Akıncı Üye -Battal' Alıntı: 1 ayın üstüne Gececilerdeyim ... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin battal
Akıncı Üye -Battal' Alıntı: Neyse ben gidiyorum iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Hepinize iyi geceler canlar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
OttomaN TigeR Üye THEMANCO' Alıntı: Herkese selamlar,iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam, sana da iyi geceler.
THEMANCO' Alıntı: Herkese selamlar,iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam, sana da iyi geceler.
Akıncı Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben gidiciyim herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi bende sahur yapam yatarım
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben gidiciyim herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi bende sahur yapam yatarım
THEMANCO Üye zxdelemi' Alıntı: arkadaşlar benim telefonun ekranı patladı samsung star 3 sizce kaç para gider Genişletmek için tıkla ... Nerede satacağına bağlı telefoncuya mı yoksa internet ortamından mı satmayı düşünüyosun?
zxdelemi' Alıntı: arkadaşlar benim telefonun ekranı patladı samsung star 3 sizce kaç para gider Genişletmek için tıkla ... Nerede satacağına bağlı telefoncuya mı yoksa internet ortamından mı satmayı düşünüyosun?
Furkan Emekli Üye Dışarda ateşin yanında oturuyoruz arkadaşlarla. Muhabbet var. Ama burdaki muhabbet farklı herkese hayırlı geceler.
Dışarda ateşin yanında oturuyoruz arkadaşlarla. Muhabbet var. Ama burdaki muhabbet farklı herkese hayırlı geceler.