Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: aleykum selam uyumadınmı - - - Eklendi - - - kosturuyom ne yapcam Genişletmek için tıkla ... yok. Normalde bu saatte uyurdum ama 2-3 gündür uyku tutmuyor. - - - Eklendi - - - Bi yere gitme operayı kapatım müzik açıp gelem
anil41kocaeli' Alıntı: aleykum selam uyumadınmı - - - Eklendi - - - kosturuyom ne yapcam Genişletmek için tıkla ... yok. Normalde bu saatte uyurdum ama 2-3 gündür uyku tutmuyor. - - - Eklendi - - - Bi yere gitme operayı kapatım müzik açıp gelem
Uhops Üye Net kasma yaptı ya. - - - Eklendi - - - Bugün nette htc evo 3D diye bi tel gördüm. Canım ısındı telefona seneye yazın stoklarda olursa alacağım.
Net kasma yaptı ya. - - - Eklendi - - - Bugün nette htc evo 3D diye bi tel gördüm. Canım ısındı telefona seneye yazın stoklarda olursa alacağım.
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: :hımm iyimiş Genişletmek için tıkla ... Fiyatıda çok iyi 600tl. 4.3 ekran/1gb ram/2x 1.2ghz işlemci/ - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: ekranı 2 ye bldydum altta film seyredıp ustte subway surf oynuyodum Genişletmek için tıkla ... Yenimi aldın teli.
anil41kocaeli' Alıntı: :hımm iyimiş Genişletmek için tıkla ... Fiyatıda çok iyi 600tl. 4.3 ekran/1gb ram/2x 1.2ghz işlemci/ - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: ekranı 2 ye bldydum altta film seyredıp ustte subway surf oynuyodum Genişletmek için tıkla ... Yenimi aldın teli.
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: kafana yattıysa sorun yok deniz nerde yalnız bırakmıs Genişletmek için tıkla ... Kaç gündür yalnızım
anil41kocaeli' Alıntı: kafana yattıysa sorun yok deniz nerde yalnız bırakmıs Genişletmek için tıkla ... Kaç gündür yalnızım
Anil-D Üye ben aldımda daha gelmedi teyzem hacıda onunkını kullanıyom benımkı 13 unde turkcele gelcek stok bıtmış
ben aldımda daha gelmedi teyzem hacıda onunkını kullanıyom benımkı 13 unde turkcele gelcek stok bıtmış
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben aldımda daha gelmedi teyzem hacıda onunkını kullanıyom benımkı 13 unde turkcele gelcek stok bıtmış Genişletmek için tıkla ... güzel telefon ama fiyat fazla bana ama htc evo 3d süper gibi geldi bana. Ben ekranı büyük alcam film izlicem .
anil41kocaeli' Alıntı: ben aldımda daha gelmedi teyzem hacıda onunkını kullanıyom benımkı 13 unde turkcele gelcek stok bıtmış Genişletmek için tıkla ... güzel telefon ama fiyat fazla bana ama htc evo 3d süper gibi geldi bana. Ben ekranı büyük alcam film izlicem .
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: bende ızlıyomda bu aralar oyun oynamak ıstıyo canım Genişletmek için tıkla ... s4'de internetten film izleyebiliyormun(indirmeden tarayıcıdan)
anil41kocaeli' Alıntı: bende ızlıyomda bu aralar oyun oynamak ıstıyo canım Genişletmek için tıkla ... s4'de internetten film izleyebiliyormun(indirmeden tarayıcıdan)
Anil-D Üye şarjı 1 saat 5 dkda doluyor şuan oldu - - - Eklendi - - - evet tarayıcım kaymak gbi izleniyor s3 te güzel onuda alabılırsin
şarjı 1 saat 5 dkda doluyor şuan oldu - - - Eklendi - - - evet tarayıcım kaymak gbi izleniyor s3 te güzel onuda alabılırsin
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: şarjı 1 saat 5 dkda doluyor şuan oldu Genişletmek için tıkla ... benim ki 1 saat 5 dakikada boşalıyor - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: şarjı 1 saat 5 dkda doluyor şuan oldu - - - Eklendi - - - evet tarayıcım kaymak gbi izleniyor s3 te güzel onuda alabılırsin Genişletmek için tıkla ... s3'de pahalı. Gtc evo süper fakat seneye yazın stoklarda kalmaz heralde
anil41kocaeli' Alıntı: şarjı 1 saat 5 dkda doluyor şuan oldu Genişletmek için tıkla ... benim ki 1 saat 5 dakikada boşalıyor - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: şarjı 1 saat 5 dkda doluyor şuan oldu - - - Eklendi - - - evet tarayıcım kaymak gbi izleniyor s3 te güzel onuda alabılırsin Genişletmek için tıkla ... s3'de pahalı. Gtc evo süper fakat seneye yazın stoklarda kalmaz heralde
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: azmıs yeni bı batarya al derim Genişletmek için tıkla ... GSM modunda uzun gidiyor şarjı. Fakat 3G modunda hemen bitiyor. 3g GSMden 10 kat daha yavaş
anil41kocaeli' Alıntı: azmıs yeni bı batarya al derim Genişletmek için tıkla ... GSM modunda uzun gidiyor şarjı. Fakat 3G modunda hemen bitiyor. 3g GSMden 10 kat daha yavaş