Uhops Üye Anafor.CK' Alıntı: Merhaba Anti-Okul. Genişletmek için tıkla ... Az önce 'aleyküm selam' mesajına aleyküm selam diye cevap vermişim uykulu olunca böyle oluyor. Hemen merhaba yazdım bende.
Anafor.CK' Alıntı: Merhaba Anti-Okul. Genişletmek için tıkla ... Az önce 'aleyküm selam' mesajına aleyküm selam diye cevap vermişim uykulu olunca böyle oluyor. Hemen merhaba yazdım bende.
-efşan Üye Anti-Okul' Alıntı: Az önce 'aleyküm selam' mesajına aleyküm selam diye cevap vermişim uykulu olunca böyle oluyor. Hemen merhaba yazdım bende. Genişletmek için tıkla ... Sorun yok Kardeşim.
Anti-Okul' Alıntı: Az önce 'aleyküm selam' mesajına aleyküm selam diye cevap vermişim uykulu olunca böyle oluyor. Hemen merhaba yazdım bende. Genişletmek için tıkla ... Sorun yok Kardeşim.
-efşan Üye marist' Alıntı: Selamun Aleykum. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selâm canım Kardeşim. Nasılsın?
marist Üye Anafor.CK' Alıntı: Aleyküm Selâm canım Kardeşim. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyidir be abim. Sen nasılsın.
Anafor.CK' Alıntı: Aleyküm Selâm canım Kardeşim. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyidir be abim. Sen nasılsın.
-efşan Üye Anti-Okul' Alıntı: Herkese iyi geceler hayırlı sahurlar... Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sahurlar.
Anti-Okul' Alıntı: Herkese iyi geceler hayırlı sahurlar... Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sahurlar.
-efşan Üye marist' Alıntı: İyidir be abim. Sen nasılsın. Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun güzel Kardeşim. Nerelerdesin?
marist' Alıntı: İyidir be abim. Sen nasılsın. Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun güzel Kardeşim. Nerelerdesin?
marist Üye Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun güzel Kardeşim. Nerelerdesin? Genişletmek için tıkla ... Çalışıyorum , akşam eve geldiğim gibi yatıyorum , çok yorucu.
Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun güzel Kardeşim. Nerelerdesin? Genişletmek için tıkla ... Çalışıyorum , akşam eve geldiğim gibi yatıyorum , çok yorucu.
Haluk. Üye iOSait' Alıntı: sahur bitimine son 15dakika afiyet olsun herkese... Genişletmek için tıkla ... Eyvallah
iOSait' Alıntı: sahur bitimine son 15dakika afiyet olsun herkese... Genişletmek için tıkla ... Eyvallah
by-pegasus Üye hayırlı sahurlar - - - Eklendi - - - kimse yok yav bari gelecekleri beklerken bi sanal cigara yakak