Perfect! Üye FinalDestinatioN' Alıntı: Arkadaşlar size bir soru...Sizce bu hız nasıl.... Genişletmek için tıkla ... gerçekmi bu --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: o tarz ama kırmızı camları var ama seninkiler göstermez Genişletmek için tıkla ... ya çinliler sahtesi yapmış demek
FinalDestinatioN' Alıntı: Arkadaşlar size bir soru...Sizce bu hız nasıl.... Genişletmek için tıkla ... gerçekmi bu --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: o tarz ama kırmızı camları var ama seninkiler göstermez Genişletmek için tıkla ... ya çinliler sahtesi yapmış demek
Perfect! Üye FinalDestinatioN' Alıntı: %100 gerçek.... Genişletmek için tıkla ... sorun var ozaman --------------- Ekleme --------------- Tuba_erva' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin bu aralar pek görünmüyosun
FinalDestinatioN' Alıntı: %100 gerçek.... Genişletmek için tıkla ... sorun var ozaman --------------- Ekleme --------------- Tuba_erva' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin bu aralar pek görünmüyosun
fnldstntn Üye halil09' Alıntı: sorun var ozaman Genişletmek için tıkla ... Sorun yok telefonu pc ye bağlayıp öyle giriyorum...
halil09' Alıntı: sorun var ozaman Genişletmek için tıkla ... Sorun yok telefonu pc ye bağlayıp öyle giriyorum...
fnldstntn Üye sahra25' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sahra bu gece sende bişeyler var sesin pek çıkmıyor...
Perfect! Üye FinalDestinatioN' Alıntı: Sorun yok telefonu pc ye bağlayıp öyle giriyorum... Genişletmek için tıkla ... yine az sanki 0,15 falan olurdugeçerdi bile belki bence 3g değilmi
FinalDestinatioN' Alıntı: Sorun yok telefonu pc ye bağlayıp öyle giriyorum... Genişletmek için tıkla ... yine az sanki 0,15 falan olurdugeçerdi bile belki bence 3g değilmi
haltie Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu şarkıyı bir kez dinleyin ikinciye izin yok dinlemeyenin kaybı büyük müzik çok sağlam
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu şarkıyı bir kez dinleyin ikinciye izin yok dinlemeyenin kaybı büyük müzik çok sağlam
Tuba Üye FinalDestinatioN' Alıntı: Sahra bu gece sende bişeyler var sesin pek çıkmıyor... Genişletmek için tıkla ... bitti ooooo Yorulduuuuuuuuuuuuu
FinalDestinatioN' Alıntı: Sahra bu gece sende bişeyler var sesin pek çıkmıyor... Genişletmek için tıkla ... bitti ooooo Yorulduuuuuuuuuuuuu
Tuba.Erva Üye halil09' Alıntı: sorun var ozaman --------------- Ekleme --------------- hoşgeldin bu aralar pek görünmüyosun Genişletmek için tıkla ... gelıp gıdıyorum sımdıde gtcem uykum geldı
halil09' Alıntı: sorun var ozaman --------------- Ekleme --------------- hoşgeldin bu aralar pek görünmüyosun Genişletmek için tıkla ... gelıp gıdıyorum sımdıde gtcem uykum geldı
fnldstntn Üye halil09' Alıntı: yine az sanki 0,15 falan olurdugeçerdi bile belki bence 3g değilmi Genişletmek için tıkla ... 3g çekmiyor....
halil09' Alıntı: yine az sanki 0,15 falan olurdugeçerdi bile belki bence 3g değilmi Genişletmek için tıkla ... 3g çekmiyor....
Perfect! Üye 7 kişi diyoda 3 ü nerde çıkın ortaya Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Perfect! Üye FinalDestinatioN' Alıntı: 3g çekmiyor.... Genişletmek için tıkla ... kötüymüş kolay gelsin ozaman
Tuba Üye halil09' Alıntı: 7 kişi diyoda 3 ü nerde çıkın ortaya Genişletmek için tıkla ... ben söyleyim Halit-Yasmin bide benim kardeş sahra25
halil09' Alıntı: 7 kişi diyoda 3 ü nerde çıkın ortaya Genişletmek için tıkla ... ben söyleyim Halit-Yasmin bide benim kardeş sahra25
fnldstntn Üye yasminoz' Alıntı: Haliiiittt... Selamün Aleyküm arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... Alekümselam... Hoşgeldim... Yeni bir güne girdişimiz şu saatlerde nasılsın...
yasminoz' Alıntı: Haliiiittt... Selamün Aleyküm arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... Alekümselam... Hoşgeldim... Yeni bir güne girdişimiz şu saatlerde nasılsın...
Perfect! Üye yasminoz' Alıntı: Haliiiittt... Selamün Aleyküm arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... a.s. hoşgeldin nasılsın
yasminoz' Alıntı: Haliiiittt... Selamün Aleyküm arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... a.s. hoşgeldin nasılsın