Uhops Üye zxdelemi' Alıntı: yarın ilk iş tarlaya gidip bir bakmak eğer üzüm parasının yapısı bana denk gelirse en az 2 yıllık sigara masrafını ve ırt zırtı görür Genişletmek için tıkla ... bizimde üzüm vardı sattık bitti bu seneye. Üzümü hiç sevmem.
zxdelemi' Alıntı: yarın ilk iş tarlaya gidip bir bakmak eğer üzüm parasının yapısı bana denk gelirse en az 2 yıllık sigara masrafını ve ırt zırtı görür Genişletmek için tıkla ... bizimde üzüm vardı sattık bitti bu seneye. Üzümü hiç sevmem.
Uhops Üye IVI-Elia' Alıntı: hayrınıza gece gece aynı bölümde bulunan şu konuya el atsanız ya buraya lütfen Genişletmek için tıkla ... bilmiyozki
IVI-Elia' Alıntı: hayrınıza gece gece aynı bölümde bulunan şu konuya el atsanız ya buraya lütfen Genişletmek için tıkla ... bilmiyozki
by-pegasus Üye Anti-Okul' Alıntı: bizimde üzüm vardı sattık bitti bu seneye. Üzümü hiç sevmem. Genişletmek için tıkla ... ama parası güzel biz senede ortalama 80.000 tl kaldırıyoruz üzümden bunun 12.000 tl si bağa harcanılan şeylere gidiyor
Anti-Okul' Alıntı: bizimde üzüm vardı sattık bitti bu seneye. Üzümü hiç sevmem. Genişletmek için tıkla ... ama parası güzel biz senede ortalama 80.000 tl kaldırıyoruz üzümden bunun 12.000 tl si bağa harcanılan şeylere gidiyor
Uhops Üye zxdelemi' Alıntı: ama parası güzel biz senede ortalama 80.000 tl kaldırıyoruz üzümden bunun 12.000 tl si bağa harcanılan şeylere gidiyor Genişletmek için tıkla ... bizim üzüm hep hastalanıyor. -%10 ile %10 arası kar yapıyoruz gerisi ilaç-sürdürme gübre parası - - - Eklendi - - - saat 2 ye geldi ben yavaştan kaçıyım herkeze iyi geceler.
zxdelemi' Alıntı: ama parası güzel biz senede ortalama 80.000 tl kaldırıyoruz üzümden bunun 12.000 tl si bağa harcanılan şeylere gidiyor Genişletmek için tıkla ... bizim üzüm hep hastalanıyor. -%10 ile %10 arası kar yapıyoruz gerisi ilaç-sürdürme gübre parası - - - Eklendi - - - saat 2 ye geldi ben yavaştan kaçıyım herkeze iyi geceler.
by-pegasus Üye Anti-Okul' Alıntı: bizim üzüm hep hastalanıyor. -%10 ile %10 arası kar yapıyoruz gerisi ilaç-sürdürme gübre parası - - - Eklendi - - - saat 2 ye geldi ben yavaştan kaçıyım herkeze iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... erkenciyiz
Anti-Okul' Alıntı: bizim üzüm hep hastalanıyor. -%10 ile %10 arası kar yapıyoruz gerisi ilaç-sürdürme gübre parası - - - Eklendi - - - saat 2 ye geldi ben yavaştan kaçıyım herkeze iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... erkenciyiz
IVI-Elia Üye Anti-Okul' Alıntı: bilmiyozki Genişletmek için tıkla ... hayırlısı bilen birisi varsa el atsın link yukarıdaki ilk mesajda
Anti-Okul' Alıntı: bilmiyozki Genişletmek için tıkla ... hayırlısı bilen birisi varsa el atsın link yukarıdaki ilk mesajda
Furkan Emekli Üye Eyvallah kardeşim sağol. Sen de iyisindir inşallah. Neyse ben çıkıyorum. Hayırlı sabahlar.
by-pegasus Üye Furkan Emekli' Alıntı: Herkese hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... furkan nerlerdesin ben yanlızım sayfa yeniliyom
Furkan Emekli' Alıntı: Herkese hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... furkan nerlerdesin ben yanlızım sayfa yeniliyom
Uhops Üye zxdelemi' Alıntı: hayırlı geceler herkes nerede benim wiston bitti varmı sigara kimse neden yok Genişletmek için tıkla ... benden olsun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - yanınada bi - - - Eklendi - - - veya dondurma
zxdelemi' Alıntı: hayırlı geceler herkes nerede benim wiston bitti varmı sigara kimse neden yok Genişletmek için tıkla ... benden olsun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - yanınada bi - - - Eklendi - - - veya dondurma