Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Anil-D

Üye
o senden buyuk hosgeldin aras efendim

Uhops

Üye
Yahu ne zaman buraya girsem herkes Cv soruları soruyor.Gençler Sayısalcıyım elbette iyi olmak zorunda

bende sayısalcı olacağım ama matematik geo berbat. Sen şuan çalışıyorsun ya bilgisayarda işini yaparken lisede/ünv. de öğrendiğin mat/geo/fizik lazım oluyormu(bu son sorumdu )

UpOneTR

Üye
matematik mantıgı geliştirir
çogu programlarda mantik ile yapılıyor burak

Anil-D

Üye
efendım s4 te yeni bişey kesvettim smayıl dıyınce cekiyor ama denemedim varmı aslı çünkü telefon abimde

Nextman

Emekli Yönetici

bende sayısalcı olacağım ama matematik geo berbat. Sen şuan çalışıyorsun ya bilgisayarda işini yaparken lisede/ünv. de öğrendiğin mat/geo/fizik lazım oluyormu(bu son sorumdu )

Sorun sormana kısıtlama yok kardeşim.Elbette kullandığım yerler oldu olmazmı hayat bir matematik ve en sevdiğim dersimdir.Kızımda mesela matematiği sevmiyor ama derslerinde daha fazla soru çözmesine yardımcı oldum şimdi oda matematiği seviyor

Uhops

Üye

Tamam. . Ama bi bilgisayar öğretmeninin bunları bilmesine hiç gerek yok o kadar bilgisayar bilgim var ama matematiği iyi olan benden önce atanacak.

Nextman

Emekli Yönetici
Burak Mersin'de nerde oturuyorsun bakalım ?

Anil-D

Üye
şimdi bittin ömer

UpOneTR

Üye
ömer capslari facebook profiline sakla

Nextman

Emekli Yönetici
Ömer56 son uyarım arka arkaya mesaj yazmayınız ve uygunsuz caps resimleri eklemeyiniz arkadaşım