UpOneTR Üye ANIL' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar, görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler
Emma-Watson Üye ANIL' Alıntı: Ceza vermiyorum direk banlıyorum ben Genişletmek için tıkla ... Saygılar...
UpOneTR Üye Ccihat67' Alıntı: Burdayım Genişletmek için tıkla ... Heheh yanlış anlama şakasına dedim Ya ozel mesajda bir tane mesaj var goremiyirum silemiyorum tapatalk
Ccihat67' Alıntı: Burdayım Genişletmek için tıkla ... Heheh yanlış anlama şakasına dedim Ya ozel mesajda bir tane mesaj var goremiyirum silemiyorum tapatalk
UpOneTR Üye Ccihat67' Alıntı: tapatalk hiç kullanmadım bencede başkasını ara Genişletmek için tıkla ... Pcden uzunca girmek zor değil mi ya
Ccihat67' Alıntı: tapatalk hiç kullanmadım bencede başkasını ara Genişletmek için tıkla ... Pcden uzunca girmek zor değil mi ya
Ccihat67 Üye İlyas' Alıntı: Pcden uzunca girmek zor değil mi ya Genişletmek için tıkla ... Pcden telden sıkıntı yok alışkınım ama o programıda merak ediyorum
İlyas' Alıntı: Pcden uzunca girmek zor değil mi ya Genişletmek için tıkla ... Pcden telden sıkıntı yok alışkınım ama o programıda merak ediyorum
UpOneTR Üye Ccihat67' Alıntı: Pcden telden sıkıntı yok alışkınım ama o programıda merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Telefonun ne gmd gelmedimi geri
Ccihat67' Alıntı: Pcden telden sıkıntı yok alışkınım ama o programıda merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Telefonun ne gmd gelmedimi geri
Ccihat67 Üye İlyas' Alıntı: Telefonun ne gmd gelmedimi geri Genişletmek için tıkla ... Vermedimki garantiye
Ccihat67 Üye İlyas' Alıntı: Nesi var Genişletmek için tıkla ... Uygulama hatası alıyordum sürekli - - - Eklendi - - - L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler ahali. fena uyku geldi başka bir gece gelirim Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
İlyas' Alıntı: Nesi var Genişletmek için tıkla ... Uygulama hatası alıyordum sürekli - - - Eklendi - - - L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler ahali. fena uyku geldi başka bir gece gelirim Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
UpOneTR Üye L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler ahali. fena uyku geldi başka bir gece gelirim Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler
L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler ahali. fena uyku geldi başka bir gece gelirim Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler
Ccihat67 Üye Launcher da sorun vardı galiba ama şuan farklı launcher yükledim sorun ortadan kalktı inşallahda bidaha gelmez
Launcher da sorun vardı galiba ama şuan farklı launcher yükledim sorun ortadan kalktı inşallahda bidaha gelmez