MCR Killjoy Üye anil41kocaeli' Alıntı: lise sonmu Genişletmek için tıkla ... Evet, lise 4'e başlayacağım. Okul ortalamam umut vaad edici lakin sınav sonucu ne olur bellisiz. Ankara Hukuk hedefi var..
anil41kocaeli' Alıntı: lise sonmu Genişletmek için tıkla ... Evet, lise 4'e başlayacağım. Okul ortalamam umut vaad edici lakin sınav sonucu ne olur bellisiz. Ankara Hukuk hedefi var..
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: bende fazla alıyorya 1100 para alıyor ben 900 bhşişle tabi yol parasını cıkar 2 lira geliş gdiş Genişletmek için tıkla ... Bidaha laf falan atarsa ciddi ciddi sor sorunun ney de
anil41kocaeli' Alıntı: bende fazla alıyorya 1100 para alıyor ben 900 bhşişle tabi yol parasını cıkar 2 lira geliş gdiş Genişletmek için tıkla ... Bidaha laf falan atarsa ciddi ciddi sor sorunun ney de
Uhops Üye Anafor.CK' Alıntı: Bana müsaade arkadaşlar. Hayırlı geceniz olsun. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler.
Anafor.CK' Alıntı: Bana müsaade arkadaşlar. Hayırlı geceniz olsun. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler.
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: bende tarih ögretmeni olucam inşallah bende lise son Genişletmek için tıkla ... edebiyat olmuyacan mı? Benim tarihim or okulda çok iyiydi ama şimdi baya unuttum - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: kaç para yaptı ben hesaplamadım 2 gdş 2 geliş 1 aydan çıkar bakim Genişletmek için tıkla ... günde 4.10 günde 40. 3 tane 10 günde 160
anil41kocaeli' Alıntı: bende tarih ögretmeni olucam inşallah bende lise son Genişletmek için tıkla ... edebiyat olmuyacan mı? Benim tarihim or okulda çok iyiydi ama şimdi baya unuttum - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: kaç para yaptı ben hesaplamadım 2 gdş 2 geliş 1 aydan çıkar bakim Genişletmek için tıkla ... günde 4.10 günde 40. 3 tane 10 günde 160
Uhops Üye MCR Killjoy' Alıntı: Öğretmenlik zor meslek artık ya. Atama felan. Genişletmek için tıkla ... KOLAyı yokki - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: ben mat geo yok hemde ıyıdıl suan kullndgm telde hesap mknside yok bi hesaplasana Genişletmek için tıkla ... 120tl
MCR Killjoy' Alıntı: Öğretmenlik zor meslek artık ya. Atama felan. Genişletmek için tıkla ... KOLAyı yokki - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: ben mat geo yok hemde ıyıdıl suan kullndgm telde hesap mknside yok bi hesaplasana Genişletmek için tıkla ... 120tl
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: aylıkmı Genişletmek için tıkla ... evet. - - - Eklendi - - - Saçım böyle dökülmeye devam ederse 3 seneye kel olcam beyazda çok - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: aylıkmı Genişletmek için tıkla ... Bi motor alsan ehliyet varsa.
anil41kocaeli' Alıntı: aylıkmı Genişletmek için tıkla ... evet. - - - Eklendi - - - Saçım böyle dökülmeye devam ederse 3 seneye kel olcam beyazda çok - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: aylıkmı Genişletmek için tıkla ... Bi motor alsan ehliyet varsa.
Anil-D Üye yarın knşcm olmadı patrona söylerim saolya benı dınledgn ıcın bazıları kestırıp atıyor sanada saol gökçen abi - - - Eklendi - - - ehliyete yazılmadım
yarın knşcm olmadı patrona söylerim saolya benı dınledgn ıcın bazıları kestırıp atıyor sanada saol gökçen abi - - - Eklendi - - - ehliyete yazılmadım
MCR Killjoy Üye Benimkide dökülüyor. Bugün duş alırken gideri tıkadı o derece. İlaç kaynaklı olduğunu düşünüyorum..
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: yarın knşcm olmadı patrona söylerim saolya benı dınledgn ıcın bazıları kestırıp atıyor sanada saol gökçen abi - - - Eklendi - - - ehliyete yazılmadım Genişletmek için tıkla ... ilk önce adamla konuş.
anil41kocaeli' Alıntı: yarın knşcm olmadı patrona söylerim saolya benı dınledgn ıcın bazıları kestırıp atıyor sanada saol gökçen abi - - - Eklendi - - - ehliyete yazılmadım Genişletmek için tıkla ... ilk önce adamla konuş.