Haluk. Üye Anti-Okul' Alıntı: yeni nesil ne biçim yetişiyor. Cocuk 7 yaşında küfüre başlıyor. Mahallede oyun oynamıyor. Genişletmek için tıkla ... Anlayamadım neyi anlatmaya çalıştığını?
Anti-Okul' Alıntı: yeni nesil ne biçim yetişiyor. Cocuk 7 yaşında küfüre başlıyor. Mahallede oyun oynamıyor. Genişletmek için tıkla ... Anlayamadım neyi anlatmaya çalıştığını?
Uhops Üye Haluk.' Alıntı: Anlayamadım neyi anlatmaya çalıştığını? Genişletmek için tıkla ... muhabbet edecek konu
Haluk.' Alıntı: Anlayamadım neyi anlatmaya çalıştığını? Genişletmek için tıkla ... muhabbet edecek konu
OttomaN TigeR Üye Anti-Okul' Alıntı: yeni nesil ne biçim yetişiyor. Cocuk 7 yaşında küfüre başlıyor. Mahallede oyun oynamıyor. Genişletmek için tıkla ... yeni neslin en güzel örneğini kan benim damar benim videosu gösteriyor, anaya babaya hastaneye basıyor küfürü çocuk
Anti-Okul' Alıntı: yeni nesil ne biçim yetişiyor. Cocuk 7 yaşında küfüre başlıyor. Mahallede oyun oynamıyor. Genişletmek için tıkla ... yeni neslin en güzel örneğini kan benim damar benim videosu gösteriyor, anaya babaya hastaneye basıyor küfürü çocuk
Ccihat67 Üye Anti-Okul' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Gpu:55C Hd0:43C Temp1:63C Core0:19C Core1:19C Şuan düzzeldi pc fazla kasmıyo sonuçlar bunlar
Anti-Okul' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Gpu:55C Hd0:43C Temp1:63C Core0:19C Core1:19C Şuan düzzeldi pc fazla kasmıyo sonuçlar bunlar
Uhops Üye OttomaN TigeR' Alıntı: yeni neslin en güzel örneğini kan benim damar benim videosu gösteriyor, anaya babaya hastaneye basıyor küfürü çocuk Genişletmek için tıkla ... gece gece sesli güldüm - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: yeni neslin en güzel örneğini kan benim damar benim videosu gösteriyor, anaya babaya hastaneye basıyor küfürü çocuk Genişletmek için tıkla ... gece gece sesli güldüm
OttomaN TigeR' Alıntı: yeni neslin en güzel örneğini kan benim damar benim videosu gösteriyor, anaya babaya hastaneye basıyor küfürü çocuk Genişletmek için tıkla ... gece gece sesli güldüm - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: yeni neslin en güzel örneğini kan benim damar benim videosu gösteriyor, anaya babaya hastaneye basıyor küfürü çocuk Genişletmek için tıkla ... gece gece sesli güldüm
OttomaN TigeR Üye Ccihat67' Alıntı: Çok iyi 1 gün Tutamadım oda yolculuk Genişletmek için tıkla ... Olsun onun için ruhsat var zaten
Ccihat67' Alıntı: Çok iyi 1 gün Tutamadım oda yolculuk Genişletmek için tıkla ... Olsun onun için ruhsat var zaten
Uhops Üye Ccihat67' Alıntı: Gpu:55C Hd0:43C Temp1:63C Core0:19C Core1:19C Şuan düzzeldi pc fazla kasmıyo sonuçlar bunlar Genişletmek için tıkla ... temp1 fazla gerisi normal çekirdekler buz gibi. - - - Eklendi - - - Ha bide kan benim damar benimdeki cocuk değilmiş galiba cüceymiş kamyoncuymuş adam youtubede gördüm - - - Eklendi - - - Neyse ben yatıyorum herkese iyi geceler sahurada 45dk kaldı ama yatayım gene.
Ccihat67' Alıntı: Gpu:55C Hd0:43C Temp1:63C Core0:19C Core1:19C Şuan düzzeldi pc fazla kasmıyo sonuçlar bunlar Genişletmek için tıkla ... temp1 fazla gerisi normal çekirdekler buz gibi. - - - Eklendi - - - Ha bide kan benim damar benimdeki cocuk değilmiş galiba cüceymiş kamyoncuymuş adam youtubede gördüm - - - Eklendi - - - Neyse ben yatıyorum herkese iyi geceler sahurada 45dk kaldı ama yatayım gene.
OttomaN TigeR Üye Haluk.' Alıntı: Çocuğa yazık hasta Genişletmek için tıkla ... Öyle tabi Allah yar ve yardımcısı olsun, kolay değil gerçekten. Ben zaten onun nezdinde yeni gençliği örnekledim yanlış anlamayın
Haluk.' Alıntı: Çocuğa yazık hasta Genişletmek için tıkla ... Öyle tabi Allah yar ve yardımcısı olsun, kolay değil gerçekten. Ben zaten onun nezdinde yeni gençliği örnekledim yanlış anlamayın
Ccihat67 Üye Anti-Okul' Alıntı: temp1 fazla gerisi normal çekirdekler buz gibi. Genişletmek için tıkla ... Temp1 ne oluyorr ? nasıl soğur
Anti-Okul' Alıntı: temp1 fazla gerisi normal çekirdekler buz gibi. Genişletmek için tıkla ... Temp1 ne oluyorr ? nasıl soğur
Haluk. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Öyle tabi Allah yar ve yardımcısı olsun, kolay değil gerçekten. Ben zaten onun nezdinde yeni gençliği örnekledim yanlış anlamayın Genişletmek için tıkla ... Amin.
OttomaN TigeR' Alıntı: Öyle tabi Allah yar ve yardımcısı olsun, kolay değil gerçekten. Ben zaten onun nezdinde yeni gençliği örnekledim yanlış anlamayın Genişletmek için tıkla ... Amin.
Haluk. Üye Anti-Okul' Alıntı: temp1 fazla gerisi normal çekirdekler buz gibi. - - - Eklendi - - - Ha bide kan benim damar benimdeki cocuk değilmiş galiba cüceymiş kamyoncuymuş adam youtubede gördüm - - - Eklendi - - - Neyse ben yatıyorum herkese iyi geceler sahurada 45dk kaldı ama yatayım gene. Genişletmek için tıkla ... İyi uykular abi
Anti-Okul' Alıntı: temp1 fazla gerisi normal çekirdekler buz gibi. - - - Eklendi - - - Ha bide kan benim damar benimdeki cocuk değilmiş galiba cüceymiş kamyoncuymuş adam youtubede gördüm - - - Eklendi - - - Neyse ben yatıyorum herkese iyi geceler sahurada 45dk kaldı ama yatayım gene. Genişletmek için tıkla ... İyi uykular abi
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Öyle tabi Allah yar ve yardımcısı olsun, kolay değil gerçekten. Ben zaten onun nezdinde yeni gençliği örnekledim yanlış anlamayın Genişletmek için tıkla ... Örnek güzel Abi. Yeni nesle üzülüyorum cidden, çok üzülüyorum hem de.
OttomaN TigeR' Alıntı: Öyle tabi Allah yar ve yardımcısı olsun, kolay değil gerçekten. Ben zaten onun nezdinde yeni gençliği örnekledim yanlış anlamayın Genişletmek için tıkla ... Örnek güzel Abi. Yeni nesle üzülüyorum cidden, çok üzülüyorum hem de.
Ccihat67 Üye Anti-Okul' Alıntı: Neyse ben yatıyorum herkese iyi geceler sahurada 45dk kaldı ama yatayım gene. Genişletmek için tıkla ... Görüşmek üzere iyi geceler )
Anti-Okul' Alıntı: Neyse ben yatıyorum herkese iyi geceler sahurada 45dk kaldı ama yatayım gene. Genişletmek için tıkla ... Görüşmek üzere iyi geceler )
OttomaN TigeR Üye Anafor.CK' Alıntı: Örnek güzel Abi. Yeni nesle üzülüyorum cidden, çok üzülüyorum hem de. Genişletmek için tıkla ... Yapacak bir şey yok maalesef kardeşim, Allah ıslah etsin inşallah.
Anafor.CK' Alıntı: Örnek güzel Abi. Yeni nesle üzülüyorum cidden, çok üzülüyorum hem de. Genişletmek için tıkla ... Yapacak bir şey yok maalesef kardeşim, Allah ıslah etsin inşallah.