Uhops Üye Ccihat67' Alıntı: Bu arada dün telpamarketten discovery siparişi verdim ama durumu hala hazırlanıyor diyo ne zamana gelir bilgisi olan ? Genişletmek için tıkla ... daha kargoya verilmemiş heralde en fazla 1 haftaya gelir heralde.
Ccihat67' Alıntı: Bu arada dün telpamarketten discovery siparişi verdim ama durumu hala hazırlanıyor diyo ne zamana gelir bilgisi olan ? Genişletmek için tıkla ... daha kargoya verilmemiş heralde en fazla 1 haftaya gelir heralde.
Haluk. Üye Anti-Okul' Alıntı: ben hiç beğenmem siteye ilk kaydolduğum zaman 3 tane beğenmişim yanlışla. Sonra hiç beğenmedim prensip meselesi yaptım. Genişletmek için tıkla ... Saygıdan, genellikle beğenirim
Anti-Okul' Alıntı: ben hiç beğenmem siteye ilk kaydolduğum zaman 3 tane beğenmişim yanlışla. Sonra hiç beğenmedim prensip meselesi yaptım. Genişletmek için tıkla ... Saygıdan, genellikle beğenirim
Ccihat67 Üye Anti-Okul' Alıntı: daha kargoya verilmemiş heralde en fazla 1 haftaya gelir heralde. Genişletmek için tıkla ... 1 haftamı naptın yaa :O köye gidicem fındıklar başlıcak maalesef
Anti-Okul' Alıntı: daha kargoya verilmemiş heralde en fazla 1 haftaya gelir heralde. Genişletmek için tıkla ... 1 haftamı naptın yaa :O köye gidicem fındıklar başlıcak maalesef
Uhops Üye Ccihat67' Alıntı: 1 haftamı naptın yaa :O köye gidicem fındıklar başlıcak maalesef Genişletmek için tıkla ... en fazla 1 hafta belki 3 güne gelir.
Ccihat67' Alıntı: 1 haftamı naptın yaa :O köye gidicem fındıklar başlıcak maalesef Genişletmek için tıkla ... en fazla 1 hafta belki 3 güne gelir.
Uhops Üye Haluk.' Alıntı: Konu 2007 de açılmış tutmuş sanırım Genişletmek için tıkla ... fakat konuyu açan arkadaş pek ilgilenmemiş. - - - Eklendi - - - Ccihat67' Alıntı: Neyse sahur vakti geldi yemek yiyeceğim sonra tekrar görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun.
Haluk.' Alıntı: Konu 2007 de açılmış tutmuş sanırım Genişletmek için tıkla ... fakat konuyu açan arkadaş pek ilgilenmemiş. - - - Eklendi - - - Ccihat67' Alıntı: Neyse sahur vakti geldi yemek yiyeceğim sonra tekrar görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun.
Haluk. Üye Anti-Okul' Alıntı: fakat konuyu açan arkadaş pek ilgilenmemiş. - - - Eklendi - - - afiyet olsun. Genişletmek için tıkla ...
Anti-Okul' Alıntı: fakat konuyu açan arkadaş pek ilgilenmemiş. - - - Eklendi - - - afiyet olsun. Genişletmek için tıkla ...
Haluk. Üye Ccihat67' Alıntı: Neyse sahur vakti geldi yemek yiyeceğim sonra tekrar görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz abim
Ccihat67' Alıntı: Neyse sahur vakti geldi yemek yiyeceğim sonra tekrar görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz abim
Haluk. Üye Anafor.CK' Alıntı: Hayırlı sahurlar. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abim sanada. Hayırdır, çıkıyormusun ?
Anafor.CK' Alıntı: Hayırlı sahurlar. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abim sanada. Hayırdır, çıkıyormusun ?
Haluk. Üye -Emre' Alıntı: Mobildeyim, tapatalk kullanmadığım için yorumlara yetişemiyorum kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... Sorun değil :
-Emre' Alıntı: Mobildeyim, tapatalk kullanmadığım için yorumlara yetişemiyorum kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... Sorun değil :
-efşan Üye Haluk.' Alıntı: Eyvallah abim sanada. Hayırdır, çıkıyormusun ? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Sadece diledim.
Haluk.' Alıntı: Eyvallah abim sanada. Hayırdır, çıkıyormusun ? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Sadece diledim.