Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

UpOneTR

Üye

peki siz babam olsaydınız nasıl olurdu

Ben forumun tamamına hakimim kral yeterli birikimim de var nasıl olacak :P

Anil-D

Üye
capturede yakınlastırıyor galba

Nextman

Emekli Yönetici

peki siz babam olsaydınız nasıl olurdu

Bence Baba yada abi olmak bişey ifade etmez .Çünkü burda padişahlık sistemi yok .Bilgi ve paylaşım önemli aynı zamanda yönetici olma kriterleri

Uhops

Üye

Ben notebook-netbook/pc donanım-teknik yardım/ pc yazılım/windows genel/oyun genel-ve destek/ az buçuk bilgi birikimim var aslında ama yaşım yetmeZ.

Nextman

Emekli Yönetici

Ben notebook-netbook/pc donanım-teknik yardım/ pc yazılım/windows genel/oyun genel-ve destek/ az buçuk bilgi birikimim var aslında ama yaşım yetmeZ.

Sen bir yerde yönetici olmadan önce bilgi birikimini ve üzerinde yoğunlaşmak istediğin alanı seçmelisin.Önünde uzun bir yaşam var Allah uzun ömür versin.

Uhops

Üye

Bence Baba yada abi olmak bişey ifade etmez .Çünkü burda padişahlık sistemi yok .Bilgi ve paylaşım önemli aynı zamanda yönetici olma kriterleri

Ama admin yakınlarına özel rütbe veriliyor. Bu bi ayrıcalık bence ben olsam rütbemi. Genel kurmay yaptırırdım

UpOneTR

Üye

hmm anladım
peki bu size bişey kazandırıyomu maddi açdan felan gelir elde ediyomusunuz
birçok reklam var onun parası nereye gidiyor?

Anil-D

Üye
efendim konuya mblden video ekleme nasıl oluyor

Invoke

Üye
Selamunaleyküm

Tepkiler: x-scarface

Uhops

Üye

hmm anladım
peki bu size bişey kazandırıyomu maddi açdan felan gelir elde ediyomusunuz
birçok reklam var onun parası nereye gidiyor?

Geçen bi server kasası gibi bişey gördüm fiyatı 5000$ idi. Hangi geçen site kapandıydıya o zaman bu makina güncellenmiş. Database veritabanı yani