UpOneTR Üye Ccihat67' Alıntı: Launcher da sorun vardı galiba ama şuan farklı launcher yükledim sorun ortadan kalktı inşallahda bidaha gelmez Genişletmek için tıkla ... Hmm inşallah Tapatalk 4 yuklesene bebim syrum yetmediğinden 2 kullaniyorum
Ccihat67' Alıntı: Launcher da sorun vardı galiba ama şuan farklı launcher yükledim sorun ortadan kalktı inşallahda bidaha gelmez Genişletmek için tıkla ... Hmm inşallah Tapatalk 4 yuklesene bebim syrum yetmediğinden 2 kullaniyorum
Ccihat67 Üye İlyas' Alıntı: Hmm inşallah Tapatalk 4 yuklesene bebim syrum yetmediğinden 2 kullaniyorum Genişletmek için tıkla ... uzun bi süre buralara gelemeyeceğim
İlyas' Alıntı: Hmm inşallah Tapatalk 4 yuklesene bebim syrum yetmediğinden 2 kullaniyorum Genişletmek için tıkla ... uzun bi süre buralara gelemeyeceğim
UpOneTR Üye Ccihat67' Alıntı: uzun bi süre buralara gelemeyeceğim Genişletmek için tıkla ... Neden ki
UpOneTR Üye Ccihat67' Alıntı: Fındıklar başlıcak köye gidicem Genişletmek için tıkla ... Ha evet soylemiştim Bana bu kadar yeter geç oldu ben yatıyorum görürüz .
Ccihat67' Alıntı: Fındıklar başlıcak köye gidicem Genişletmek için tıkla ... Ha evet soylemiştim Bana bu kadar yeter geç oldu ben yatıyorum görürüz .
FeLonieS Üye hikmet366' Alıntı: herkeze günaydın Genişletmek için tıkla ... Günaydın hocam, hayırlı sabahlar.
Uhops Üye 33 saniye geç kaldım saati tutturamıyorum - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: hort Genişletmek için tıkla ... 12 saniye ile kaçırdın
33 saniye geç kaldım saati tutturamıyorum - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: hort Genişletmek için tıkla ... 12 saniye ile kaçırdın
Uhops Üye zxdelemi' Alıntı: burak cihat ilyas haluk gececilerim nerdesiniz Genişletmek için tıkla ... Yok yazıldılar.
zxdelemi' Alıntı: burak cihat ilyas haluk gececilerim nerdesiniz Genişletmek için tıkla ... Yok yazıldılar.
Uhops Üye Hoşgeldiniz. - - - Eklendi - - - çoklu alıntı yapacaktım olmadı - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... L-LumieRe' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz.
Hoşgeldiniz. - - - Eklendi - - - çoklu alıntı yapacaktım olmadı - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... L-LumieRe' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz.
Enes Üye Anti-Okul' Alıntı: Hoşgeldiniz. - - - Eklendi - - - çoklu alıntı yapacaktım olmadı - - - Eklendi - - - Hoşgeldiniz. Genişletmek için tıkla ... olur olur
Anti-Okul' Alıntı: Hoşgeldiniz. - - - Eklendi - - - çoklu alıntı yapacaktım olmadı - - - Eklendi - - - Hoşgeldiniz. Genişletmek için tıkla ... olur olur