selçuk
ben çalışıyorum yaklaşık 1 yıldır özel sektörde yazılımcıyım ama kasım atamasında %90 devlete geçeceğim.
Sizlere tavsiyem cvnizin dolu olması çok önemli alabildiğiniz kadar sertifaka alın ve cvnize ekleyin,üniversite de inek olun demiyorum ama ortalama 4 yılda herşeyi yapabilecek kadar vaktiniz olacak asıl amacınızın ne olduğunu unutmayın,zaten hayatınızı kurduğunuzda artık kral sizsiniz.
Bu cümleler klişe gelebilir ama hayat öyle şimdi sizlerle konuşurken lise anılarıma döndüm o zamanlar bunları bana birileri söylese hadi lan der geçerdim ama hayat öyle değil gençler herşey çok çabuk gelişiyor, geri kalmamak için sizinde kendinizi değiştirmeniz gerek
ben liseden 2008 yılında mezun oldum bende bilgisayarcı olarak mezun oldum o zamanki bilgilerden aklımda kalanları söylüyorum sana mühendislik olmasıydı bilgisayar programcılığını yazacaktım başka da yazacak bişey yoktu
ben liseden 2008 yılında mezun oldum bende bilgisayarcı olarak mezun oldum o zamanki bilgilerden aklımda kalanları söylüyorum sana mühendislik olmasıydı bilgisayar programcılığını yazacaktım başka da yazacak bişey yoktu