Uhops Üye zxdelemi' Alıntı: aveada 23 tl ye 500 dk 1000 sms 1 gb internet var benim paketim Genişletmek için tıkla ... en iyi benimki 3000sms+ 300mb 12 tl
zxdelemi' Alıntı: aveada 23 tl ye 500 dk 1000 sms 1 gb internet var benim paketim Genişletmek için tıkla ... en iyi benimki 3000sms+ 300mb 12 tl
iOSait Üye zxdelemi' Alıntı: aveada 23 tl ye 500 dk 1000 sms 1 gb internet var benim paketim Genişletmek için tıkla ... Hocam nasil uye olunuyor o pakete
zxdelemi' Alıntı: aveada 23 tl ye 500 dk 1000 sms 1 gb internet var benim paketim Genişletmek için tıkla ... Hocam nasil uye olunuyor o pakete
Uhops Üye İlyas' Alıntı: bize genelde net lazım oluyo en uygun net hangisi sizce Genişletmek için tıkla ... WiFi
İlyas' Alıntı: bize genelde net lazım oluyo en uygun net hangisi sizce Genişletmek için tıkla ... WiFi
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: WiFi Genişletmek için tıkla ... benim wifi pahalı ya bana data lazım sinirsiz
by-pegasus Üye Anti-Okul' Alıntı: en iyi benimki 3000sms+ 300mb 12 tl Genişletmek için tıkla ... bizim arkadaş onu 10 tl ye yapıyordu :
Anti-Okul' Alıntı: en iyi benimki 3000sms+ 300mb 12 tl Genişletmek için tıkla ... bizim arkadaş onu 10 tl ye yapıyordu :
UpOneTR Üye zxdelemi' Alıntı: bizim arkadaş onu 10 tl ye yapıyordu : Genişletmek için tıkla ... 10lira bile çok
by-pegasus Üye iOSait' Alıntı: Hocam nasil uye olunuyor o pakete Genişletmek için tıkla ... o bir kampanya olduğu için artık üye olunmuyor bizim arkadaşta yapacaktı süresi bitmiş
iOSait' Alıntı: Hocam nasil uye olunuyor o pakete Genişletmek için tıkla ... o bir kampanya olduğu için artık üye olunmuyor bizim arkadaşta yapacaktı süresi bitmiş
ANIL Admin zxdelemi' Alıntı: aveada 23 tl ye 500 dk 1000 sms 1 gb internet var benim paketim Genişletmek için tıkla ... Avea ile bende bu paketteyim 19 lira zamanında almıştım. Son günler artık Malesef çekmediği yerler var ve çift taşıyıcı hızında Turkcell daha önde.
zxdelemi' Alıntı: aveada 23 tl ye 500 dk 1000 sms 1 gb internet var benim paketim Genişletmek için tıkla ... Avea ile bende bu paketteyim 19 lira zamanında almıştım. Son günler artık Malesef çekmediği yerler var ve çift taşıyıcı hızında Turkcell daha önde.
Uhops Üye İlyas' Alıntı: benim wifi pahalı ya bana data lazım sinirsiz Genişletmek için tıkla ... WiFi neden pahalı
İlyas' Alıntı: benim wifi pahalı ya bana data lazım sinirsiz Genişletmek için tıkla ... WiFi neden pahalı
by-pegasus Üye İlyas' Alıntı: 10lira bile çok Genişletmek için tıkla ... evet bir wiston birde 2 litre kola yapar ilyasım yakalım birtane
İlyas' Alıntı: 10lira bile çok Genişletmek için tıkla ... evet bir wiston birde 2 litre kola yapar ilyasım yakalım birtane
Uhops Üye ANIL' Alıntı: Avea ile bende bu paketteyim 19 lira zamanında almıştım. Son günler artık Malesef çekmediği yerler var ve çift taşıyıcı hızında Turkcell daha önde. Genişletmek için tıkla ... Çift taşıyıcı telefonumuz mu var senin tel kaç mb/s yapıyo
ANIL' Alıntı: Avea ile bende bu paketteyim 19 lira zamanında almıştım. Son günler artık Malesef çekmediği yerler var ve çift taşıyıcı hızında Turkcell daha önde. Genişletmek için tıkla ... Çift taşıyıcı telefonumuz mu var senin tel kaç mb/s yapıyo
UpOneTR Üye zxdelemi' Alıntı: evet bir wiston birde 2 litre kola yapar ilyasım yakalım birtane Genişletmek için tıkla ... eyvallah
zxdelemi' Alıntı: evet bir wiston birde 2 litre kola yapar ilyasım yakalım birtane Genişletmek için tıkla ... eyvallah
Uhops Üye zxdelemi' Alıntı: evet bir wiston birde 2 litre kola yapar ilyasım yakalım birtane Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
zxdelemi' Alıntı: evet bir wiston birde 2 litre kola yapar ilyasım yakalım birtane Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... kimse benden hızlı çakmak çekemez
Anti-Okul' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... kimse benden hızlı çakmak çekemez
iOSait Üye Yikilan paket var 19tl heryone 1000sms+ avealilarla 10.000 dk +1gb ama heryone dk yok oyuzden kotu
by-pegasus Üye İlyas' Alıntı: kimse benden hızlı çakmak çekemez Genişletmek için tıkla ... benim arkadaşım vardı oda öyleydi ama dediği gibi kimse ondan hızlı çakmak çekemedi birkeresinde bir kıza çakmak çekecektik ben daha cebimden alasıya o yakmıştı bile
İlyas' Alıntı: kimse benden hızlı çakmak çekemez Genişletmek için tıkla ... benim arkadaşım vardı oda öyleydi ama dediği gibi kimse ondan hızlı çakmak çekemedi birkeresinde bir kıza çakmak çekecektik ben daha cebimden alasıya o yakmıştı bile
UpOneTR Üye iOSait' Alıntı: Yikilan paket var 19tl heryone 1000sms+ avealilarla 10.000 dk +1gb ama heryone dk yok oyuzden kotu Genişletmek için tıkla ... 1000sms bize yetmiyo
iOSait' Alıntı: Yikilan paket var 19tl heryone 1000sms+ avealilarla 10.000 dk +1gb ama heryone dk yok oyuzden kotu Genişletmek için tıkla ... 1000sms bize yetmiyo