okuldada kımseye karısmam 3 erkek arkadasım 7 tanede kız arkadasım var ama pek samimi dgl ben onların beni bı kacının beni kullanmaya calıstıgı kaniatindeyim
Onuda bulamayan var. Ben mesela bi arkadaşım var oda derslerim iyi olduğundan yoksa konuşmaz. Bile benim sade mat/geo kötü diğerleri iyi. Çocuk bütün yazılılarda benden çekiyor. Ben ondan çekmiyorum ama. Ama derste bi soru sordum yav hehe heye sensin bi sus. Çok konuşuyon falan diyor fakat kendisi sorduğunda cevaplıyorum. İnş seneye iyi arkadaşım olur.
yok gerekte yok. Kanka olmak çok daha iyi şahsen ben evlendiğim kişinin lisede falan her hafta 2-3 kişiyle çıkmış olmamsını istemezdim. En iyi arkadaş olmak. Hele bide whats app olursa tadından yenmez.
9 da bana boyle bisey oldu bı tane cocuk oturdu yanıma drse kadar iyidık drste silgimi istedi verdim kopardı hcya kendı slgısı dedi hoca bana ceza verdi bbm okulun ılk gunlerı dıye kımseye karısma catısma demişti sustum bende
9 da bana boyle bisey oldu bı tane cocuk oturdu yanıma drse kadar iyidık drste silgimi istedi verdim kopardı hcya kendı slgısı dedi hoca bana ceza verdi bbm okulun ılk gunlerı dıye kımseye karısma catısma demişti sustum bende
%30 yaztatilinden beri aillem zoru olmadan çarşıya gitmedim ve evden çıkmadım sadece cuma namazı ve ekmek almaya gittim. Gün boyu pcde takılıyorum. Telaffuz sorunum olmasıda cabası.
ilk okul 1 sınıfta furkan dıye cocuk hergun milletın cntasını saklıyordu tabi sıra bana gelmıs tabı kımse blmyr onun sakladgnı ben aradım bulamadım sultan dıye arkadas grmus aradım bulamadım ertesi sbh cöpte buldum bende kucugum yaertesı sbh cocugun kafasını patlattım kanadı babam geldı azar ısttm