Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Uhops

Üye

Ne gibi sertifikalar mesala?

Anil-D

Üye
ben demıstım hocam ben doktor olup bazı kısıleri kan grüp bayıldgı içın dedim

teşekkür ediyorum değerli yorumun için peki ya yabancı dil?

tabiki de yabancı dil çok önemli özellikle bizim gibi mesleki yabancı dile ihtiyaç duyulan branşlarda mecburiyet bile diyebilirim.

Ama bir iş yeri birini işe alırken neden seni işe almalıyım dediğinde artıların diğerlerinden fazla olması için yabancı dilini de geliştirmelisin.

- - - Eklendi - - -

grafikerlik yokmu ? istediğim bölüm

ben liseden 2008 yılında mezun oldum bende bilgisayarcı olarak mezun oldum o zamanki bilgilerden aklımda kalanları söylüyorum sana mühendislik olmasıydı bilgisayar programcılığını yazacaktım başka da yazacak bişey yoktu

Anil-D

Üye
buda dogru

- - - Eklendi - - -

sen hocam o zaman ne yazılımları yapıyosunuz

Ccihat67

Üye

sizide rahatsız ediyorum k.bakmayın ama bu sene okul staj var dersaneye gitmelimiyim ve üçünü bi arada yürütebilirmiyim ?

Invoke

Üye
Sizde de maxicep donup kalıyor mu? Chromeu kapatıp açıyorum, öyle giriyor, bazen cevaplaya basınca uzun süre bekliyor yenileyince görüyorum falan?

sizide rahatsız ediyorum k.bakmayın ama bu sene okul staj var dersaneye gitmelimiyim ve üçünü bi arada yürütebilirmiyim ?

kaçıncı sınıfsın kardeşim,derslerin nasıl? ben sadece lise sonda dershaneye gitmiştim ama benim stajım yaz günü oluyordu.3ü aynı anda zorlayabilir.

haydarın uykusunu getirdi bu konular

Ccihat67

Üye

kaçıncı sınıfsın kardeşim,derslerin nasıl? ben sadece lise sonda dershaneye gitmiştim ama benim stajım yaz günü oluyordu.3ü aynı anda zorlayabilir.

lise 4 e gectim stajım 3 gün staj 3 gün okul 1 gün tatil şeklinde daha karar veremedim dersaneye

Anil-D

Üye
bende tarayıcı kaymaktgbi amatsu krom takılıyo ndn