Uhops Üye evonun gpu tegra 2 den daha iyiymş. ve ramı daha fazla işlemciside daha hızlı ama cortex a9 nasıl bılmıyorum
evonun gpu tegra 2 den daha iyiymş. ve ramı daha fazla işlemciside daha hızlı ama cortex a9 nasıl bılmıyorum
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: evonun gpu tegra 2 den daha iyiymş. ve ramı daha fazla işlemciside daha hızlı ama cortex a9 nasıl bılmıyorum Genişletmek için tıkla ... hmm araştırmak gerek
Anti-Okul' Alıntı: evonun gpu tegra 2 den daha iyiymş. ve ramı daha fazla işlemciside daha hızlı ama cortex a9 nasıl bılmıyorum Genişletmek için tıkla ... hmm araştırmak gerek
Uhops Üye İlyas' Alıntı: hmm araştırmak gerek Genişletmek için tıkla ... Seneye Yazın param olursa ve stoklarda olursa alırım ben bunu.
İlyas' Alıntı: hmm araştırmak gerek Genişletmek için tıkla ... Seneye Yazın param olursa ve stoklarda olursa alırım ben bunu.
UpOneTR Üye Tuba' Alıntı: Ben yokum ruhum var Fena uykusuzum Genişletmek için tıkla ... hep aynı uyku var ama uyku yok
Tuba' Alıntı: Ben yokum ruhum var Fena uykusuzum Genişletmek için tıkla ... hep aynı uyku var ama uyku yok
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Seneye Yazın param olursa ve stoklarda olursa alırım ben bunu. Genişletmek için tıkla ... anca 2.el bulun seneye
Anti-Okul' Alıntı: Seneye Yazın param olursa ve stoklarda olursa alırım ben bunu. Genişletmek için tıkla ... anca 2.el bulun seneye
Uhops Üye Emma-Watson' Alıntı: vardı gidiyor. iyi geceler beyler Genişletmek için tıkla ... Gittin mi?
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: selamın aleyküm - - - Eklendi - - - kimse yoksa kaçıyom Genişletmek için tıkla ... burdayım looo
anil41kocaeli' Alıntı: selamın aleyküm - - - Eklendi - - - kimse yoksa kaçıyom Genişletmek için tıkla ... burdayım looo
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: 20 geceye kadar beklerim Genişletmek için tıkla ... selamın aleyküm - - - Eklendi - - - İyiyim bayram bitti diye seviniyorum sen nasılsın napıyon kaç gündür
anil41kocaeli' Alıntı: 20 geceye kadar beklerim Genişletmek için tıkla ... selamın aleyküm - - - Eklendi - - - İyiyim bayram bitti diye seviniyorum sen nasılsın napıyon kaç gündür