Ccihat67 Üye Haluk.' Alıntı: Abi ben senin ismini henüz bilmiyorum ogrenebilirmiyim? Genişletmek için tıkla ... Cihat - - - Eklendi - - - Haluk.' Alıntı: Hayırdır ? Genişletmek için tıkla ... Eskiler aklıma geldi :/
Haluk.' Alıntı: Abi ben senin ismini henüz bilmiyorum ogrenebilirmiyim? Genişletmek için tıkla ... Cihat - - - Eklendi - - - Haluk.' Alıntı: Hayırdır ? Genişletmek için tıkla ... Eskiler aklıma geldi :/
Haluk. Üye Ccihat67' Alıntı: Cihat - - - Eklendi - - - Eskiler aklıma geldi :/ Genişletmek için tıkla ... Hmmm . Neyse kafa dağıtalım biraz ?
Ccihat67' Alıntı: Cihat - - - Eklendi - - - Eskiler aklıma geldi :/ Genişletmek için tıkla ... Hmmm . Neyse kafa dağıtalım biraz ?
Haluk. Üye Anafor.CK' Alıntı: İsmimin telaffuz edilmesinden pek hoşlanmam kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Peki abi, istersen telaffuz etmem? Sadece öğrenmek istiyorum.
Anafor.CK' Alıntı: İsmimin telaffuz edilmesinden pek hoşlanmam kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Peki abi, istersen telaffuz etmem? Sadece öğrenmek istiyorum.
Ccihat67 Üye Haluk.' Alıntı: Hmmm . Neyse kafa dağıtalım biraz ? Genişletmek için tıkla ... Evet güzel fikir
Haluk. Üye Ccihat67' Alıntı: Evet güzel fikir Genişletmek için tıkla ... Abi sen nerde oturuyosun? Tatile felan gitcekmisin?
Ccihat67' Alıntı: Evet güzel fikir Genişletmek için tıkla ... Abi sen nerde oturuyosun? Tatile felan gitcekmisin?
Ccihat67 Üye Haluk.' Alıntı: Abi sen nerde oturuyosun? Tatile felan gitcekmisin? Genişletmek için tıkla ... Ben zonguldak ta oturuyorum tatilim tarlada geçiyor malesef fındıklar başlıyacak haftaya
Haluk.' Alıntı: Abi sen nerde oturuyosun? Tatile felan gitcekmisin? Genişletmek için tıkla ... Ben zonguldak ta oturuyorum tatilim tarlada geçiyor malesef fındıklar başlıyacak haftaya
Haluk. Üye Bayramın bitişinin ilk günü aile dostlarımızla diyarbakır ayvalık a gidicem ben. geçen sene ise başka bir aile dostumuzla sakarya karasu ya gitmistim
Bayramın bitişinin ilk günü aile dostlarımızla diyarbakır ayvalık a gidicem ben. geçen sene ise başka bir aile dostumuzla sakarya karasu ya gitmistim
Haluk. Üye Anafor.CK' Alıntı: Ben yatayım artık. Hayırlı sabahlar sizlere. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah sanada abi. İyi uykular.güzel rüyalar furkan abi yok mu ne zamandır göremiyorum?
Anafor.CK' Alıntı: Ben yatayım artık. Hayırlı sabahlar sizlere. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah sanada abi. İyi uykular.güzel rüyalar furkan abi yok mu ne zamandır göremiyorum?
Haluk. Üye Ccihat67' Alıntı: Ben zonguldak ta oturuyorum tatilim tarlada geçiyor malesef fındıklar başlıyacak haftaya Genişletmek için tıkla ... şükür et abi daha kötüleri var.
Ccihat67' Alıntı: Ben zonguldak ta oturuyorum tatilim tarlada geçiyor malesef fındıklar başlıyacak haftaya Genişletmek için tıkla ... şükür et abi daha kötüleri var.
Ccihat67 Üye Haluk.' Alıntı: Bayramın bitişinin ilk günü aile dostlarımızla diyarbakır ayvalık a gidicem ben. geçen sene ise başka bir aile dostumuzla sakarya karasu ya gitmistim Genişletmek için tıkla ... Yani tatilin iyi geçiyo ne güzel - - - Eklendi - - - Haluk.' Alıntı: şükür et abi daha kötüleri var. Genişletmek için tıkla ... Orası doğru.
Haluk.' Alıntı: Bayramın bitişinin ilk günü aile dostlarımızla diyarbakır ayvalık a gidicem ben. geçen sene ise başka bir aile dostumuzla sakarya karasu ya gitmistim Genişletmek için tıkla ... Yani tatilin iyi geçiyo ne güzel - - - Eklendi - - - Haluk.' Alıntı: şükür et abi daha kötüleri var. Genişletmek için tıkla ... Orası doğru.
Haluk. Üye Ccihat67' Alıntı: Yani tatilin iyi geçiyo ne güzel Genişletmek için tıkla ... Pek sayılmaz. Geçen sene sadece 1 hafta kaldık. Bak o güzeldi. Ama bu sene 2 gün kalcaz. Oruc da gittikçe zorlaşıyor.
Ccihat67' Alıntı: Yani tatilin iyi geçiyo ne güzel Genişletmek için tıkla ... Pek sayılmaz. Geçen sene sadece 1 hafta kaldık. Bak o güzeldi. Ama bu sene 2 gün kalcaz. Oruc da gittikçe zorlaşıyor.
Ccihat67 Üye Haluk.' Alıntı: Bende istanbuldayım Genişletmek için tıkla ... Gelicem istanbula ama ne zaman belli değil - - - Eklendi - - - Haluk.' Alıntı: Ordamısın abi Genişletmek için tıkla ... Burdayım burda dahada uyumaya niyetim yok :/
Haluk.' Alıntı: Bende istanbuldayım Genişletmek için tıkla ... Gelicem istanbula ama ne zaman belli değil - - - Eklendi - - - Haluk.' Alıntı: Ordamısın abi Genişletmek için tıkla ... Burdayım burda dahada uyumaya niyetim yok :/
Haluk. Üye Ccihat67' Alıntı: Gelicem istanbula ama ne zaman belli değil - - - Eklendi - - - Burdayım burda dahada uyumaya niyetim yok :/ Genişletmek için tıkla ... Allah iyi bi tatil nasip etsin. Oruçla aran nasıl?
Ccihat67' Alıntı: Gelicem istanbula ama ne zaman belli değil - - - Eklendi - - - Burdayım burda dahada uyumaya niyetim yok :/ Genişletmek için tıkla ... Allah iyi bi tatil nasip etsin. Oruçla aran nasıl?
Ccihat67 Üye Haluk.' Alıntı: Allah iyi bi tatil nasip etsin. Oruçla aran nasıl? Genişletmek için tıkla ... amin. Sanada . Sıkıntım yok oruçla normaldede pek yemek yemem zaten 1 gün yolculuk nedeniyle tutamadım senin ?
Haluk.' Alıntı: Allah iyi bi tatil nasip etsin. Oruçla aran nasıl? Genişletmek için tıkla ... amin. Sanada . Sıkıntım yok oruçla normaldede pek yemek yemem zaten 1 gün yolculuk nedeniyle tutamadım senin ?