Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Oğuzhan

Üye

İleride cocuklarinin derslerine hatirladigin kadariyla yardim edeceksin.

düzen saçma ama yapabilecek birşey yok

Ccihat67

Üye

işin sonunda memleketimden kurtulma var çok istiyorum bunu bu sene 4 yıllık tutturmam lazım yoksa bidaha girmem 2 yıllığa giderim iyi geceler

UpOneTR

Üye

telefonu interneti kapatacaksın ve yapman gereken şeyi yapacaksın zor değil.Bir süre sonra zevk bile alıyor insan.

ilyas ben çerez gbi test 100 test yapıyomda gunde acaba cogaltabılırmıyım ama onemli olan ogrenmek

hep başliyorum ama azmim hep bir ya da iki gün sürüyor

bu sene neredeyse kalcaktım ama aklımı başma topladım ucuz yırttım
isteyince oluyor herşey umarım alışcam buna

Anil-D

Üye
hangı fılm acaba ben matamatik geometri cozmeyı dusunmuym abi sevmiym ben sozelciyim olurmu cozmem şartmı

UpOneTR

Üye
binbaşı olup uyucaktım bi olamadım

Anil-D

Üye
edebıyat ogretmeni olacam ben

UpOneTR

Üye
1000. mesajım vatana millete hayırlı uğurlu olsun

Uhops

Üye

işin sonunda memleketimden kurtulma var çok istiyorum bunu bu sene 4 yıllık tutturmam lazım yoksa bidaha girmem 2 yıllığa giderim iyi geceler

Hep uzaklara ünv. Gitmek istenir fakat uzağa gidenlerin hepsi keşke diyor. Bi memleke falan dönmen gerekse ölüm/hastalık olsa zor olur.

yeşil yol filmi.sözelden bilgisayarı unut o zaman, sayısal lazım o da bahsettiğin derslerden geçiyor

ilyas bazen hatalar iyidir bak sende ders çıkarmışsın şuan sana söylediklerimi ah keşke olarakta hatırlayabilirsin, çok doğru söylemiş iyi ki yapmışım diyerekte.Karar tamamen sana kalmış

cihat inşallah iyi geceler

UpOneTR

Üye

abi senide yorduk sağolasın tavsiyelerin için

hadi artık bende kaçayım sizlere bu kadar öğüt yeter yarın da arada uğrarım sonrası kader kısmet yardım istediğinizde soracak sorunuz olduğunda mesaj atarsınız,kendinize iyi bakın iyi geceler