UpOneTR Üye bunların hepsi yalancı 1 gb ram var diyolar 816 mb gözükyo 16 gb bellek diyo 10.1 kullanılabiliyo
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Googleye yazı ver Genişletmek için tıkla ... ben yazıverdim google güzel şeyler vermedi şuanki ne onu bile unuttum
Anti-Okul' Alıntı: Googleye yazı ver Genişletmek için tıkla ... ben yazıverdim google güzel şeyler vermedi şuanki ne onu bile unuttum
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: yanmamın şimgesi Genişletmek için tıkla ... yalnızmı hissediyorsun kendini? imzama bak - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: ben yazıverdim google güzel şeyler vermedi şuanki ne onu bile unuttum Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
anil41kocaeli' Alıntı: yanmamın şimgesi Genişletmek için tıkla ... yalnızmı hissediyorsun kendini? imzama bak - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: ben yazıverdim google güzel şeyler vermedi şuanki ne onu bile unuttum Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: yalnızmı hissediyorsun kendini? imzama bak - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yok olmamış fontu değiştir arka planı siyah yap rengi biraz daha aç
Anti-Okul' Alıntı: yalnızmı hissediyorsun kendini? imzama bak - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yok olmamış fontu değiştir arka planı siyah yap rengi biraz daha aç
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... hmm güzele brnziyo nasıl yaptın
anil41kocaeli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... hmm güzele brnziyo nasıl yaptın
UpOneTR Üye kalın daha çok dağınık el yazısı ile yapabilir misin mesela I ve Y harfinin yayını uzatan
Uhops Üye İlyas' Alıntı: yok olmamış fontu değiştir arka planı siyah yap rengi biraz daha aç Genişletmek için tıkla ... Sadelik Asilliktir: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlyas' Alıntı: yok olmamış fontu değiştir arka planı siyah yap rengi biraz daha aç Genişletmek için tıkla ... Sadelik Asilliktir: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Sadelik Asilliktir: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yok ben soyluluk istiyorum dağınık ama belirli
Anti-Okul' Alıntı: Sadelik Asilliktir: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yok ben soyluluk istiyorum dağınık ama belirli
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bunu nerde yapıyosun? ?
anil41kocaeli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bunu nerde yapıyosun? ?
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... daha dağınık
anil41kocaeli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... daha dağınık