Uhops Üye zxdelemi' Alıntı: ooo nargilede severim hele elmalısını Genişletmek için tıkla ... bir nefeste sigaradan 4-5kat daha fazla karbonmonoksit veriyor.
zxdelemi' Alıntı: ooo nargilede severim hele elmalısını Genişletmek için tıkla ... bir nefeste sigaradan 4-5kat daha fazla karbonmonoksit veriyor.
Ccihat67 Üye Anti-Okul' Alıntı: bu sigaradan daha fazla zararlı. Genişletmek için tıkla ... Zaten abim yakaladı nargile içerken o günden beri içemiyorum abim askerde hatırladığım iyi oldu
Anti-Okul' Alıntı: bu sigaradan daha fazla zararlı. Genişletmek için tıkla ... Zaten abim yakaladı nargile içerken o günden beri içemiyorum abim askerde hatırladığım iyi oldu
by-pegasus Üye Anti-Okul' Alıntı: bir nefeste sigaradan 4-5kat daha fazla karbonmonoksit veriyor. Genişletmek için tıkla ... oh ciğerlerim bir bayram daha gördü
Anti-Okul' Alıntı: bir nefeste sigaradan 4-5kat daha fazla karbonmonoksit veriyor. Genişletmek için tıkla ... oh ciğerlerim bir bayram daha gördü
Uhops Üye Ccihat67' Alıntı: Zaten abim yakaladı nargile içerken o günden beri içemiyorum abim askerde hatırladığım iyi oldu Genişletmek için tıkla ... Nası yakaladı
Ccihat67' Alıntı: Zaten abim yakaladı nargile içerken o günden beri içemiyorum abim askerde hatırladığım iyi oldu Genişletmek için tıkla ... Nası yakaladı
by-pegasus Üye Ccihat67' Alıntı: Zaten abim yakaladı nargile içerken o günden beri içemiyorum abim askerde hatırladığım iyi oldu Genişletmek için tıkla ... 2 köz içelim ikimiz
Ccihat67' Alıntı: Zaten abim yakaladı nargile içerken o günden beri içemiyorum abim askerde hatırladığım iyi oldu Genişletmek için tıkla ... 2 köz içelim ikimiz
Ccihat67 Üye Anti-Okul' Alıntı: Nası yakaladı Genişletmek için tıkla ... Arkadaşı nargilecide çalısıyomus bende bilmiyodum arkadaşlarla gttik abimi aradı Abim içme fln bişey demedi ama korku işte
Anti-Okul' Alıntı: Nası yakaladı Genişletmek için tıkla ... Arkadaşı nargilecide çalısıyomus bende bilmiyodum arkadaşlarla gttik abimi aradı Abim içme fln bişey demedi ama korku işte
Uhops Üye zxdelemi' Alıntı: oh ciğerlerim bir bayram daha gördü Genişletmek için tıkla ... yüksek oranda karbonmonoksit beyinde hasara ve bilinç kaybıne sebeb olur
zxdelemi' Alıntı: oh ciğerlerim bir bayram daha gördü Genişletmek için tıkla ... yüksek oranda karbonmonoksit beyinde hasara ve bilinç kaybıne sebeb olur
Ccihat67 Üye zxdelemi' Alıntı: 2 köz içelim ikimiz Genişletmek için tıkla ... Naneli ? mi Karpuzlu mu neli istersin ?
zxdelemi' Alıntı: 2 köz içelim ikimiz Genişletmek için tıkla ... Naneli ? mi Karpuzlu mu neli istersin ?
Uhops Üye Ccihat67' Alıntı: Arkadaşı nargilecide çalısıyomus bende bilmiyodum arkadaşlarla gttik abimi aradı Abim içme fln bişey demedi ama korku işte Genişletmek için tıkla ... şanş
Ccihat67' Alıntı: Arkadaşı nargilecide çalısıyomus bende bilmiyodum arkadaşlarla gttik abimi aradı Abim içme fln bişey demedi ama korku işte Genişletmek için tıkla ... şanş
by-pegasus Üye Anti-Okul' Alıntı: Nası yakaladı Genişletmek için tıkla ... bak böyle cihat abisinden gizli nargile içiyordu ve birden abisi çıktı ve bamm
Anti-Okul' Alıntı: Nası yakaladı Genişletmek için tıkla ... bak böyle cihat abisinden gizli nargile içiyordu ve birden abisi çıktı ve bamm
Uhops Üye Ccihat67' Alıntı: Naneli ? mi Karpuzlu mu neli istersin ? Genişletmek için tıkla ... tavuk etlisi yok mu ?
Ccihat67' Alıntı: Naneli ? mi Karpuzlu mu neli istersin ? Genişletmek için tıkla ... tavuk etlisi yok mu ?
Ccihat67 Üye zxdelemi' Alıntı: bak böyle cihat abisinden gizli nargile içiyordu ve birden abisi çıktı ve bamm Genişletmek için tıkla ... Yok abim konyadaydı telefonla konusduk - - - Eklendi - - - Anti-Okul' Alıntı: tavuk etlisi yok mu ? Genişletmek için tıkla ... Ekmek arasıda olsunmu tabakdamı içersiniz
zxdelemi' Alıntı: bak böyle cihat abisinden gizli nargile içiyordu ve birden abisi çıktı ve bamm Genişletmek için tıkla ... Yok abim konyadaydı telefonla konusduk - - - Eklendi - - - Anti-Okul' Alıntı: tavuk etlisi yok mu ? Genişletmek için tıkla ... Ekmek arasıda olsunmu tabakdamı içersiniz
by-pegasus Üye Ccihat67' Alıntı: Naneli ? mi Karpuzlu mu neli istersin ? Genişletmek için tıkla ... yeşil elmalı
Uhops Üye Yeni sayfaya geçmişsiniz bende 10173. Sayfayı yeniliyorum bi saattır. - - - Eklendi - - - Ccihat67' Alıntı: Yok abim konyadaydı telefonla konusduk - - - Eklendi - - - Ekmek arasıda olsunmu tabakdamı içersiniz Genişletmek için tıkla ... varsa çok makbule geçer - - - Eklendi - - - Haluk.' Alıntı: Selamın aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam.
Yeni sayfaya geçmişsiniz bende 10173. Sayfayı yeniliyorum bi saattır. - - - Eklendi - - - Ccihat67' Alıntı: Yok abim konyadaydı telefonla konusduk - - - Eklendi - - - Ekmek arasıda olsunmu tabakdamı içersiniz Genişletmek için tıkla ... varsa çok makbule geçer - - - Eklendi - - - Haluk.' Alıntı: Selamın aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam.
by-pegasus Üye Haluk.' Alıntı: Selamın aleykum Genişletmek için tıkla ... haluk nerdesin dostum gel sana verek
Ccihat67 Üye Anti-Okul' Alıntı: varsa çok makbule geçer Genişletmek için tıkla ... Siz istersinizde olmazmı hocam