Uhops Üye İlyas' Alıntı: sabahlasaydik kardesim Genişletmek için tıkla ... ben sabahlamıyorum ben normalde 2 de yatardım. Zaten okul başlıyor forumdan uzaklaşcaz neyse yarın konuşuruz. İyi geceler herkeZeee.....
İlyas' Alıntı: sabahlasaydik kardesim Genişletmek için tıkla ... ben sabahlamıyorum ben normalde 2 de yatardım. Zaten okul başlıyor forumdan uzaklaşcaz neyse yarın konuşuruz. İyi geceler herkeZeee.....
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben kendimi toplamam lazım Genişletmek için tıkla ... doğru unuttum bencede dinlenmelisin kardeşim görusuruz baska sefere
anil41kocaeli' Alıntı: ben kendimi toplamam lazım Genişletmek için tıkla ... doğru unuttum bencede dinlenmelisin kardeşim görusuruz baska sefere
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Ya hiç yatasımda yok ama son 2 bardak suyumu içip yatacam. Genişletmek için tıkla ... yat yat
Anti-Okul' Alıntı: Ya hiç yatasımda yok ama son 2 bardak suyumu içip yatacam. Genişletmek için tıkla ... yat yat
Uhops Üye Saat 12'den beri 9 bardak su içtim saat 8de çok fena tuvaletim geliyor uyanmak zorunda kalıyorum :/ - - - Eklendi - - - Bu sefer yatıyorum ben hadi iyi geceler... 0 (O.T)
Saat 12'den beri 9 bardak su içtim saat 8de çok fena tuvaletim geliyor uyanmak zorunda kalıyorum :/ - - - Eklendi - - - Bu sefer yatıyorum ben hadi iyi geceler... 0 (O.T)
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: haha ben yarım brdak kesiyo Genişletmek için tıkla ... yarim bardak mı o nasil bişey oyle
anil41kocaeli' Alıntı: haha ben yarım brdak kesiyo Genişletmek için tıkla ... yarim bardak mı o nasil bişey oyle
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: bı kola brdgnın yarısı Genişletmek için tıkla ... hmm olabilir normalde bende susamiyorum fakat çok fena acikiyorum
anil41kocaeli' Alıntı: bı kola brdgnın yarısı Genişletmek için tıkla ... hmm olabilir normalde bende susamiyorum fakat çok fena acikiyorum
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: evet kalktgmda gorulduyor Genişletmek için tıkla ... son gun sonuçta alışmştim ne guzel kilo felanda aldk diğer ayda sporla ilgilencem bize tatil yaramadi
anil41kocaeli' Alıntı: evet kalktgmda gorulduyor Genişletmek için tıkla ... son gun sonuçta alışmştim ne guzel kilo felanda aldk diğer ayda sporla ilgilencem bize tatil yaramadi