UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben bayramdan sonra denize gtmeyı planlıyorum Genişletmek için tıkla ... nerde yaşiyosun nereye gitceksin
anil41kocaeli' Alıntı: ben bayramdan sonra denize gtmeyı planlıyorum Genişletmek için tıkla ... nerde yaşiyosun nereye gitceksin
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben ne kadar atmışım Genişletmek için tıkla ... 10 aug 2012 den beri
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: kocaelide yasıyorum sen sarısuya gdblrm Genişletmek için tıkla ... sarısu neresi ankara
anil41kocaeli' Alıntı: kocaelide yasıyorum sen sarısuya gdblrm Genişletmek için tıkla ... sarısu neresi ankara
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: istambulda - - - Eklendi - - - 99.80 dinliyorum Genişletmek için tıkla ... istanbulun denizi iyi değil ya
anil41kocaeli' Alıntı: istambulda - - - Eklendi - - - 99.80 dinliyorum Genişletmek için tıkla ... istanbulun denizi iyi değil ya
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: ezan okunuyor bende sincanı blrm Genişletmek için tıkla ... hmm istersen sen yat dinlen kardeşim
anil41kocaeli' Alıntı: ezan okunuyor bende sincanı blrm Genişletmek için tıkla ... hmm istersen sen yat dinlen kardeşim
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: yok iş 4 te gidıyorum zaman bol Genişletmek için tıkla ... ha o zaman o iyiymiş
anil41kocaeli' Alıntı: yok iş 4 te gidıyorum zaman bol Genişletmek için tıkla ... ha o zaman o iyiymiş
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: yok iş 4 te gidıyorum zaman bol Genişletmek için tıkla ... kendime gore iş bulamadim bu sene yattim bende hep
anil41kocaeli' Alıntı: yok iş 4 te gidıyorum zaman bol Genişletmek için tıkla ... kendime gore iş bulamadim bu sene yattim bende hep
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: 12 de cıkıyorum gece - - - Eklendi - - - nasıl bır ıs arıyosun Genişletmek için tıkla ... sanayi dışında ne iş olursa farketmez diyodum çoğu yerde ya yaş sınrı var yada benim tecrubem yoktu (16)
anil41kocaeli' Alıntı: 12 de cıkıyorum gece - - - Eklendi - - - nasıl bır ıs arıyosun Genişletmek için tıkla ... sanayi dışında ne iş olursa farketmez diyodum çoğu yerde ya yaş sınrı var yada benim tecrubem yoktu (16)