bence bi telefon için fazla pahalı(paranın hakkını veriyordur orası bilemm) gerek yo o kadar paraya. Bence telefona en fazla verilcek miktar.8oo-85o . Telefonda yüksek donanım gereksiz bence
Doğrudur kardeşim ama herkesin bakış açısı farklı. O yüzden hoş karşılamak lazım. Ben de öyle düşünüyorum. Şahsen o fiyata mükemmel bir pc toplarım. AMD FX-8350 işlemci. Üzerine biraz daha katıp güzel bir ekran kartı sonrada G500 Mouse ve Logitech su geçirmeyen sağlam bir klavye. Sonra da uygulama geliştirmek. Hedefim şimdilik bu.
Doğrudur kardeşim ama herkesin bakış açısı farklı. O yüzden hoş karşılamak lazım. Ben de öyle düşünüyorum. Şahsen o fiyata mükemmel bir pc toplarım. AMD FX-8350 işlemci. Üzerine biraz daha katıp güzel bir ekran kartı sonrada G500 Mouse ve Logitech su geçirmeyen sağlam bir klavye. Sonra da uygulama geliştirmek. Hedefim şimdilik bu.
ben birde birkaç arkadaş ona asla yalakalık yapmazdık ondan bizi sevmezdi ama şimdi kurtuldum nazillide süper bir hoca gurubu süper arkadaş gurubu birde ne kadar sigara ararsan var şimdiden nazilliyi özledim okullar açılsada gitsem