Nextman Emekli Yönetici İlyas' Alıntı: abi sen nerelisin? Genişletmek için tıkla ... Benim mesele karışık ama Ama Allahına kadar Adana
İlyas' Alıntı: abi sen nerelisin? Genişletmek için tıkla ... Benim mesele karışık ama Ama Allahına kadar Adana
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hoşgeldin
Nextman Emekli Yönetici 17 Ağustos Depreminde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet kalanlarına sabır diliyorum.Rabbim bize bu acıyı bir daha yaşatmasın.
17 Ağustos Depreminde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet kalanlarına sabır diliyorum.Rabbim bize bu acıyı bir daha yaşatmasın.
by-pegasus Üye İlyas' Alıntı: yaş kaç? kaçıncı sınıf? hangi bölüm? hangi il? hangi ilçe? kaç kardeşsiniz? bunların hepsini cevapla istediğin sorudan başlayabilirsin Genişletmek için tıkla ... ahiret sorusu
İlyas' Alıntı: yaş kaç? kaçıncı sınıf? hangi bölüm? hangi il? hangi ilçe? kaç kardeşsiniz? bunların hepsini cevapla istediğin sorudan başlayabilirsin Genişletmek için tıkla ... ahiret sorusu
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: hosbulduk nasısınız Genişletmek için tıkla ... kendi adıma iyiyim arkadaşları tanımıyom seni sormalı
anil41kocaeli' Alıntı: hosbulduk nasısınız Genişletmek için tıkla ... kendi adıma iyiyim arkadaşları tanımıyom seni sormalı
UpOneTR Üye omer56' Alıntı: Bende 14 Genişletmek için tıkla ... ona göre sevilirsin liseye geçtin dimi ne okucan?
omer56' Alıntı: Bende 14 Genişletmek için tıkla ... ona göre sevilirsin liseye geçtin dimi ne okucan?
UpOneTR Üye Nextman' Alıntı: 17 Ağustos Depreminde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet kalanlarına sabır diliyorum.Rabbim bize bu acıyı bir daha yaşatmasın. Genişletmek için tıkla ... amin.
Nextman' Alıntı: 17 Ağustos Depreminde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet kalanlarına sabır diliyorum.Rabbim bize bu acıyı bir daha yaşatmasın. Genişletmek için tıkla ... amin.
AndrOmer Üye İlyas' Alıntı: ona göre sevilirsin liseye geçtin dimi ne okucan? Genişletmek için tıkla ... Mimar veya mühendislik abi Sen ne okuyun ilyas abi
İlyas' Alıntı: ona göre sevilirsin liseye geçtin dimi ne okucan? Genişletmek için tıkla ... Mimar veya mühendislik abi Sen ne okuyun ilyas abi
UpOneTR Üye omer56' Alıntı: Sen ne okuyun ilyas abi Genişletmek için tıkla ... bilişim teknolojileri (bilgisayar)
omer56' Alıntı: Sen ne okuyun ilyas abi Genişletmek için tıkla ... bilişim teknolojileri (bilgisayar)