... Sana da iyi geceler. 00:00-06:00 arası atılıyor.