Uhops Üye İlyas' Alıntı: BimCELliyim kardeşim ben Genişletmek için tıkla ... Oda avea'nın alt yapısını kullanıyor bi dene olur belki
İlyas' Alıntı: BimCELliyim kardeşim ben Genişletmek için tıkla ... Oda avea'nın alt yapısını kullanıyor bi dene olur belki
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Oda avea'nın alt yapısını kullanıyor bi dene olur belki Genişletmek için tıkla ... Gerek yok ki wifi + internet paketlerim var
Anti-Okul' Alıntı: Oda avea'nın alt yapısını kullanıyor bi dene olur belki Genişletmek için tıkla ... Gerek yok ki wifi + internet paketlerim var
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Ya elektırk olmayınca radyo istasyonlarıdan sinyal gelmiyor Genişletmek için tıkla ... Benim telde radio olmadığından rahatım :
Anti-Okul' Alıntı: Ya elektırk olmayınca radyo istasyonlarıdan sinyal gelmiyor Genişletmek için tıkla ... Benim telde radio olmadığından rahatım :
Uhops Üye İlyas' Alıntı: Gerek yok ki wifi + internet paketlerim var Genişletmek için tıkla ... Wifi yok bizim burda net paketimde bitti tl'de yok geceleri giriyorum bende
İlyas' Alıntı: Gerek yok ki wifi + internet paketlerim var Genişletmek için tıkla ... Wifi yok bizim burda net paketimde bitti tl'de yok geceleri giriyorum bende
FeLonieS Üye İlyas' Alıntı: Benim telde radio olmadığından rahatım : Genişletmek için tıkla ... Sizin telefonunuzun markası nedir hocam
İlyas' Alıntı: Benim telde radio olmadığından rahatım : Genişletmek için tıkla ... Sizin telefonunuzun markası nedir hocam
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Wifi yok bizim burda net paketimde bitti tl'de yok geceleri giriyorum bende Genişletmek için tıkla ... valla ben kendim ödeyip ttnet adsl aldım kendi wifi varr yani
Anti-Okul' Alıntı: Wifi yok bizim burda net paketimde bitti tl'de yok geceleri giriyorum bende Genişletmek için tıkla ... valla ben kendim ödeyip ttnet adsl aldım kendi wifi varr yani
Uhops Üye İlyas' Alıntı: valla ben kendim ödeyip ttnet adsl aldım kendi wifi varr yani Genişletmek için tıkla ... bizim modem kablosuz Kablolu alasım var ama şimdi alasım yok ama alasım var - - - Eklendi - - - Son mesajı ters yazmısım. Tam ters olmuş
İlyas' Alıntı: valla ben kendim ödeyip ttnet adsl aldım kendi wifi varr yani Genişletmek için tıkla ... bizim modem kablosuz Kablolu alasım var ama şimdi alasım yok ama alasım var - - - Eklendi - - - Son mesajı ters yazmısım. Tam ters olmuş
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: bizim modem kablosuz Kablolu alasım var ama şimdi alasım yok ama alasım var - - - Eklendi - - - Son mesajı ters yazmısım. Tam ters olmuş Genişletmek için tıkla ... Ne güzel bi çelişki
Anti-Okul' Alıntı: bizim modem kablosuz Kablolu alasım var ama şimdi alasım yok ama alasım var - - - Eklendi - - - Son mesajı ters yazmısım. Tam ters olmuş Genişletmek için tıkla ... Ne güzel bi çelişki
ANIL Admin İlyas' Alıntı: S4 onun yaninda görmuyorum bile 2ram 1.7 çok değişik isimli işlemci 16 & 32 gb hafiza secenekleri Sanrim 4.7 ekrandı 10 mp kamera ve lumia gibi 18 farkli renk seceneği var Genişletmek için tıkla ... Bende görmüyorum çünkü Moto X daha düşük bir donanıma sahip
İlyas' Alıntı: S4 onun yaninda görmuyorum bile 2ram 1.7 çok değişik isimli işlemci 16 & 32 gb hafiza secenekleri Sanrim 4.7 ekrandı 10 mp kamera ve lumia gibi 18 farkli renk seceneği var Genişletmek için tıkla ... Bende görmüyorum çünkü Moto X daha düşük bir donanıma sahip
UpOneTR Üye anil' Alıntı: bende görmüyorum çünkü moto x daha düşük bir donanıma sahip Genişletmek için tıkla ... s4ün özellikleri say
anil' Alıntı: bende görmüyorum çünkü moto x daha düşük bir donanıma sahip Genişletmek için tıkla ... s4ün özellikleri say
ANIL Admin İlyas' Alıntı: s4ün özellikleri say Genişletmek için tıkla ... Moto X iyi bir fiyattan çıkarsa güzel olur
İlyas' Alıntı: s4ün özellikleri say Genişletmek için tıkla ... Moto X iyi bir fiyattan çıkarsa güzel olur
UpOneTR Üye ANIL' Alıntı: Moto X iyi bir fiyattan çıkarsa güzel olur Genişletmek için tıkla ... Motorola forever 4gb ram gereksiz ben ce
ANIL' Alıntı: Moto X iyi bir fiyattan çıkarsa güzel olur Genişletmek için tıkla ... Motorola forever 4gb ram gereksiz ben ce
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Windows Phone mi daha iyi yoksa Andrid mi ? Genişletmek için tıkla ... Bence kullanıcıya bağlı ve tartışmaya açık bi konu bence andro
Anti-Okul' Alıntı: Windows Phone mi daha iyi yoksa Andrid mi ? Genişletmek için tıkla ... Bence kullanıcıya bağlı ve tartışmaya açık bi konu bence andro