AndrOmer Üye İlyas' Alıntı: bilişim teknolojileri (bilgisayar) Genişletmek için tıkla ... Hemm başarılar
AndrOmer Üye Nextman' Alıntı: Ömer56 mesajlarını arka arkaya yazmamalısın. Genişletmek için tıkla ... Abi sen bende kapalı gözüküyon neden ki ly:
Nextman' Alıntı: Ömer56 mesajlarını arka arkaya yazmamalısın. Genişletmek için tıkla ... Abi sen bende kapalı gözüküyon neden ki ly:
UpOneTR Üye Nextman' Alıntı: Ömer56 mesajlarını arka arkaya yazmamalısın. Genişletmek için tıkla ... albayım siz neden sohbete hiç katılmayıp cevap dahi vermiyosunuz?
Nextman' Alıntı: Ömer56 mesajlarını arka arkaya yazmamalısın. Genişletmek için tıkla ... albayım siz neden sohbete hiç katılmayıp cevap dahi vermiyosunuz?
Nextman Emekli Yönetici omer56' Alıntı: Abi sen bende kapalı gözüküyon neden ki ly: Genişletmek için tıkla ... Burdayım merak etme kardeşim
omer56' Alıntı: Abi sen bende kapalı gözüküyon neden ki ly: Genişletmek için tıkla ... Burdayım merak etme kardeşim
Uhops Üye Nextman' Alıntı: 17 Ağustos Depreminde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet kalanlarına sabır diliyorum.Rabbim bize bu acıyı bir daha yaşatmasın. Genişletmek için tıkla ... Amin. İnşallah böyle bişey olmaz fakat evler hiç sağlam değil. Az önce bu depremin videosu izledim benzer videolar bölümde bi video dikkatımı çekti. Japonyada deprem oluyor kocaman gökdelen sallanıyor...
Nextman' Alıntı: 17 Ağustos Depreminde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet kalanlarına sabır diliyorum.Rabbim bize bu acıyı bir daha yaşatmasın. Genişletmek için tıkla ... Amin. İnşallah böyle bişey olmaz fakat evler hiç sağlam değil. Az önce bu depremin videosu izledim benzer videolar bölümde bi video dikkatımı çekti. Japonyada deprem oluyor kocaman gökdelen sallanıyor...
UpOneTR Üye Nextman' Alıntı: Burdayım merak etme kardeşim Genişletmek için tıkla ... nerelisin dediydim
Nextman Emekli Yönetici İlyas' Alıntı: albayım siz neden sohbete hiç katılmayıp cevap dahi vermiyosunuz? Genişletmek için tıkla ... Yanlış tespit hepiniz benim çocuğum yaşında olmanıza rağmen gayet sohbete katılıyorum Mesaj takibin yavaş bak geriye yazdım
İlyas' Alıntı: albayım siz neden sohbete hiç katılmayıp cevap dahi vermiyosunuz? Genişletmek için tıkla ... Yanlış tespit hepiniz benim çocuğum yaşında olmanıza rağmen gayet sohbete katılıyorum Mesaj takibin yavaş bak geriye yazdım
AndrOmer Üye Nextman' Alıntı: Burdayım merak etme kardeşim Genişletmek için tıkla ... Abim sana bi sorum olacak bende mini 2 S6500 kullanıyorum cm10 kullnıyorum rom olarak ama video kamera çalışmıyor çözümü varmı acaba ?
Nextman' Alıntı: Burdayım merak etme kardeşim Genişletmek için tıkla ... Abim sana bi sorum olacak bende mini 2 S6500 kullanıyorum cm10 kullnıyorum rom olarak ama video kamera çalışmıyor çözümü varmı acaba ?
Uhops Üye Nextman' Alıntı: Yanlış tespit hepiniz benim çocuğum yaşında olmanıza rağmen gayet sohbete katılıyorum Mesaj takibin yavaş bak geriye yazdım Genişletmek için tıkla ... Çocuk mu! yaşım 26 ya
Nextman' Alıntı: Yanlış tespit hepiniz benim çocuğum yaşında olmanıza rağmen gayet sohbete katılıyorum Mesaj takibin yavaş bak geriye yazdım Genişletmek için tıkla ... Çocuk mu! yaşım 26 ya
UpOneTR Üye Nextman' Alıntı: Yanlış tespit hepiniz benim çocuğum yaşında olmanıza rağmen gayet sohbete katılıyorum Mesaj takibin yavaş bak geriye yazdım Genişletmek için tıkla ... haklı olabilirsiniz pardon haklıymışsnız
Nextman' Alıntı: Yanlış tespit hepiniz benim çocuğum yaşında olmanıza rağmen gayet sohbete katılıyorum Mesaj takibin yavaş bak geriye yazdım Genişletmek için tıkla ... haklı olabilirsiniz pardon haklıymışsnız
Nextman Emekli Yönetici Anti-Okul' Alıntı: Çocuk mu! yaşım 26 ya Genişletmek için tıkla ... Sen kenarda dur seni ikiye katlıyor yaşımda önemli değil İlyas' Alıntı: haklı olabilirsiniz pardon Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kardeşim
Anti-Okul' Alıntı: Çocuk mu! yaşım 26 ya Genişletmek için tıkla ... Sen kenarda dur seni ikiye katlıyor yaşımda önemli değil İlyas' Alıntı: haklı olabilirsiniz pardon Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kardeşim
AndrOmer Üye Anti-Okul' Alıntı: Çocuk mu! yaşım 26 ya Genişletmek için tıkla ... Birden bozdun ya abimizi olmuyo ama
Anti-Okul' Alıntı: Çocuk mu! yaşım 26 ya Genişletmek için tıkla ... Birden bozdun ya abimizi olmuyo ama
Nextman Emekli Yönetici omer56' Alıntı: Abim sana bi sorum olacak bende mini 2 S6500 kullanıyorum cm10 kullnıyorum rom olarak ama video kamera çalışmıyor çözümü varmı acaba ? Genişletmek için tıkla ... Sürümü düşürmelisin en son öyle denenmişti okuduğum kadarıyla
omer56' Alıntı: Abim sana bi sorum olacak bende mini 2 S6500 kullanıyorum cm10 kullnıyorum rom olarak ama video kamera çalışmıyor çözümü varmı acaba ? Genişletmek için tıkla ... Sürümü düşürmelisin en son öyle denenmişti okuduğum kadarıyla
Uhops Üye Nextman' Alıntı: Sen kenarda dur seni ikiye katlıyor yaşımda önemli değil Rica ederim kardeşim Genişletmek için tıkla ... Kimlikte 16 yazıyor ama o yanlış. annemgil 7 sene geç kaydettirmişler
Nextman' Alıntı: Sen kenarda dur seni ikiye katlıyor yaşımda önemli değil Rica ederim kardeşim Genişletmek için tıkla ... Kimlikte 16 yazıyor ama o yanlış. annemgil 7 sene geç kaydettirmişler