UpOneTR Üye Ccihat67' Alıntı: Fireworks da var Genişletmek için tıkla ... Ha onu bilmiyorum ne tam llarak
Ccihat67 Üye zxdelemi' Alıntı: hani micro sd birde micro hc ler yokmu mesela benimki micro hc Genişletmek için tıkla ... İlk defa duydum baktım netten
zxdelemi' Alıntı: hani micro sd birde micro hc ler yokmu mesela benimki micro hc Genişletmek için tıkla ... İlk defa duydum baktım netten
by-pegasus Üye Anti-Okul' Alıntı: Ben geldim Genişletmek için tıkla ... niye gittin - - - Eklendi - - - Anti-Okul' Alıntı: Ben geldim Genişletmek için tıkla ... niye gittin
Anti-Okul' Alıntı: Ben geldim Genişletmek için tıkla ... niye gittin - - - Eklendi - - - Anti-Okul' Alıntı: Ben geldim Genişletmek için tıkla ... niye gittin
Ccihat67 Üye İlyas' Alıntı: Ha onu bilmiyorum ne tam llarak Genişletmek için tıkla ... Photshop benzeri hocalar proje fln isterse bana ulaşman yeterlidir
İlyas' Alıntı: Ha onu bilmiyorum ne tam llarak Genişletmek için tıkla ... Photshop benzeri hocalar proje fln isterse bana ulaşman yeterlidir
Uhops Üye zxdelemi' Alıntı: niye gittin - - - Eklendi - - - niye gittin Genişletmek için tıkla ... bilgisayarı kapattım mobile geçtim
zxdelemi' Alıntı: niye gittin - - - Eklendi - - - niye gittin Genişletmek için tıkla ... bilgisayarı kapattım mobile geçtim
by-pegasus Üye Ccihat67' Alıntı: İlk defa duydum baktım netten Genişletmek için tıkla ... peki nette ne yazıyor - - - Eklendi - - - Anti-Okul' Alıntı: bilgisayarı kapattım mobile geçtim Genişletmek için tıkla ... evet mobile güzeldir çok ama çok fazla cigara içemezsin
Ccihat67' Alıntı: İlk defa duydum baktım netten Genişletmek için tıkla ... peki nette ne yazıyor - - - Eklendi - - - Anti-Okul' Alıntı: bilgisayarı kapattım mobile geçtim Genişletmek için tıkla ... evet mobile güzeldir çok ama çok fazla cigara içemezsin
UpOneTR Üye Ccihat67' Alıntı: Saçma şeyler Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Peki kodlamada zor olan hangisi dw mi
Ccihat67' Alıntı: Saçma şeyler Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Peki kodlamada zor olan hangisi dw mi
Uhops Üye zxdelemi' Alıntı: peki nette ne yazıyor - - - Eklendi - - - evet mobile güzeldir çok ama çok fazla cigara içemezsin Genişletmek için tıkla ... neden ki
zxdelemi' Alıntı: peki nette ne yazıyor - - - Eklendi - - - evet mobile güzeldir çok ama çok fazla cigara içemezsin Genişletmek için tıkla ... neden ki
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: neden ki Genişletmek için tıkla ... Forumda sigara yasaklansın kapalı alandayız.
Ccihat67 Üye İlyas' Alıntı: Sağolasın Peki kodlamada zor olan hangisi dw mi Genişletmek için tıkla ... Dw ve acces sql
İlyas' Alıntı: Sağolasın Peki kodlamada zor olan hangisi dw mi Genişletmek için tıkla ... Dw ve acces sql
Uhops Üye İlyas' Alıntı: Forumda sigara yasaklansın kapalı alandayız. Genişletmek için tıkla ... Ama ben açık alandayım
İlyas' Alıntı: Forumda sigara yasaklansın kapalı alandayız. Genişletmek için tıkla ... Ama ben açık alandayım
by-pegasus Üye Anti-Okul' Alıntı: neden ki Genişletmek için tıkla ... olanını içtin du gari sanal ciğerlerin gitti al biraz soğuk bira içte aklın başına gelsin
Anti-Okul' Alıntı: neden ki Genişletmek için tıkla ... olanını içtin du gari sanal ciğerlerin gitti al biraz soğuk bira içte aklın başına gelsin
Uhops Üye İlyas' Alıntı: Ahahaha Genişletmek için tıkla ... Baya tıklanan bi forum. - - - Eklendi - - - zxdelemi' Alıntı: olanını içtin du gari sanal ciğerlerin gitti al biraz soğuk bira içte aklın başına gelsin Genişletmek için tıkla ... sahur yapcam az sonra
İlyas' Alıntı: Ahahaha Genişletmek için tıkla ... Baya tıklanan bi forum. - - - Eklendi - - - zxdelemi' Alıntı: olanını içtin du gari sanal ciğerlerin gitti al biraz soğuk bira içte aklın başına gelsin Genişletmek için tıkla ... sahur yapcam az sonra
UpOneTR Üye Ccihat67' Alıntı: Dw ve acces sql Genişletmek için tıkla ... SQL girişini öğrendim SQL den sınav olduk sınavda hocam nasıl giriş yapiyoz dedim kağıdima 20 yazdı bitirdi sinavimi Nabiyim ilk iki derse giremedim sadece bi derse girdim
Ccihat67' Alıntı: Dw ve acces sql Genişletmek için tıkla ... SQL girişini öğrendim SQL den sınav olduk sınavda hocam nasıl giriş yapiyoz dedim kağıdima 20 yazdı bitirdi sinavimi Nabiyim ilk iki derse giremedim sadece bi derse girdim