Uhops Üye http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/smileyler-830842.html#post6407517
_YldZEneS_ Üye anti okul ismini bilmiyorum ama teli 2g de kullan maya alış kullandıkca net hızlanır ben şuan 3g ye ihtiyaç duymuyorum artık
anti okul ismini bilmiyorum ama teli 2g de kullan maya alış kullandıkca net hızlanır ben şuan 3g ye ihtiyaç duymuyorum artık
Uhops Üye _YldzEnes_' Alıntı: anti okul ismini bilmiyorum ama teli 2g de kullan maya alış kullandıkca net hızlanır ben şuan 3g ye ihtiyaç duymuyorum artık Genişletmek için tıkla ... benimki hızlanmıyor zaten alışığım 2 kattan daha uzun gidiyor sarjı. Ama 3g'de 100kb/s iken 2g'de 10kb/s oluyor - - - Eklendi - - - İsmim Burak - - - Eklendi - - - Gene bi sessizlik...
_YldzEnes_' Alıntı: anti okul ismini bilmiyorum ama teli 2g de kullan maya alış kullandıkca net hızlanır ben şuan 3g ye ihtiyaç duymuyorum artık Genişletmek için tıkla ... benimki hızlanmıyor zaten alışığım 2 kattan daha uzun gidiyor sarjı. Ama 3g'de 100kb/s iken 2g'de 10kb/s oluyor - - - Eklendi - - - İsmim Burak - - - Eklendi - - - Gene bi sessizlik...
_YldZEneS_ Üye Anti-Okul' Alıntı: benimki hızlanmıyor zaten alışığım 2 kattan daha uzun gidiyor sarjı. Ama 3g'de 100kb/s iken 2g'de 10kb/s oluyor - - - Eklendi - - - İsmim Burak Genişletmek için tıkla ... hızlamak mecaz anlamda insan alışıyor yani
Anti-Okul' Alıntı: benimki hızlanmıyor zaten alışığım 2 kattan daha uzun gidiyor sarjı. Ama 3g'de 100kb/s iken 2g'de 10kb/s oluyor - - - Eklendi - - - İsmim Burak Genişletmek için tıkla ... hızlamak mecaz anlamda insan alışıyor yani
Uhops Üye _YldzEnes_' Alıntı: hızlamak mecaz anlamda insan alışıyor yani Genişletmek için tıkla ... zaten sadece indirme yaparken fark oluyor genelde operadan sayfa açma süresi hemen hemen aynı
_YldzEnes_' Alıntı: hızlamak mecaz anlamda insan alışıyor yani Genişletmek için tıkla ... zaten sadece indirme yaparken fark oluyor genelde operadan sayfa açma süresi hemen hemen aynı
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: 6 tane Genişletmek için tıkla ... neler mesela. Googleye nsfmw .apk yazdım 12mb yazdı.
anil41kocaeli' Alıntı: 6 tane Genişletmek için tıkla ... neler mesela. Googleye nsfmw .apk yazdım 12mb yazdı.
Invoke Üye Anti-Okul' Alıntı: 4 gb hafıza kartına kaç tane kaliteli oyun sığar. 1280x780 ekran. Genişletmek için tıkla ... Android mi? 2-3tane sığar.
Anti-Okul' Alıntı: 4 gb hafıza kartına kaç tane kaliteli oyun sığar. 1280x780 ekran. Genişletmek için tıkla ... Android mi? 2-3tane sığar.
Invoke Üye Anti-Okul' Alıntı: neler mesela. Googleye nsfmw .apk yazdım 12mb yazdı. Genişletmek için tıkla ... 1küsür gb belki 2ye yakın datası var.
Anti-Okul' Alıntı: neler mesela. Googleye nsfmw .apk yazdım 12mb yazdı. Genişletmek için tıkla ... 1küsür gb belki 2ye yakın datası var.
_YldZEneS_ Üye anil41kocaeli' Alıntı: hikmeti burdanmı tanıyon Genişletmek için tıkla ... neden sordunki
Invoke Üye Anti-Okul' Alıntı: neler mesela. Googleye nsfmw .apk yazdım 12mb yazdı. Genişletmek için tıkla ... 1küsür belki 2ye yakın datası var, wifiden indirecek ya da pcden indirip hafıza kartına atacaksın.
Anti-Okul' Alıntı: neler mesela. Googleye nsfmw .apk yazdım 12mb yazdı. Genişletmek için tıkla ... 1küsür belki 2ye yakın datası var, wifiden indirecek ya da pcden indirip hafıza kartına atacaksın.