Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: haşere gbi bişey benimki benek felan oluyo yiyince bende Genişletmek için tıkla ... 3 paket şeker var şuan evde 2 avucunu yedimm az önce
anil41kocaeli' Alıntı: haşere gbi bişey benimki benek felan oluyo yiyince bende Genişletmek için tıkla ... 3 paket şeker var şuan evde 2 avucunu yedimm az önce
Haluk. Üye haydaravısyon' Alıntı: diyabet hastası annem yemiş Genişletmek için tıkla ... Ona da geçmiş olsun.
OttomaN TigeR Üye anil41kocaeli' Alıntı: abi tertipin kim tahir abimi Genişletmek için tıkla ... aynen adı Ahmet.
Uhops Üye Haydarivasyonun kaç yaşında olduğunu bilen cesur yiğit mert gözü pek alnı açık tuttuğunu koparan bi delikanlı aranıyor. Çok merk ediyorum
Haydarivasyonun kaç yaşında olduğunu bilen cesur yiğit mert gözü pek alnı açık tuttuğunu koparan bi delikanlı aranıyor. Çok merk ediyorum
Uhops Üye OttomaN TigeR' Alıntı: aynen adı Ahmet. Genişletmek için tıkla ... gercek adı tahir değilmi?
Haluk. Üye Anti-Okul' Alıntı: Haydarivasyonun kaç yaşında olduğunu bilen cesur yiğit mert gözü pek alnı açık tuttuğunu koparan bi delikanlı aranıyor. Çok merk ediyorum Genişletmek için tıkla ... Kaç yaşında ki
Anti-Okul' Alıntı: Haydarivasyonun kaç yaşında olduğunu bilen cesur yiğit mert gözü pek alnı açık tuttuğunu koparan bi delikanlı aranıyor. Çok merk ediyorum Genişletmek için tıkla ... Kaç yaşında ki
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: fazla merak kotudur Genişletmek için tıkla ... Fazla merak edince bünyeye ters tepki yapıyor. Hemen merak giderici bi cevep lazım
anil41kocaeli' Alıntı: fazla merak kotudur Genişletmek için tıkla ... Fazla merak edince bünyeye ters tepki yapıyor. Hemen merak giderici bi cevep lazım
Haluk. Üye -qarapapaq-' Alıntı: Hoşbulduk, nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... İyiyiz abi seni sormalı
OttomaN TigeR Üye Anti-Okul' Alıntı: gercek adı tahir değilmi? Genişletmek için tıkla ... Vallahi ben tanıdığımdan beri Ahmet ama sen Tahir bil bir şey değişmez
Anti-Okul' Alıntı: gercek adı tahir değilmi? Genişletmek için tıkla ... Vallahi ben tanıdığımdan beri Ahmet ama sen Tahir bil bir şey değişmez