Perfect! Üye _PROTON_' Alıntı: Mehmet tam soracaktım ki iyiyim demişsin ee daha daha nslsın Genişletmek için tıkla ... sahra25' Alıntı: Selamünaleyküm Mehmet Halil Zeynep Genişletmek için tıkla ... FinalDestinatioN' Alıntı: Selamünaleyküm gececiler...yine ben...hep ben... Bu gece nasılsınız... Beni soracak olursanız ben çok iyiyim... Genişletmek için tıkla ... hoş geldiniz nasılsınız
_PROTON_' Alıntı: Mehmet tam soracaktım ki iyiyim demişsin ee daha daha nslsın Genişletmek için tıkla ... sahra25' Alıntı: Selamünaleyküm Mehmet Halil Zeynep Genişletmek için tıkla ... FinalDestinatioN' Alıntı: Selamünaleyküm gececiler...yine ben...hep ben... Bu gece nasılsınız... Beni soracak olursanız ben çok iyiyim... Genişletmek için tıkla ... hoş geldiniz nasılsınız
s@hr@ Üye halil09' Alıntı: hoş geldiniz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Halil iyiyim sen nasılsın
halil09' Alıntı: hoş geldiniz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Halil iyiyim sen nasılsın
fnldstntn Üye halil09' Alıntı: hoş geldiniz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Ben şahsen çok iyiyim fakat biraz yorgunum bu akşam... Sen nasılsın?
halil09' Alıntı: hoş geldiniz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Ben şahsen çok iyiyim fakat biraz yorgunum bu akşam... Sen nasılsın?
Perfect! Üye sahra25' Alıntı: Hoşbulduk Halil iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... FinalDestinatioN' Alıntı: Ben şahsen çok iyiyim fakat biraz yorgunum bu akşam... Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim teşekkürler
sahra25' Alıntı: Hoşbulduk Halil iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... FinalDestinatioN' Alıntı: Ben şahsen çok iyiyim fakat biraz yorgunum bu akşam... Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim teşekkürler
kol@j Üye inşallah hayırlı geceler yaşarsınız... size bol keyifli forumlar diliyorum... ben sabah erken kalakacağım... herklese iyi geceler... uyurken canı sıkılan olursa rüyasında beni görsün... iki laf ederiz...
inşallah hayırlı geceler yaşarsınız... size bol keyifli forumlar diliyorum... ben sabah erken kalakacağım... herklese iyi geceler... uyurken canı sıkılan olursa rüyasında beni görsün... iki laf ederiz...
fnldstntn Üye Yeter bukadar selamlaşma...Başka bişeyler konuşalım artık... --------------- Ekleme --------------- kolaj06' Alıntı: inşallah hayırlı geceler yaşarsınız... size bol keyifli forumlar diliyorum... ben sabah erken kalakacağım... Genişletmek için tıkla ...
Yeter bukadar selamlaşma...Başka bişeyler konuşalım artık... --------------- Ekleme --------------- kolaj06' Alıntı: inşallah hayırlı geceler yaşarsınız... size bol keyifli forumlar diliyorum... ben sabah erken kalakacağım... Genişletmek için tıkla ...
Perfect! Üye kolaj06' Alıntı: inşallah hayırlı geceler yaşarsınız... size bol keyifli forumlar diliyorum... ben sabah erken kalakacağım... herklese iyi geceler... uyurken canı sıkılan olursa rüyasında beni görsün... iki laf ederiz... Genişletmek için tıkla ... iyigeceler abi
kolaj06' Alıntı: inşallah hayırlı geceler yaşarsınız... size bol keyifli forumlar diliyorum... ben sabah erken kalakacağım... herklese iyi geceler... uyurken canı sıkılan olursa rüyasında beni görsün... iki laf ederiz... Genişletmek için tıkla ... iyigeceler abi
Perfect! Üye sahra25' Alıntı: Ne konuşalım Mehmet sinemalardan konuşalım mı Genişletmek için tıkla ... benim kota niye su gibi gidiyo onu konuşalım çıldırcam az kaldı
sahra25' Alıntı: Ne konuşalım Mehmet sinemalardan konuşalım mı Genişletmek için tıkla ... benim kota niye su gibi gidiyo onu konuşalım çıldırcam az kaldı
s@hr@ Üye kolaj06' Alıntı: inşallah hayırlı geceler yaşarsınız... size bol keyifli forumlar diliyorum... ben sabah erken kalakacağım... herklese iyi geceler... uyurken canı sıkılan olursa rüyasında beni görsün... iki laf ederiz... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Mustafa Hayırlı bir sabaha uyuyanman dileğiyle
kolaj06' Alıntı: inşallah hayırlı geceler yaşarsınız... size bol keyifli forumlar diliyorum... ben sabah erken kalakacağım... herklese iyi geceler... uyurken canı sıkılan olursa rüyasında beni görsün... iki laf ederiz... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Mustafa Hayırlı bir sabaha uyuyanman dileğiyle
fnldstntn Üye Aslında size bi soru sorma istiyorum bu aralar Nickimi değiştirmeyi düşünüyorum bana tavsiye edebileceğiniz Nickler varmı?
Aslında size bi soru sorma istiyorum bu aralar Nickimi değiştirmeyi düşünüyorum bana tavsiye edebileceğiniz Nickler varmı?
Perfect! Üye FinalDestinatioN' Alıntı: Aslında size bi soru sorma istiyorum bu aralar Nickimi değiştirmeyi düşünüyorum bana tavsiye edebileceğiniz Nickler varmı? Genişletmek için tıkla ... ne gibi istersin aslında bende değiştirmek isterim halil09 çok eskiden kullandığım bişey ama sadece halil olması çok zor
FinalDestinatioN' Alıntı: Aslında size bi soru sorma istiyorum bu aralar Nickimi değiştirmeyi düşünüyorum bana tavsiye edebileceğiniz Nickler varmı? Genişletmek için tıkla ... ne gibi istersin aslında bende değiştirmek isterim halil09 çok eskiden kullandığım bişey ama sadece halil olması çok zor