s@hr@ Üye yasminoz' Alıntı: Üst yanı Asyalı alt yanı Frenk Her adım atış bir başka ahenk Ela mı bela mı bilmem ki ne renk Şu cellat bakışlı göze bak hele Genişletmek için tıkla ... bu da öğrencilere ÖĞRENCİ DUASI ALLAHIM bizi fizikcinin sınavından ingilizcecinin sözlüsünden matamatikcinin zalimliğinden azad eğle yarabbi otobanım gürültüsünden basketcilerin gümbürtüsünden sınavın heyecanından azad eğle yarabbi
yasminoz' Alıntı: Üst yanı Asyalı alt yanı Frenk Her adım atış bir başka ahenk Ela mı bela mı bilmem ki ne renk Şu cellat bakışlı göze bak hele Genişletmek için tıkla ... bu da öğrencilere ÖĞRENCİ DUASI ALLAHIM bizi fizikcinin sınavından ingilizcecinin sözlüsünden matamatikcinin zalimliğinden azad eğle yarabbi otobanım gürültüsünden basketcilerin gümbürtüsünden sınavın heyecanından azad eğle yarabbi
Perfect! Üye yasminoz' Alıntı: Üst yanı Asyalı alt yanı Frenk Her adım atış bir başka ahenk Ela mı bela mı bilmem ki ne renk Şu cellat bakışlı göze bak hele Genişletmek için tıkla ...
yasminoz' Alıntı: Üst yanı Asyalı alt yanı Frenk Her adım atış bir başka ahenk Ela mı bela mı bilmem ki ne renk Şu cellat bakışlı göze bak hele Genişletmek için tıkla ...
Yasminozz Üye Dedi ki "Nasibim senmişsin meğer On bin kez maşallah demeden eğer; Koklarsan solarım, nazarın değer" Ağzından yel alsın söze bak hele
Dedi ki "Nasibim senmişsin meğer On bin kez maşallah demeden eğer; Koklarsan solarım, nazarın değer" Ağzından yel alsın söze bak hele
Perfect! Üye sahra25' Alıntı: bu da öğrencilere ÖĞRENCİ DUASI ALLAHIM bizi fizikcinin sınavından ingilizcecinin sözlüsünden matamatikcinin zalimliğinden azad eğle yarabbi otobanım gürültüsünden basketcilerin gümbürtüsünden sınavın heyecanından azad eğle yarabbi Genişletmek için tıkla ... ezberlemek lazım gerekli
sahra25' Alıntı: bu da öğrencilere ÖĞRENCİ DUASI ALLAHIM bizi fizikcinin sınavından ingilizcecinin sözlüsünden matamatikcinin zalimliğinden azad eğle yarabbi otobanım gürültüsünden basketcilerin gümbürtüsünden sınavın heyecanından azad eğle yarabbi Genişletmek için tıkla ... ezberlemek lazım gerekli
Yasminozz Üye Dedim ki; "Ne olur tenhaya gidek, Gidek de feleği perişan edek" "Say" dedi "o halde saçımı tek tek" Haspanın ettiği naza bak hele
Dedim ki; "Ne olur tenhaya gidek, Gidek de feleği perişan edek" "Say" dedi "o halde saçımı tek tek" Haspanın ettiği naza bak hele
Tuba Üye İntifada' Alıntı: iyi geceler sesimin ulaştığı tüm İnsanlara keyifler yerindedir inş cümleten Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Levet Yağmurlu mu hava
İntifada' Alıntı: iyi geceler sesimin ulaştığı tüm İnsanlara keyifler yerindedir inş cümleten Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Levet Yağmurlu mu hava
Perfect! Üye İntifada' Alıntı: iyi geceler sesimin ulaştığı tüm İnsanlara keyifler yerindedir inş cümleten Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abi ben iyiyim sen nasılsın
İntifada' Alıntı: iyi geceler sesimin ulaştığı tüm İnsanlara keyifler yerindedir inş cümleten Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abi ben iyiyim sen nasılsın
Perfect! Üye yasminoz' Alıntı: Dedim ki; "Ne olur tenhaya gidek, Gidek de feleği perişan edek" "Say" dedi "o halde saçımı tek tek" Haspanın ettiği naza bak hele Genişletmek için tıkla ... süpermiş ya
yasminoz' Alıntı: Dedim ki; "Ne olur tenhaya gidek, Gidek de feleği perişan edek" "Say" dedi "o halde saçımı tek tek" Haspanın ettiği naza bak hele Genişletmek için tıkla ... süpermiş ya
haltie Üye İntifada' Alıntı: iyi geceler sesimin ulaştığı tüm İnsanlara keyifler yerindedir inş cümleten Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kardeşim
İntifada' Alıntı: iyi geceler sesimin ulaştığı tüm İnsanlara keyifler yerindedir inş cümleten Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kardeşim
s@hr@ Üye İntifada' Alıntı: iyi geceler sesimin ulaştığı tüm İnsanlara keyifler yerindedir inş cümleten Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Şükür iyiyim Levent neşelenmiye çalışıyoruz sen nasılsın
İntifada' Alıntı: iyi geceler sesimin ulaştığı tüm İnsanlara keyifler yerindedir inş cümleten Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Şükür iyiyim Levent neşelenmiye çalışıyoruz sen nasılsın
Yasminozz Üye Görenler altını ıslatmış derler Yatağı göl etti döktüğüm terler Yetişin; yanıyo bastığı yerler Giderken koyduğu ize bak hele
Görenler altını ıslatmış derler Yatağı göl etti döktüğüm terler Yetişin; yanıyo bastığı yerler Giderken koyduğu ize bak hele
s@hr@ Üye yasminoz' Alıntı: Görenler altını ıslatmış derler Yatağı göl etti döktüğüm terler Yetişin; yanıyo bastığı yerler Giderken koyduğu ize bak hele Genişletmek için tıkla ... ayy gülmekten ölecem şimdi
yasminoz' Alıntı: Görenler altını ıslatmış derler Yatağı göl etti döktüğüm terler Yetişin; yanıyo bastığı yerler Giderken koyduğu ize bak hele Genişletmek için tıkla ... ayy gülmekten ölecem şimdi
Perfect! Üye yasminoz' Alıntı: Görenler altını ıslatmış derler Yatağı göl etti döktüğüm terler Yetişin; yanıyo bastığı yerler Giderken koyduğu ize bak hele Genişletmek için tıkla ... of ya
yasminoz' Alıntı: Görenler altını ıslatmış derler Yatağı göl etti döktüğüm terler Yetişin; yanıyo bastığı yerler Giderken koyduğu ize bak hele Genişletmek için tıkla ... of ya
tragedie Emekli Yönetici sagolun varolun arkadaşlar Yasminoz Nalan ortalarda yok ne önemi var isminin Ha levent demişşin Ha ahmet mehmet hatırlıyorsun ya önemli değil
sagolun varolun arkadaşlar Yasminoz Nalan ortalarda yok ne önemi var isminin Ha levent demişşin Ha ahmet mehmet hatırlıyorsun ya önemli değil
tragedie Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: iyi geceler Levet Yağmurlu mu hava Genişletmek için tıkla ... sabah yağmış şimdi rüzgarlı hava Yağdı yağacak gibi halil09' Alıntı: hoşgeldin abi ben iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... sagol kardeşim iyiyim bende daim olsun yasminoz' Alıntı: hoş geldin levent (umarım doğru hatırlıyorum ismini ) Genişletmek için tıkla ... hoş buldum haltie' Alıntı: hoşgeldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim sahra25' Alıntı: İyi geceler Şükür iyiyim Levent neşelenmiye çalışıyoruz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... işte böyle ya herkez gülsün
RUMMAN' Alıntı: iyi geceler Levet Yağmurlu mu hava Genişletmek için tıkla ... sabah yağmış şimdi rüzgarlı hava Yağdı yağacak gibi halil09' Alıntı: hoşgeldin abi ben iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... sagol kardeşim iyiyim bende daim olsun yasminoz' Alıntı: hoş geldin levent (umarım doğru hatırlıyorum ismini ) Genişletmek için tıkla ... hoş buldum haltie' Alıntı: hoşgeldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim sahra25' Alıntı: İyi geceler Şükür iyiyim Levent neşelenmiye çalışıyoruz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... işte böyle ya herkez gülsün
Yasminozz Üye Sana karşı hep çevrimiçiydim Ellere karşı mütemadiyen away Boru değil dört saat dile kolay Msnde oturum açmanı bekledim... bizi bekleyen yok msnlerde...
Sana karşı hep çevrimiçiydim Ellere karşı mütemadiyen away Boru değil dört saat dile kolay Msnde oturum açmanı bekledim... bizi bekleyen yok msnlerde...
s@hr@ Üye yasminoz' Alıntı: Sana karşı hep çevrimiçiydim Ellere karşı mütemadiyen away Boru değil dört saat dile kolay Msnde oturum açmanı bekledim... bizi bekleyen yok msnlerde... Genişletmek için tıkla ...
yasminoz' Alıntı: Sana karşı hep çevrimiçiydim Ellere karşı mütemadiyen away Boru değil dört saat dile kolay Msnde oturum açmanı bekledim... bizi bekleyen yok msnlerde... Genişletmek için tıkla ...
Perfect! Üye yasminoz' Alıntı: Sana karşı hep çevrimiçiydim Ellere karşı mütemadiyen away Boru değil dört saat dile kolay Msnde oturum açmanı bekledim... bizi bekleyen yok msnlerde... Genişletmek için tıkla ... üzülme ya bigün bekler
yasminoz' Alıntı: Sana karşı hep çevrimiçiydim Ellere karşı mütemadiyen away Boru değil dört saat dile kolay Msnde oturum açmanı bekledim... bizi bekleyen yok msnlerde... Genişletmek için tıkla ... üzülme ya bigün bekler