UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: aha yaptım paketi 3000sm+300mb - - - Eklendi - - - dövdün mü telefonu naptın. .D Genişletmek için tıkla ... formatladım şerefsizi - - - Eklendi - - - zxdelemi' Alıntı: ılyas nerdesin yok yazıldın - - - Eklendi - - - ılyas nerdesin yok yazıldın Genişletmek için tıkla ... ohooo hergün başkaları mı geç kalacak bu günde bizden olsun sağlık olsun
Anti-Okul' Alıntı: aha yaptım paketi 3000sm+300mb - - - Eklendi - - - dövdün mü telefonu naptın. .D Genişletmek için tıkla ... formatladım şerefsizi - - - Eklendi - - - zxdelemi' Alıntı: ılyas nerdesin yok yazıldın - - - Eklendi - - - ılyas nerdesin yok yazıldın Genişletmek için tıkla ... ohooo hergün başkaları mı geç kalacak bu günde bizden olsun sağlık olsun
Uhops Üye zxdelemi' Alıntı: eee ne yapak kendimiz yakacaz Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yak keke yak - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: formatladım şerefsizi - - - Eklendi - - - ohooo hergün başkaları mı geç kalacak bu günde bizden olsun sağlık olsun Genişletmek için tıkla ... bugun bende formatladım whats app'ı silmek için
zxdelemi' Alıntı: eee ne yapak kendimiz yakacaz Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yak keke yak - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: formatladım şerefsizi - - - Eklendi - - - ohooo hergün başkaları mı geç kalacak bu günde bizden olsun sağlık olsun Genişletmek için tıkla ... bugun bende formatladım whats app'ı silmek için
by-pegasus Üye Anti-Okul' Alıntı: aha yaptım paketi 3000sm+300mb - - - Eklendi - - - dövdün mü telefonu naptın. .D Genişletmek için tıkla ... benim kampanya 500 dk 1000 sms 1 gb internet 23 tl
Anti-Okul' Alıntı: aha yaptım paketi 3000sm+300mb - - - Eklendi - - - dövdün mü telefonu naptın. .D Genişletmek için tıkla ... benim kampanya 500 dk 1000 sms 1 gb internet 23 tl
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yak keke yak - - - Eklendi - - - bugun bende formatladım whats app'ı silmek için Genişletmek için tıkla ... vatsap için format çok değilmi
Anti-Okul' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yak keke yak - - - Eklendi - - - bugun bende formatladım whats app'ı silmek için Genişletmek için tıkla ... vatsap için format çok değilmi
Uhops Üye zxdelemi' Alıntı: benim kampanya 500 dk 1000 sms 1 gb internet 23 tl Genişletmek için tıkla ... Mantıken senin kini yapmak daha mantıklı ama... 3000+3000-:12tl yapıyorum. 9,5 tlye 1gb yatıydım 3 ay
zxdelemi' Alıntı: benim kampanya 500 dk 1000 sms 1 gb internet 23 tl Genişletmek için tıkla ... Mantıken senin kini yapmak daha mantıklı ama... 3000+3000-:12tl yapıyorum. 9,5 tlye 1gb yatıydım 3 ay
UpOneTR Üye zxdelemi' Alıntı: benim kampanya 500 dk 1000 sms 1 gb internet 23 tl Genişletmek için tıkla ... en iyisi bende 250 dk +5000 sms + 500mb net = 19 tl cik
zxdelemi' Alıntı: benim kampanya 500 dk 1000 sms 1 gb internet 23 tl Genişletmek için tıkla ... en iyisi bende 250 dk +5000 sms + 500mb net = 19 tl cik
Uhops Üye İlyas' Alıntı: vatsap için format çok değilmi Genişletmek için tıkla ... Yoksa silinmez benimki biraz yüzsüz kapıdan silden bacadan yükleniyor.
İlyas' Alıntı: vatsap için format çok değilmi Genişletmek için tıkla ... Yoksa silinmez benimki biraz yüzsüz kapıdan silden bacadan yükleniyor.
by-pegasus Üye Anti-Okul' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yak keke yak - - - Eklendi - - - bugun bende formatladım whats app'ı silmek için Genişletmek için tıkla ... aha benim çakmağın aynısı nerden buldun ya laaaa
Anti-Okul' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yak keke yak - - - Eklendi - - - bugun bende formatladım whats app'ı silmek için Genişletmek için tıkla ... aha benim çakmağın aynısı nerden buldun ya laaaa
Uhops Üye İlyas' Alıntı: en iyisi bende 250 dk +5000 sms + 500mb net = 19 tl cik Genişletmek için tıkla ... Ne sms kullanırım nede konuşma sadece net kullanırım kablosuz modem alasım var . - - - Eklendi - - - zxdelemi' Alıntı: aha benim çakmağın aynısı nerden buldun ya laaaa Genişletmek için tıkla ...
İlyas' Alıntı: en iyisi bende 250 dk +5000 sms + 500mb net = 19 tl cik Genişletmek için tıkla ... Ne sms kullanırım nede konuşma sadece net kullanırım kablosuz modem alasım var . - - - Eklendi - - - zxdelemi' Alıntı: aha benim çakmağın aynısı nerden buldun ya laaaa Genişletmek için tıkla ...
UpOneTR Üye zxdelemi' Alıntı: aha benim çakmağın aynısı nerden buldun ya laaaa Genişletmek için tıkla ... wistona anca bu yakışır
zxdelemi' Alıntı: aha benim çakmağın aynısı nerden buldun ya laaaa Genişletmek için tıkla ... wistona anca bu yakışır
by-pegasus Üye İlyas' Alıntı: en iyisi bende 250 dk +5000 sms + 500mb net = 19 tl cik Genişletmek için tıkla ... o nun internet bana az gelir dakikada öyle - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: wistona anca bu yakışır Genişletmek için tıkla ... mağazada gördüm kuru kafalı bastınmı ağzından ateş çıkıyor onu alacam 7 tl
İlyas' Alıntı: en iyisi bende 250 dk +5000 sms + 500mb net = 19 tl cik Genişletmek için tıkla ... o nun internet bana az gelir dakikada öyle - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: wistona anca bu yakışır Genişletmek için tıkla ... mağazada gördüm kuru kafalı bastınmı ağzından ateş çıkıyor onu alacam 7 tl
UpOneTR Üye zxdelemi' Alıntı: o nun internet bana az gelir dakikada öyle Genişletmek için tıkla ... valla sadece dışarda watsap için ve maxicep için kullanıyorum yetiyo fazlaca wfi var olmasa 2 gb yetmiyo
zxdelemi' Alıntı: o nun internet bana az gelir dakikada öyle Genişletmek için tıkla ... valla sadece dışarda watsap için ve maxicep için kullanıyorum yetiyo fazlaca wfi var olmasa 2 gb yetmiyo
UpOneTR Üye zxdelemi' Alıntı: o nun internet bana az gelir dakikada öyle - - - Eklendi - - - mağazada gördüm kuru kafalı bastınmı ağzından ateş çıkıyor onu alacam 7 tl Genişletmek için tıkla ... bende bi dene goril gördüm önünden bişey uzanıyo onu aşağı çekince kafasından alev çıkıyodu
zxdelemi' Alıntı: o nun internet bana az gelir dakikada öyle - - - Eklendi - - - mağazada gördüm kuru kafalı bastınmı ağzından ateş çıkıyor onu alacam 7 tl Genişletmek için tıkla ... bende bi dene goril gördüm önünden bişey uzanıyo onu aşağı çekince kafasından alev çıkıyodu
Uhops Üye 4dk'lık 1080p video 120mb be - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: bende bi dene goril gördüm önünden bişey uzanıyo onu aşağı çekince kafasından alev çıkıyodu Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - NFSW'de 300k para kastım.
4dk'lık 1080p video 120mb be - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: bende bi dene goril gördüm önünden bişey uzanıyo onu aşağı çekince kafasından alev çıkıyodu Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - NFSW'de 300k para kastım.
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: 4dk'lık 1080p video 120mb be - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - NFSW'de 300k para kastım. Genişletmek için tıkla ... çok az
Anti-Okul' Alıntı: 4dk'lık 1080p video 120mb be - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - NFSW'de 300k para kastım. Genişletmek için tıkla ... çok az
UpOneTR Üye FeLonieS' Alıntı: Selamlar herkese hayırlı geceler dilerim. Genişletmek için tıkla ... aleykum selamlar sağolasın
FeLonieS' Alıntı: Selamlar herkese hayırlı geceler dilerim. Genişletmek için tıkla ... aleykum selamlar sağolasın
ANIL Admin Turkcell'e adam akıllı paketleri olmadığını bildiğim halde geçtim ama ne yapayım çekmemesinden iyidir Var mı bildiğiniz bir paket?
Turkcell'e adam akıllı paketleri olmadığını bildiğim halde geçtim ama ne yapayım çekmemesinden iyidir Var mı bildiğiniz bir paket?