Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Anil-D

Üye
bizde inglzce 4 drsti

neyse ben yatıyom allaha emanet olun eğer bir sey olurda görüşemessek

achambo

Üye

bir şey daha, garantini düzeltmek isitiyorsan,o her şeyi orjinal yapana kadar kendi ülkenin yazılımını odin ile flaşlaman veya sadece fabrika ayarlarına döndürmen (kendi ülkenin yazılımını kullanarak) gerekir.
Root izni gidecektir ve bu yüzden satıcı senin root yapıp yapmadığını söyleyemez.

ilk kısım tam olmadı gibi

iOSait

Üye

eyvallah anladım tamam çok saol

millet rahatsız oluyor diye çalmasına izim vermiyorlardır

- - - Eklendi - - -

orası öylede bu konuya cevap yazamadıktan sonra bakmanın ne alemi var maksat sohbet

ondan değil bizim oralarda bir köpek var amerikan ordusu gibi birde kangal tuttuğunu alır gider sabaha ne davulcu kalır nede davul

Anil-D

Üye
hkmet olmuck bise hadı yat ALLAH rahatlık versin

iOSait

Üye
xda developersde konuşurken söyledi bende pek anlamadım aslında xda çok iyi biyer teknolojiyle aran iyi ise orda yeni kavramlar öğrenerek yabanca insanlrla bilgi paylaşımında bulunabilirsin

Anil-D

Üye
bende iyiyim

- - - Eklendi - - -

Anılmı o senden kaç yaş buyuk bilinmi

iOSait

Üye
ondan değil bizim oralarda bir köpek var amerikan ordusu gibi birde kangal tuttuğunu alır gider sabaha ne davulcu kalır nede davul

hmm bizim burdada var ama sahipli o yüzden fazla bişi yapmaz ama sinirlendirirse mesela dün oldu hemen topukladı

Anil-D

Üye
benim var ama davulcuyu seviyo

Anil-D

Üye
yok haşa beni biliyon yas olarak benden 2 yas buyuksun ama ben alıstgm gbi gidıyom